ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by cpt,Jul 2 2009, 10:42 AM
πολυ δυνατο το συγκεκριμενο αμαξι οντως εχει περασει τα παντα ανοιξε με ενα s3 audi,370 αλογα και του εκανε 1,5 κολωνα.με μ3 απλα η κοντρα σταματαει γρηγορα στην κολωνα,ο μακης (ιδιοκτητης)κανονισαμε να παω μαζι του για να μου πει πως παω με τον ανταγωνισμο και ανοιξαμε απο 5000 στροφες 2ερα μου εκανε στο πατα ενα αμαξι και μειναμε εκει μεχρι τεταρτες και στην αλλαγη 5ης μου εκανε ακομα μισο αμαξι η διαφορα απο δευτερες μεχρι 220 που πηγαμε 1,5 αμαξια και το ενα αμαξι εγινε στο πατα ισως ανα ανεβαινα πιο ψηλα να ηταν καλυτερα.φυσικα ο ιδιοκτητης ετριβε τα ματια του, αν ειχα και το hard top θα τον επιανα 4αρτες.
Originally Posted by MANOS,Jul 2 2009, 10:53 AM
Και ειναι και σωστο παιδι και βγηκε και τα εγρπαψε ομως....
Η αλλη η κλικα ειναι που γραφει τις μαλακιες...
Περιμενω ομως
την καταλληλη στιγμη 
Πακετακο γραφεις κι εσυ ειδα
Ετσι αγορι μου, μη μας παρουν τον αερα
Η αλλη η κλικα ειναι που γραφει τις μαλακιες...

Περιμενω ομως
την καταλληλη στιγμη 
Πακετακο γραφεις κι εσυ ειδα

Ετσι αγορι μου, μη μας παρουν τον αερα
ρε παιδια μην ασχολειστε το cayman ριχνει κολωνες σε ολους και δεν λενε τιποτα και εγω που εχασα λιγο ζητωκραυγαζουν διοτι απλα δεν μπορουν να χωνεψουν πως ενα χοντα ατμοσφαιρα καθεται ετσι οταν οι αλλοι σηκωνουν 2 μπαρ πιεση και χανουν κολωνες και πωως αλλα αμαξια 3400 κυβικων με 6 κυλινδρους εξαπεταλουδα μεχρι 400 μετρα εχουν φαει κολωνα, και εγω ο τετρακυλινδρος κυνηγαω να πιασω το cayman στα 200 χιλιομετρα με την τεντα αυτο ειναι που τους ποναει.ανοιξα με cayman 295 αλογα απο δευτερες και τον κερασα τσαι, δικαβαλος αυτος, αλλα το συγκεκριμενο cayman με το 7αρι σασμαν και τους 320 ιππους ειναι πραγματικα αλλου δεν χανει απο κανεναν και πιστεψτεμε πρεπει να εισαι απο 400 ιππους και πανω για να τον κερασεις.
Ναι ρε Πετρο κι εσυ, πας και ανοιγεις με οτι σου λενε και θελουν αυτοι και χαντακωνεις το αμαξι σου.
Γιατι δεν κανεις και καμια κοντρα με κανενα αυτοκινητο στα μετρα τα δικα σου, κανενα EVO ας πουμε ή κανενα Z4 και πας και ανοιγεις συνεχεια με τα τερατα?
Αυτοι στο παιζουν καλοι μπορστα σου και απο πισω γελανε και σε ειρωνευονται.
Δε λεω, πατα και μ αυτα αφου το γουσταρεις αλλα πατα και με κανενα αυτοκινητο στην κατηγορια σου και στα αλογα σου να γελασουμε λιγο.
Πας και πατας οπου να ναι, οπως να ναι, οποτε τους σηκωθει, με οποιο αμαξι θελουν αυτοι, γραφουν μαλακιες στο dragster, εσυ επειδη εισαι καλο παιδι δε μιλας και τελικα μενει και το αισθημα της ηττας καθε φορα και οτι τα S2000 δεν ειναι για κοντρες και ειναι μπανιερες κλπ
Με ολους, κουτσους στραβους ποντικια εισαι φιλος. Κανε και μια επιλογη και πες και κανενα οχι ή θεσε τους δικους σου ορους καποια στιγμη.
Καλα για το οτι σε κλεβουν την ωρα της κοντρα και ενω το ξερεις δεν το αναφερεις πουθενα ας μην το σχολιασω γιατι θα μου αναψουν τα λαμπακια παλι.....
Γιατι δεν κανεις και καμια κοντρα με κανενα αυτοκινητο στα μετρα τα δικα σου, κανενα EVO ας πουμε ή κανενα Z4 και πας και ανοιγεις συνεχεια με τα τερατα?
Αυτοι στο παιζουν καλοι μπορστα σου και απο πισω γελανε και σε ειρωνευονται.
Δε λεω, πατα και μ αυτα αφου το γουσταρεις αλλα πατα και με κανενα αυτοκινητο στην κατηγορια σου και στα αλογα σου να γελασουμε λιγο.
Πας και πατας οπου να ναι, οπως να ναι, οποτε τους σηκωθει, με οποιο αμαξι θελουν αυτοι, γραφουν μαλακιες στο dragster, εσυ επειδη εισαι καλο παιδι δε μιλας και τελικα μενει και το αισθημα της ηττας καθε φορα και οτι τα S2000 δεν ειναι για κοντρες και ειναι μπανιερες κλπ
Με ολους, κουτσους στραβους ποντικια εισαι φιλος. Κανε και μια επιλογη και πες και κανενα οχι ή θεσε τους δικους σου ορους καποια στιγμη.
Καλα για το οτι σε κλεβουν την ωρα της κοντρα και ενω το ξερεις δεν το αναφερεις πουθενα ας μην το σχολιασω γιατι θα μου αναψουν τα λαμπακια παλι.....
Με όλα αυτά που διαβάζω στο πόστ σου Μάνο τελικά μου φαίνεται ότι είχα παρεξηγήσει τον Πέτρο.
Η νοοτροπία του δεν φαίνεται να είναι κοντράκια...
Το έχει γράψει άπειρες φορές ότι δεν τρέχει για να κερδίσει αλλά τρέχει γιατί γουστάρει το αυτοκίνητο του και τρέχει γιατι το ευχαριστιέται.
Παράδειγμα του ανάποδου πράγματος είναι κάποιος που αναφέρετε με ένα "γνωστό" 4κίνητο που θα σου πει "πάμε 0-400 μόνο"΄.
Ο Πέτρος έφτιαξε κάτι για να το χαρεί και έτσι το χαίρεται.
Αλλιώς θα μπορούσε να φάει άπειρα βράδια απλά στεκόμενος στα πάρκινγκ και συζητώντας "όχι πάμε τόσα μέτρα...", "όχι απο στάση αλλά ρολλ", "όχι στις 5.000σαλ αλλά στις 7.000" και άλλα πολλά.
Εν αντιθέση, πάει πατάει, λέει πως, που και με τι συνθήκες πάτησε και μετά τα συμπεράσματα δικά μας.
Για παράδειγμα με το πάτημα με το Cayman, έφαγε 1.5 αμάξι... και πάτησε απο τις 5.000σαλ.
Νομίζω όλοι ξέρουμε απο εδω μέσα τι είναι για το S2000 αυτές οι στροφές!!

Άσε τον άλλον να λέει ότι ήταν μπροστά 1.5 αμάξι. Και τι?
Εν συντομία , εγώ υποστηρίζω τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει ο Πέτρος!
Βέβαια συφμωνώ και με τον Μάνο στο ότι δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με καλούς... και φυσικά να έχεις και ένα αυτί για το τι λέγεται πίσω απο την πλάτη σου.
Η νοοτροπία του δεν φαίνεται να είναι κοντράκια...
Το έχει γράψει άπειρες φορές ότι δεν τρέχει για να κερδίσει αλλά τρέχει γιατί γουστάρει το αυτοκίνητο του και τρέχει γιατι το ευχαριστιέται.
Παράδειγμα του ανάποδου πράγματος είναι κάποιος που αναφέρετε με ένα "γνωστό" 4κίνητο που θα σου πει "πάμε 0-400 μόνο"΄.
Ο Πέτρος έφτιαξε κάτι για να το χαρεί και έτσι το χαίρεται.
Αλλιώς θα μπορούσε να φάει άπειρα βράδια απλά στεκόμενος στα πάρκινγκ και συζητώντας "όχι πάμε τόσα μέτρα...", "όχι απο στάση αλλά ρολλ", "όχι στις 5.000σαλ αλλά στις 7.000" και άλλα πολλά.
Εν αντιθέση, πάει πατάει, λέει πως, που και με τι συνθήκες πάτησε και μετά τα συμπεράσματα δικά μας.
Για παράδειγμα με το πάτημα με το Cayman, έφαγε 1.5 αμάξι... και πάτησε απο τις 5.000σαλ.
Νομίζω όλοι ξέρουμε απο εδω μέσα τι είναι για το S2000 αυτές οι στροφές!!

Άσε τον άλλον να λέει ότι ήταν μπροστά 1.5 αμάξι. Και τι?
Εν συντομία , εγώ υποστηρίζω τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει ο Πέτρος!
Βέβαια συφμωνώ και με τον Μάνο στο ότι δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με καλούς... και φυσικά να έχεις και ένα αυτί για το τι λέγεται πίσω απο την πλάτη σου.