ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
δεν εχετε καταλαβει οτι τους ποναει που ενα ατμοσφαιρικο χοντα καθεται ετσι,τωρα ει μαι μπρος ειμαι πισω εμενα λιγο μου πεφτει,και τους εχω γραμμενους τους λιγους κομπλεξικους καθε μερα εχω πμ απο σωστοθς και μου δινουν συγχαρητηρια για το κτηνος παρολο που οντως τους κανω χαρες, απο εκει και περα ο καθενας διαβαζει και βγαζει συμπερασματα.και ενα ειναι το συμπερασμ μονο χοντα καθεται με τοσα λιγα κυβικα σε τοσους μεγααλους αντιπαλους,αυτο να το βλεπεται και εσεις που με μονο 150 κυβικα πιο πανω συν ολα τα περιφερειακα να δειτε τι κανει το χοντα.μεχρι και οι μισοι απο εδωμεσα μου λεγατε στις αρχες οτι το 2,2 δεν παει οποτε και για σας ισχυουν αυτα μαθετε λοιπον τι κανει το χοντα.και περνει και αλλα 10-20 αλογα ακομα με καποια λεφτα στα ιδια κυβικα απλα εγω βαρεθηκα κουραστηκα,εκανα το χαβαλε μου,οποιος εχει την ορεξη ας το συνεχισει, αν και ενας σε μια βδομαδα θα το βγαλει με ατμοσφαιρα 30 αλογα πανω απο μενα εκει να δειτε γελια.και σιγουρα οτι το πουλαω το δινω με μιση καρδια αλλα παω σε κατι καλυτερο με βαση να φτασω ανετα και πιο ασφαλη τα 600 αλογα αυτο ειναι ολο.
το παιδι με το cayman ανοιξε απο δευτερες με tts audi και απλα στην τριτη το κοψανε ειχανε ηδη 3 αμαξια και εγω με τον μακη πηγαμε γεματες πεμτες, παει κοπιο απο δευτερες μεχρι 4αρτες με audi s3 370 αλογα και στην πεμτη φευγει δραματικα, με μ3 απο δευτερες εχουν κολωνα μεχρι 4αρτες,και εγω εχασα ενα αμαξι στο πατα και πηγαιναμε με αυτη την διαφορα μεχρι 5η ταχυτητα ετσι να καταλαβετε τον ανταγωνισμο.
Originally Posted by package,Jul 2 2009, 02:48 PM
Πέτρο, μην το δίνεις ρε φίλε. Είναι κρίμα. Κάνε το σώβρακο, να περνάς οτι υπάρχει.
Στο ανέβασμα εχθές με τον Λιάκο πετύχαμε ένα Μini Cooper S προηγούμενο με εξατμίσεις το οποίο πήγαινε γυρεύοντας.
Έκανε βαβούρα, η νόμιζε, μέχρι που κάτω απο τα τούνελ έμαθε τι θα πει να έχει σωλήνες απο αυτον τον Τζεη Ες.
Μετά απο δάυτον (ο οποίος το παράτησε στις σφήνες) πετύχαμε και ένα Audi S5.
Στην ευθεία του ΚΑΤ όπου μπήκαμε με αρκετά περισσότερα στην στροφή δεν κατάφερε να μας φτάσει ποτέ. (ότι κι αν σημαίνει αυτό
)
Στο φανάρι μετά, ντράπηκα να κάθομαι σαν τον κάβουρα με το γκάζι στις 6.500σαλ, ενώ ο άνθρωπος είχε κλειστά τα παραθυράκια του, ατσαλάκωτος κτλ κτλ με αποτέλεσμα να το έχω στις 4.000σαλ παρά και όταν ξεκίνησα αυτές να πέσουν ακόμα περισσότερο.
Έκεί ήθελε σούζα κανονικά αλλά τέλοσπάντων.
Μέ την εκκίνηση και μέχρι να μπει vtec μας είχε κάνει 2 κενά τα οποία όμως δεν αυξανόντουσαν μέχρι και το Ζηρίνειο.
Έκανε βαβούρα, η νόμιζε, μέχρι που κάτω απο τα τούνελ έμαθε τι θα πει να έχει σωλήνες απο αυτον τον Τζεη Ες.
Μετά απο δάυτον (ο οποίος το παράτησε στις σφήνες) πετύχαμε και ένα Audi S5.

Στην ευθεία του ΚΑΤ όπου μπήκαμε με αρκετά περισσότερα στην στροφή δεν κατάφερε να μας φτάσει ποτέ. (ότι κι αν σημαίνει αυτό
)Στο φανάρι μετά, ντράπηκα να κάθομαι σαν τον κάβουρα με το γκάζι στις 6.500σαλ, ενώ ο άνθρωπος είχε κλειστά τα παραθυράκια του, ατσαλάκωτος κτλ κτλ με αποτέλεσμα να το έχω στις 4.000σαλ παρά και όταν ξεκίνησα αυτές να πέσουν ακόμα περισσότερο.
Έκεί ήθελε σούζα κανονικά αλλά τέλοσπάντων.
Μέ την εκκίνηση και μέχρι να μπει vtec μας είχε κάνει 2 κενά τα οποία όμως δεν αυξανόντουσαν μέχρι και το Ζηρίνειο.