ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Μάγκες επειδή το κουράσατε το πράγμα, και γεμίζουμε τις σελίδες ένα σωρό παπαρ!ές δικές σας το επόμενο post που θα γίνει εδώ για ενδεχόμενη κόντρα σας θα έχει ημερομηνία και ώρα. Βρείτε τα τηλεφωνικά, μσν ότι στο καλό θέλετε αλλά θα τρώει delete οποιοδήποτε άλλο post εδώ μέσα που θα αφορά εσάς
τους 2 και κόντρα σας
Ok Boss!
Αλλα μια σημειωση. Αν δεν ειναι δημοσια η διαμαχη μας δεν εχει πλακα!!!

Τα υπολοιπα Πακετε με pm ή sms ή τηλεφωνο!
Οσο για τα καθησματα και τις ζαντες, το εχω κανει πριν απο εσενα για να μη λες οτι σε αντιγραφω!!!
ΤΕΛΟΣ η συζητηση μας γιατι ο FUN θα μας τα χωσει ασχιμα.
Αλλα μια σημειωση. Αν δεν ειναι δημοσια η διαμαχη μας δεν εχει πλακα!!!

Τα υπολοιπα Πακετε με pm ή sms ή τηλεφωνο!
Οσο για τα καθησματα και τις ζαντες, το εχω κανει πριν απο εσενα για να μη λες οτι σε αντιγραφω!!!
ΤΕΛΟΣ η συζητηση μας γιατι ο FUN θα μας τα χωσει ασχιμα.
Εγω θελω να μετρησω γυρο στα Μεγαρα,στις Σερρες και στο καρτοδρομο με το αμαξι του FUN και 888αρια.
maniati κολονεις να βγαλεις κουκουλα και να παρεις το Hard top του Uma που ουτος η αλλως τα εχει βαρεθει ολα.
Αμα σκασετε με αμαξια κοτετσια θα γελαω ολη τη νυχτα.
maniati κολονεις να βγαλεις κουκουλα και να παρεις το Hard top του Uma που ουτος η αλλως τα εχει βαρεθει ολα.
Αμα σκασετε με αμαξια κοτετσια θα γελαω ολη τη νυχτα.
Θα φροντισω να βγαλω οτι μπορω απο μεσα, καθισματα, ραδιο-cd, ρεζερβες, γριλους , 16αρια αντι 17αρια.
Και το κυριοτερο, θα πιο ενα μπουκαλι καθαρτικο απο το πρωι για να βγαλω οτι εχει μεσα το εντερο μου! Θα τραβιξω και μια στα γρηγορα πριν ερθω να φυγουν τα χοντρα!
Αααα, ξεχασα, θα κουρευτω κιολας γιατι τα μαλια μου ειναι θαμνος και ζυγιζουν παρα πολυ!
Μιλαμε για μεγαλη απωλεια βαρους!
Και το κυριοτερο, θα πιο ενα μπουκαλι καθαρτικο απο το πρωι για να βγαλω οτι εχει μεσα το εντερο μου! Θα τραβιξω και μια στα γρηγορα πριν ερθω να φυγουν τα χοντρα!
Αααα, ξεχασα, θα κουρευτω κιολας γιατι τα μαλια μου ειναι θαμνος και ζυγιζουν παρα πολυ!
Μιλαμε για μεγαλη απωλεια βαρους!