ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Παιδες tonight πηγα να πετυχω θεικια κοντρα καθως πηγαινα προς λιμανακια, βασικα αρκετα πριν στην τελευταια μεγαλη ευθεια πριν τις στροφουλες οπου και συνανταμε το Εν πλω...τεσπα, λοιπον μαυρη ferrari F430 με Μ5. Ο τυπος με την Μ5 ηταν μπριζομενος αρκετα θα ελεγα και κολλαγε απο πισω απο τoν Ιταλο αλλα τιποτα...τον κινεζο ο ιταλος οπου και εστριψε δεξια προς το τελος της ευθειας για Αστερα τελικα. Oh well, better luck next time...
Εχθές που πέρασα από R-SPEC γνώρισα ένα παιδί από Λαμία ο οποίος μου είπε ότι το Silverstone που πέτυχε στην Εθνική ο LOCAL όντως το οδηγάει κοπέλα. Είναι του γκόμενου το S αλλά της το δίνει συνέχεια και μάλιστα στις κόντρες το πάει αυτή γιατί είναι τα μισά κιλά από αυτόν (>100kg με ~50kg αυτή) και είναι και πολύ καλό τιμόνι η κοπέλα!
Οπότε, μίνι γκάλοπ:
θα δίνατε το S σας στην καλή σας (γκόμενα-αρραβωνιαστικιά-σύζυγο)?
Οπότε, μίνι γκάλοπ:
θα δίνατε το S σας στην καλή σας (γκόμενα-αρραβωνιαστικιά-σύζυγο)?
Εγω της το δίνω
Συγκεκριμένα σχεδόν κάθε Δευτέρα γυρνώντας απο την δουλειά της πετύχαινε τον ίδιο τύπο στην Βουλιαγμένης με mini cooper S και την κέρναγε συνέχεια χεχε (η δικιά μου έχει ένα polo) μέχρι που της το έδωσα για μια εβδομάδα και τα έφερε έτσι η τύχη και τον πέτυχε πάλι!!! Το βλέμα που της έριξε αυτός μετα το τσάι που του πρόσφερε δεν περιγράφεται χαχαχαχαχαχαχα
Συγκεκριμένα σχεδόν κάθε Δευτέρα γυρνώντας απο την δουλειά της πετύχαινε τον ίδιο τύπο στην Βουλιαγμένης με mini cooper S και την κέρναγε συνέχεια χεχε (η δικιά μου έχει ένα polo) μέχρι που της το έδωσα για μια εβδομάδα και τα έφερε έτσι η τύχη και τον πέτυχε πάλι!!! Το βλέμα που της έριξε αυτός μετα το τσάι που του πρόσφερε δεν περιγράφεται χαχαχαχαχαχαχα

Ναι, ναι φερε και την πιτα της Μαμας στο meeting παλι να γελασουμε!