ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Απο σταση αν φυγεις οπως πρεπει θα εισαι μπροστα σιγουρα εκτος αν ανοιξετε σε καμμια ανηφορα οπου θα σε μαζεψει αλλα τωρα που εχει και ζεστη δεν το βλεπω για το τουρμπακι.Ρολλαριστα τωρα απο χαμηλες στροφες αστο καλυτερα δεν εχει νοημα απο 7000 δικες σου και με μπολικο δρομο μπροστα(βαλτε και 5ες) μπορει και να γινει μαχη.Μην ανοιξετε απο συγκεκριμενες στροφες αλλα απο χιλιομετρα.Ο καθενας με οτι σχεση τον βολευει.Διαφορετικα τελειως μοτερ.
Πριν απο λιγο γυρνοντας απο Ε.Ο. Λαμιας-Αθηνα ξεσκεπαστος, στο υψος των διοδιων στο Σχηματαρι συναντησα Silverstone με πινακιδα ΜΙΒ-....,με carbon καπω και πισω πορτα, 18αρια,μονη εξατμιση(πολυ θορυβο εκανε!) και spoillers!
Χαιρετηθηκαμε με φωτα και εφυγα. Mαλλον ειδε το sticker S2K international κατω απο τον αριθμο μου και μετα απο λιγο εμφανιστηκε στον καθρεφτη μου, αρχισαμε να ρολαρουμε στα 160km, περασε μπροστα μου και ακολουθουσα πολυ κοντα, γιατι ειχε και ψιλοκινηση.
Στα διοδια της Μαλακασας κοψαμε, πλησιασα, κατεβασε το τζαμι και τι να δω...???? : Ηταν GIRL!!!!! H πρωτη γυναικα που συναντησα και ηξερε να οδηγαει!!!! (ελπιζω να ειδα καλα και να μην ηταν BOY με μακρυα μαλλια!! χα!).
Μετα τα διοδια στην ανηφορα τα χωσαμε, πολυ θορυβος και πολλα γκαζια! Κινιομασταν για αρκετα km με 210 -230, φιδακι...
Παγωσε το συμπαν, που να φθουρησουν τωρα οι αλλοι ρεεεεεε????
Ειναι καποια-ος απο το club?
Χαιρετηθηκαμε με φωτα και εφυγα. Mαλλον ειδε το sticker S2K international κατω απο τον αριθμο μου και μετα απο λιγο εμφανιστηκε στον καθρεφτη μου, αρχισαμε να ρολαρουμε στα 160km, περασε μπροστα μου και ακολουθουσα πολυ κοντα, γιατι ειχε και ψιλοκινηση.
Στα διοδια της Μαλακασας κοψαμε, πλησιασα, κατεβασε το τζαμι και τι να δω...???? : Ηταν GIRL!!!!! H πρωτη γυναικα που συναντησα και ηξερε να οδηγαει!!!! (ελπιζω να ειδα καλα και να μην ηταν BOY με μακρυα μαλλια!! χα!).
Μετα τα διοδια στην ανηφορα τα χωσαμε, πολυ θορυβος και πολλα γκαζια! Κινιομασταν για αρκετα km με 210 -230, φιδακι...
Παγωσε το συμπαν, που να φθουρησουν τωρα οι αλλοι ρεεεεεε????
Ειναι καποια-ος απο το club?
Originally Posted by lingenfelter,Jun 18 2007, 05:51 AM
LOCAL S δεν μας ειπες ποιος ηταν μπροστα εσυ ή ομορφη παρουσια?