ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Σημερα το βράδυ γενικά προβλέπεται να έχει πολύ δράση...
Χθες στο γυρισμό από Λαιμό μου κόλαγε Rallye κίτρινο με εξάτμιση και αγνώστων λοιπόν στοιχείων έκανα υπομονή μπας και ηρεμήσει (του πηρα και λίγο τα μέτρα ) και μετά από 10 παρακαλετά στη συνοδηγό Μαρία να με αφήσει ανοίξαμε 3-4η μόνο εν κινήσει 1 κολώνα - και 10 λεπτά μουρμούρα μετά... - .
Χθες στο γυρισμό από Λαιμό μου κόλαγε Rallye κίτρινο με εξάτμιση και αγνώστων λοιπόν στοιχείων έκανα υπομονή μπας και ηρεμήσει (του πηρα και λίγο τα μέτρα ) και μετά από 10 παρακαλετά στη συνοδηγό Μαρία να με αφήσει ανοίξαμε 3-4η μόνο εν κινήσει 1 κολώνα - και 10 λεπτά μουρμούρα μετά... - .
εχτες το βραδυ ηταν μια ομορφη βραδια μιας και εκατσα συνοδηγος στο αμαξι μου και αφησα το γιαννακο το φιλο μου να του πιει το αιμα.οποτε ο βασιλοπουλος με ακουσε πανω κατω με το γιαννακο δυνατο τιμονι, κοφτερες αλλαγες, και εγω πρωτη φορα να βλεπω το αμαξι μου τι κανει σαν συνοδηγος.περασαμε ωραια και χαρηκα που εκανα το γιαννακο να ξαναθυμηθει την ατμοσφαιρα.
χρησταρα απλα να σου πω οτι ειπαμε με γιαννακο σημερα να κανουμε κατι απλα εχτες εκατσε μονο να παμε να το δει το αμαξι μου διοτι μετα ειχα ραντεβου με ενα φιλο με κατι ξανθα μωρα εκτακτα,οποτε ολα πασο, σημερα ειπαμε ομως να κανουμε καμια βολτουλα αμα θες ελα στην παρεα μας και οποιος αλλος θελει.