Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Aug 6, 2009 | 04:39 AM
package's Avatar
Registered User

Ο Στέφανος είναι Φ-Ε σώβρακο.
Old Aug 6, 2009 | 06:47 AM
PanosS's Avatar
Registered User

[QUOTE=Nabu,Aug 6 2009, 01:15 AM] Ρε μλκα Πάνο, κατουρήθηκες πάνω σου απο την χαρά σου στα βίντεο? Ευτυχώς που την ώρα που είδα το βίντεο δεν περνούσε κανείς απο τον διάδρομο

Ποια V-tec και μ@λ@κίες. Πάνος να φωνάζει " Ωωω, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!"

Έχω πεθάνει στα γέλια!!

Υστερόγραφο....

Πακέτο μην γυρίσεις σπίτι μετά απο αυτό... Χάλια εντύπωση κάναμε πάλι!
Old Aug 6, 2009 | 07:24 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Έχω πάει και εγώ βόλτα!! Αη φηλ γιου τζαστ φαην!!!

Άλλωστε για αυτό ειπα "απο την χαρά σου"!!! Είναι ωραίο πράγμα , πως να το κάνουμε!!
Old Aug 6, 2009 | 09:20 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες μου χθες στο ΟΧ γινόταν πόλεμος και τρελλή "πασαρέλα"

Από NISSAN VANETTE μέχρι TVR και από διάφορα μοντέλα PORSCHE μέχρι SKYLINE

Μέχρι και για εμφάνιση Καταραμένου που ψαχνόταν για πάτημα

Έμαθα όμως και για εμφάνιση ξεσκέπαστου S αγνώστων λοιπών στοιχείων με οδηγό και συνοδηγό δύο τρελλά κοτσύφια
Old Aug 6, 2009 | 10:03 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

[QUOTE=yiannakos,Aug 5 2009, 10:15 PM] Και θύμωσε
Old Aug 6, 2009 | 10:19 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Χθες βόλτα παραλιακή μιας και θα αφήσω σήμερα το μωρό μου για 2 εβδομάδες στο γκαράζ γιατί θα φύγω για διακοπές. Θα μου λείψει πολύ

Λοιπόν 1ο άνοιγμα με πολύ δυνατό καινούριο S3. Τη φάγαμε στον κ@λο Πατάω δευτέρες και το S εκσφεντονίζεται μπροστά χορεύοντας αριστερά δεξιά και γράφοντας τα λαάστιχα συνέχεια. Αποτέλεσμα το S3 σαν τετρακίνητο να πατήσει αμέσως κάτω και να φύγει 1 αμάξι. Με το που πάτησα κάτω και άρχισα να μαζεύω κόψαμε γιατί φτάναμε σε φανάρι. Αποτέλεσμα φυσικά ήταν να χάσω και και ας μην πάτησα κάτω. Κάτι πρέπει να κάνω με λάστιχα και αναρτήσεις Οι μαμά δεν αρκούν να κρατήσουν το αμάξι σε άνοιγμα. Δεν γίνεται να χορεύει έτσι το αμάξι.
Μετά με περίμενε σε φανάρι το S3 αλλά δεν άνοιξα από στάση. Μετά τις διακοπές μπαίνει Cusco διαφορικό και Driveshaft pro ημιαξόνια μέχρι 600 άλογα. Τότε θα ξεκινάμε και από στάση

Μετά από αυτό που έπαθα με το S3......θύμωσα Εκτελέστηκαν πολλά αμάξια αλλά με προσοχή γιατί χόρτασα από χορό. Απλά γράφω αυτό με το S3 γιατί ήταν αυτό που άξιζε από όλα τα υπόλοιπα.
Old Aug 6, 2009 | 10:29 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Κυριάκο , πολύ καλό το uno
αα δεν είναι τελικά το 1300cc racing που νόμιζα
είδα κάτι φωτογραφίες και είναι το αμάξι όλο εργόχειρο.
Δεν είναι μόνο δυνατό ,αλλά και προσεγμένο
Old Aug 6, 2009 | 10:35 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by S2000_FUN,Aug 7 2009, 06:19 AM
Χθες βόλτα παραλιακή
Λοιπόν 1ο άνοιγμα με πολύ δυνατό καινούριο S3. Τη φάγαμε στον κ@λο
Οι μαμά δεν αρκούν να κρατήσουν το αμάξι σε άνοιγμα. Δεν γίνεται να χορεύει έτσι το αμάξι.
Μας πυροβολήσανε αυτές τις μέρες μου φαίνεται όλους.
Και τους ατμοσφαιρικούς και τους κομπρεσορατους και τους τουρμπατους

Είναι χάλια οι δρόμοι εκεί κάτω ρε Χρήστο.
Τον χειμώνα , και στα βόρεια
Old Aug 6, 2009 | 10:50 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Χρήστο. αν και αυτήν την συζήτηση θα μπορούσαμε να την κάνουμε και αλλού, ένα σετ καλά λάστιχα θα ήταν στις δικές μου προταιρεότητες και όχι διαφορικά Cusco και ημιαξόνια. Δεν βρίσκω λογο να τα αλλάξεις αν αυτά δεν σπάσουν/παραδώσουν πνεύμα εκτός και αν σκέφτεσαι να τα πουλήσεις για να βγάλεις κάποια λεφτά. Και για να εξηγηθώ...

Δεν μπορώ να σε φανταστώ σε ένα φανάρι να είσαι με 8.000σαλ και να περιμένεις να ανάψει πράσσινο για να κάνεις την εκτόξευση. Εκτός και αν πρόκειται να το κάνεις οπότε δεν μου πέφτει λόγος.
Κακά τα ψέμματα, δεν τρέχουμε σε Dragster, στον δρόμο καμιά κόντρα κάνουμε για να χαιρόμαστε αυτό που έχουμε.
π.χ. Ο Yiannakos χρειάστηκε να πάει σε στημμένη κόντρα με πολύ δυνατό 4κίνητο για να παραδώσουν εν-τέλη τα ημιαξόνια του παλιότερα.

Από τότε, ακόμα και με την δύναμη που έχει τώρα επάνω, είναι λίγο πιο προσεκτικός και βαίνουν όλα καλά!

Το διαφορικό άλλωστε τι το θες? Για να πέσεις κάτω απο το 10άρη στο 0-400 ?

Το πρόβλημα σου είναι η πρόσφυση. Βέβαια όταν επιτέλους την βρεις τότε θα αρχίσουν να παραπονιούνται όλα αυτα που γράφεις αλλά μέχρι τότε δίνε πόνο εκεί!!

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ με τον τρόπο ή με αυτά που έγραψα αλλά είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου σε κάτι που θες να κάνεις στο μπιμπελάκι σου
Old Aug 6, 2009 | 10:54 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

[QUOTE=yiannakos,Aug 6 2009, 10:35 PM] Είναι χάλια οι δρόμοι εκεί κάτω ρε Χρήστο.
Τον χειμώνα , και στα βόρεια

All times are GMT -8. The time now is 07:48 AM.