ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ρε Μανο τι λες τωρα!Σιγα τ'αυγα.Ελα να σου δανεισω τις ζαντες μου να του ριξεις ευκολα στα ιδια μετρα.Αμα ειναι ρε φιλε να στεναχωριεσε που σε περασε η κονσερβα στα 800μ που ειναι ψαγμενο μονο για ευθεια και τιποτα αλλο ενταξει να τα πουλησουμε ολοι να παρουμε czt,opc,fr και λοιπα μπρικια να δουλευουμε τις τουρμπινες 2bar,να τις ξυραφιαζουμε κ.τ.λ. για να ριξουμε κανα αμαξι σε αυτοκινητα οπως Μ3,S2000,BOXSTER και να καμαρωνουμε σα γυφτικα σκεπαρνια που τα περασαμε με τον καμπινε!!Αν μιλας για κανα evo,sti,m3,cayman ενταξει να το δεχτω,ειναι αυτοκινητα με προσωπικοτητα,επιδοσεις,κρ ατημα αν και το ξυραφι τιμονι του S και το απιστευτο turn in του θα σου λειψει σιγουρα.Για τουτου κατηγοριας czt δεν δεχομαι κουβεντα.
Δε στεναχωρθηκα ρε Γιαννη...αλλα ειναι το γαμοτο. Ατμοσφαιρικο κ 2λιτρο πλεον δεν εχει ανταγωνισμο. Τωρα αν μ πεις για μ3 κτλ που παιζουν πανω απο 3,2λιτρα εκει ακομα υπαρχει παιχνιδι. Αλλο η γενικοτερη εικονα κ αλλο η ευθεια
Originally Posted by nipponS2000,Oct 31 2009, 12:50 PM
Ρε Μανο τι λες τωρα!Σιγα τ'αυγα.Ελα να σου δανεισω τις ζαντες μου να του ριξεις ευκολα στα ιδια μετρα.Αμα ειναι ρε φιλε να στεναχωριεσε που σε περασε η κονσερβα στα 800μ που ειναι ψαγμενο μονο για ευθεια και τιποτα αλλο ενταξει να τα πουλησουμε ολοι να παρουμε czt,opc,fr και λοιπα μπρικια να δουλευουμε τις τουρμπινες 2bar,να τις ξυραφιαζουμε κ.τ.λ. για να ριξουμε κανα αμαξι σε αυτοκινητα οπως Μ3,S2000,BOXSTER και να καμαρωνουμε σα γυφτικα σκεπαρνια που τα περασαμε με τον καμπινε!!Αν μιλας για κανα evo,sti,m3,cayman ενταξει να το δεχτω,ειναι αυτοκινητα με προσωπικοτητα,επιδοσεις,κρ ατημα αν και το ξυραφι τιμονι του S και το απιστευτο turn in του θα σου λειψει σιγουρα.Για τουτου κατηγοριας czt δεν δεχομαι κουβεντα.
Μανο ανοιξες με το πιο δυνατο czt πρωτου σταδιου.Και μπορω να σου βρω λυση ευκολα να περασεις μπροστα απο τετοιο πραγμα.Με οτι αλλο czt 1ου σταδιου ανοιξεις μπροστα θα εισαι και το ξερεις.Και πας μαλλον με τα μετρα τους.Γιατι απο σταση δεν σε βλεπει πουθενα.Σωστα?Ρε μην μπαινεις στο τρυπακι των κομπλεξικων του dragster.gr.Καλα τους κανει ο Ακης και τραβανε τις κ@λοτριχες τους.
Originally Posted by ManosS2k,Oct 31 2009, 10:22 AM
Εφαγα χθες εναμιση αμαξι απο czt ΦΠΕ external intercooler κ γυμνο στα 800μ.
Μάνο μου το είχα αγωνία, όταν σε είδα να φεύγεις για οχ.
αφού να σκεφτείς πως στις 12 έψαχνα το τηλέφωνο σου που λανθασμένα θυμόμουνα πως είχα , για να σε ρωτήσω.
Δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να ήσουνα μπροστά και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για το czt πίστευα πως θα ήσουνα μπροστά.
Σιγά τα αυγά βέβαια , αλλά λέμε τώρα.
Αυτά που λέει ο Nippon ισχύουν
Που σε ρε φιλε Vteca!Τρελαινομαι ρε φιλε μ'αυτα που ακουω.Να φανταστεις οταν οδηγησα s3 new του αδερφου της γυναικας μου,ξενερωσα.Μετα το s πραγματικα χαλια αισθηση.Φαντασου να οδηγησω τετοιο πραγμα,ξενερωμα που το s3 θεωρηται θεικο μπροστα σ'αυτους τους θερμοσιφ(ου)ωνες.
ρε δε πάνε να γαμηθούνε τα μουνόπανα με τις μπανιέρες τους...ένα σασί όλοι,ένα μοτέρ της σειράς και με τα κωλοτούρμπο τους πουλάνε και μούρη....αν έχουν αρχίδια ας βγάλουν κανένα μοτέρ της προκοπής με ατμόσφαιρα..αλλά που? η εύκολη λύση ..και η διαφήμηση..
Μανο τωρα διαβασα στο hypersite dragster.gr για την κοντρα σου.Ρολλ 50 ρε φιλε?Γιατι δεν το σβηνες καλυτερα?Καλα εχεις ενα αυτοκινητο που κανει σχεδον μαμα με τα ψιλα που του εχεις βαλει 0-400 13.7 με μαμα ζαντολαστιχα σε δρομο!!!! και πας ρολλ γιατι?Για να πεις οτι σε περασε το καροτσι του super-market με τουρμπινα και πιεση στο θεο(βγαζει δεν βγαζει τρια απανωτα πατηματα)?Δηλαδη ακυρωσες ολα τα ατου του αυτοκινητου σου,πισω κινηση,μπλοκε,μεταδοση και του εδωσες ολα τα πλεονεκτηματα του ροπη σχεδον διπλασια της δικιας σου και βαρος -300 απ'το δικο σου και στεναχωριεσαι κιολας.Μανο συνελθε,μου εισαι και συμπαθης μην με τρελλαινεις!