ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Μπράβο ρε Ανδρόνικε
Ετσι αυτά είναι τα ωραία. Που δεν καταλαβαίνουν τον κομπρέσσορα και έρχονται υποτιμώντας το αμάξι και τσουυυυυυυυυυππππππππππππ π ΣΟΥΒΛΑΚΑΡΑ!!!!!
Εχω πετύχει ένα σωρό τέτοιους
Βέβαια τον έχω πιει κιόλας από καινούριο S3 γιατί δεν καθότανε κάτω το αμάξι. Και μέχρι να πατήσει είχαμε φτάσει στο επόμενο φανάρι
Ετσι αυτά είναι τα ωραία. Που δεν καταλαβαίνουν τον κομπρέσσορα και έρχονται υποτιμώντας το αμάξι και τσουυυυυυυυυυππππππππππππ π ΣΟΥΒΛΑΚΑΡΑ!!!!!
Εχω πετύχει ένα σωρό τέτοιους
Βέβαια τον έχω πιει κιόλας από καινούριο S3 γιατί δεν καθότανε κάτω το αμάξι. Και μέχρι να πατήσει είχαμε φτάσει στο επόμενο φανάρι
Originally Posted by energetic,Oct 12 2009, 08:44 AM
Καποια στιγμη πρεπει να ηταν 4η ταχυτητα (αυτο το θυμαμαι) αρχιζω και ψιλομαζευω, στην αλλαγη 5ης παμε μαζι και κερδιζω εδαφος. Καπου μεσα στη 5η ηταν που αρχιζα να βγαινω μπροστα και αυτος εχανε εδαφος. Να μη τα πολυλογω τελικα 234 με 236 μου εβγαλε η 5η και βαζω 6η. Το αμαξι γεμιζει σαν τρελο (για τα δικα μου δεδομενα παντα). Στα @@ μου για το δρομο και στα @@ μου κι αυτος οπου και εμεινε πισω.
Αμαξι 10ετιας και ακομα και μαμα ξετρυπαει πολλα σημερινα αυτοκινητα μεχρι και φτιαγμενα... ασε που θεωρειται και benchmark οι επιδοσεις του για αλλα αυτοκινητα...
@Γιαννακος
Τα σκασιματα ειναι ολα τα λεφτα οταν εχει ζεσταθει!!!
@Γιαννακος
Τα σκασιματα ειναι ολα τα λεφτα οταν εχει ζεσταθει!!!
Δωστε πονο!!
.Αυτα κανουμε και εχει γεμισει ο τοπος αντιHondaκιδες.Μιλαμε βλεπουν honda και γυαλιζει το ματι τους.Πιστευω οι περισσοτεροι το εχετε παρατηρησει.Οπωτε κυκλοφορω με τα Honda το τι κολλητηρια και προφυλακτηρες μου ερχονται δεν λεγεται.Μιλαμε για πολυ μισος
.
.