ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Οταν δηλαδη εμεις λεμε τα πηγαμε καλα σε μια κοντρα επειδη ειμασταν κοπια με S3 καινουργιο και λεμε ποοοο 2.0Τ καινουργια τεχνολογια και εμεις με ατμοσφαιρικο μοτερ σχεδιασης του 2000 και ειμασταν διπλα διπλα , ειναι καλα ?
Nαι ρε Θανάση, προφανώς στάθηκε καλά, αυτό λες εσύ, αυτό λέει και ο Χρήστος. Αφού το αμάξι είναι 300 κιλά κάτω από το S.
Κι αν είχε λίγο δρόμο ακόμα - όπως λέει και ο Γιανακός - θα πέρναγε από πάνω ο Χρήστος.
Γιατί στεναχωριόμαστε δεν καταλαβαίνω...στις κόντρες δεν παίζει ρόλο αν το αμάξι είναι 15ετίας ή αν τον οδηγό το λένε Μήτσο....Άμα το αμάξι είναι σωστά στημένο για κόντρες, ε, πάει και τελείωσε...και αυτά τα ρημάδια τα Πούντο πάντα ήταν γρήγορα...
Κι αν είχε λίγο δρόμο ακόμα - όπως λέει και ο Γιανακός - θα πέρναγε από πάνω ο Χρήστος.
Γιατί στεναχωριόμαστε δεν καταλαβαίνω...στις κόντρες δεν παίζει ρόλο αν το αμάξι είναι 15ετίας ή αν τον οδηγό το λένε Μήτσο....Άμα το αμάξι είναι σωστά στημένο για κόντρες, ε, πάει και τελείωσε...και αυτά τα ρημάδια τα Πούντο πάντα ήταν γρήγορα...
Πάντως, επειδή από καιρό θέλω να γράψω μία ...., νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω τώρα.
Υπάρχει πολύ κόμπλεξ εκεί έξω και ο καθένας κοιτάει να φορτώσει τη μιζέρια του σε κάποιον με οποιοδήποτε τρόπο.
Π.χ. βλέπει εσένα-εμένα-τον άλλο με το Χοντάκι, λέει, Α την κουφάλα, οδηγάει και S, για να πάω να του δείξω, Α, έχει και το γκομενάκι μαζί, κάτσε να σηκώσω άλλο μίσό bar να του δείξω πιο πολύ και έρχεται και σου κολλάει, οπότε εσύ έχεις τις εξής επιλογές:
α) Τον γράφεις στα μαλακά σου.
β) Μπαίνεις στο τριπάκι του.
Το τι θα κάνει ο καθένας εξαρτάται από τη διάθεση που βρίσκεται, το ζώδιό του που λέει και ο Πακέτος και πολλούς άλλους παράγοντες που βαριέμαι να αναλύσω.
Η ουσία στην οποία θέλω να καταλήξω είναι ότι, ειδικά σε δημόσιους δρόμους, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να μπαίνεις στη διαδικασία αυτή να δοκιμάζεις τις αντοχές τις δικές σου και του αυτοκινήτου σου για να επιβεβαιώσεις τον εγωισμό του κάθε ... εκεί έξω, μαζί με τους κινδύνους που συνεπάγονται οι κόντρες σε δημόσιους δρόμους. Δεν ηθικολογώ - όλοι το χουμε κάνει κάποια στιγμή - και ο πειρασμός δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα, απλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ασχολούμε ούτε με Punto, ούτε με Ιμπιζα, ούτε με Λεόν, ούτε με Άουντι. Κι ας είναι πιο γρήγοροι. Άμα είναι κανα Λότους, κανα Πόρσε ή κανα καλό BMW ή κανα 350Ζ, ΟΚ. Και πάλι, θα προτιμήσω ένα δρόμο με στροφούλες, αν μου δοθεί η δυνατότητα.
Δε χρειάζεται να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε, απλά κατέθεσα την άποψή μου στο θέμα.
Υπάρχει πολύ κόμπλεξ εκεί έξω και ο καθένας κοιτάει να φορτώσει τη μιζέρια του σε κάποιον με οποιοδήποτε τρόπο.
Π.χ. βλέπει εσένα-εμένα-τον άλλο με το Χοντάκι, λέει, Α την κουφάλα, οδηγάει και S, για να πάω να του δείξω, Α, έχει και το γκομενάκι μαζί, κάτσε να σηκώσω άλλο μίσό bar να του δείξω πιο πολύ και έρχεται και σου κολλάει, οπότε εσύ έχεις τις εξής επιλογές:
α) Τον γράφεις στα μαλακά σου.
β) Μπαίνεις στο τριπάκι του.
Το τι θα κάνει ο καθένας εξαρτάται από τη διάθεση που βρίσκεται, το ζώδιό του που λέει και ο Πακέτος και πολλούς άλλους παράγοντες που βαριέμαι να αναλύσω.
Η ουσία στην οποία θέλω να καταλήξω είναι ότι, ειδικά σε δημόσιους δρόμους, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να μπαίνεις στη διαδικασία αυτή να δοκιμάζεις τις αντοχές τις δικές σου και του αυτοκινήτου σου για να επιβεβαιώσεις τον εγωισμό του κάθε ... εκεί έξω, μαζί με τους κινδύνους που συνεπάγονται οι κόντρες σε δημόσιους δρόμους. Δεν ηθικολογώ - όλοι το χουμε κάνει κάποια στιγμή - και ο πειρασμός δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα, απλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ασχολούμε ούτε με Punto, ούτε με Ιμπιζα, ούτε με Λεόν, ούτε με Άουντι. Κι ας είναι πιο γρήγοροι. Άμα είναι κανα Λότους, κανα Πόρσε ή κανα καλό BMW ή κανα 350Ζ, ΟΚ. Και πάλι, θα προτιμήσω ένα δρόμο με στροφούλες, αν μου δοθεί η δυνατότητα.
Δε χρειάζεται να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε, απλά κατέθεσα την άποψή μου στο θέμα.
Χρησταρα ωραιος,πιες του το αιμα.Τα Puntakia παντα ηταν αινιγμα και οπως προαναφερε και ο yannakos και σιγα μην ηταν 14αρι.Το λιγοτερο 16αρι με 28αρα οπου ειναι οντως ζορικο και ιδιαιτερα του chris racing ειναι απολυτα στημενα για κοντρα.Αλλα το ολο ωραιο ειναι να γινεται χαμος στην Βουλιαγμενης οπως παλια.Που σε καθε φαναρι γινοταν πολεμος.Δεν ηξερες απο που σου ερχονταν!
Για να λεμε του στραβου το δικιο το punto σταθηκε ΑΞΙΑ διπλα απο το θηριο του Χρηστου.
Ισα ισα ότι στάθηκε δευτέρα και σχεδόν όλη την τρίτή φτάνει να πω επάξια
Μηπως το πουντο ηταν κιτρινο με ενα μεγαλο στροφομεντρο με shift light?!?
Οχι δεν ήταν αυτό. Εχω ψιλοανοίξει και με αυτό όταν το είχα με την χαμηλή πίεση-τροχαλία. Και λέω ψιλοανοίξει γιατί κάναμε χαζοανοιγματα μέσα στην κίνηση. Με τον τύπο αυτό πάντος σταθήκαμε δίπλα τότε και με ρώτησε αν το αμάξι ήταν τουρμπάτο ή κομπρεσσοράτο για να πηγαίνει έτσι. Πολύ εντάξει τύπος. Οχι σαν αυτόν που τον κοίταξα και εν κινήση και στο φανάρι να του μιλήσω και με κοταζε κλεφτά λες και παίζαμε κανα σπίτι στοίχημα
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 8 2010, 08:56 AM
Οχι σαν αυτόν που τον κοίταξα και εν κινήση και στο φανάρι να του μιλήσω και με κοταζε κλεφτά λες και παίζαμε κανα σπίτι στοίχημα
Η μηπως κοκκινο με external?
. Το external δεν το άκουσα είτε γιατί δεν είχε είτε γιατί άνοιξε μπροστά μου με κάποια απόσταση ασφαλείας που είχα αφήσει και δεν τον πήγα προφυλακτήρες είτε γιατί και το δικό μου δεν είναι και το πιο ήσυχο στο vtec μιας και η J's η 70αρα φροντίζει για αυτό
Μόνο του Κυριάκου το external εχω καταφέρει να ακούσω δίπλα μου που αναστένει και νεκρούς

μπορει να σε γουσταρε και να ντρεποτανε να μιλησει....εισαι κι ωραιο παιδι,κι ατριχο