ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Κοίτα, ο παλιός είμαι εγώ μάλλον γιατί είσαι 27 κι εγώ 30
Για τα Nissan στο είπα γιατί το έχεις στο προφίλ σου το σήμα που το Honda π...... το Nissan.
Από μία άποψη έχεις δίκιο με ποιο Nissan να σου συγκρίνω το S γιατί όλα τα καλά σασί-μοτεράκια της Nissan δεν ήρθαν Ελλάδα (βλέπε Silvia S15, Sunny GTiR, κ.α.).
Βέβαια ο μηχανικός μου μόνο τέτοια μοτεράκια δούλευε καθώς κουμπώνουν στις περισσότερες καρότσες με τις ίδιες βάσεις.
Για το Skyline δεν το αναφέρω γιατί πάμε σε άλλη κατηγορία.
350Ζ είναι λίγο πιο δυνατό από το S αλλά πολλά κυβικά.
Επειδή ήμουν σε μεγάλο κύκλωμα με νισσανέους, μπορώ να σου πω με 100% σιγουριά ότι οποιοδήποτε μοτεράκι SR20DET (μαμά μιλάω) είναι αρκετα πιο μπροστά από το S.
Σε 1ο στάδιο άστο, μέρα-νύχτα.
Από περιέργεια ρώτησα αν έχεις ανοίξει με κάποιο Nissan, γιατί τα γνωρίζω αρκετά καλά
Αλλά μην τρελαίνεσαι κι εγώ εγκατέλειψα το τουρμπάκι μου και πήρα S γιατί σου προσφέρει άλλα πράματα.
Για τα Nissan στο είπα γιατί το έχεις στο προφίλ σου το σήμα που το Honda π...... το Nissan.
Από μία άποψη έχεις δίκιο με ποιο Nissan να σου συγκρίνω το S γιατί όλα τα καλά σασί-μοτεράκια της Nissan δεν ήρθαν Ελλάδα (βλέπε Silvia S15, Sunny GTiR, κ.α.).
Βέβαια ο μηχανικός μου μόνο τέτοια μοτεράκια δούλευε καθώς κουμπώνουν στις περισσότερες καρότσες με τις ίδιες βάσεις.
Για το Skyline δεν το αναφέρω γιατί πάμε σε άλλη κατηγορία.
350Ζ είναι λίγο πιο δυνατό από το S αλλά πολλά κυβικά.
Επειδή ήμουν σε μεγάλο κύκλωμα με νισσανέους, μπορώ να σου πω με 100% σιγουριά ότι οποιοδήποτε μοτεράκι SR20DET (μαμά μιλάω) είναι αρκετα πιο μπροστά από το S.
Σε 1ο στάδιο άστο, μέρα-νύχτα.
Από περιέργεια ρώτησα αν έχεις ανοίξει με κάποιο Nissan, γιατί τα γνωρίζω αρκετά καλά
Αλλά μην τρελαίνεσαι κι εγώ εγκατέλειψα το τουρμπάκι μου και πήρα S γιατί σου προσφέρει άλλα πράματα.
Originally Posted by Stradale,Jan 13 2010, 11:02 AM
Ακου να δεις.Μαμα εβο με μαμα s πάνε μαζί.Από εκεί και πάνω,ανάλογα το πόσο βελτιωμένα είναι είτε το S είτε το εβο θα έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα.
Απλά το εβο μέχρι α στάδιο έχει αβανταζ,πάρνει πιο εύκολα.
Αλλα και κομπρεσεράτο s,με μονο κομπρεσορα σε στοκ μοτέρ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ, δικάζει κατι εβάκια των 400ων άλογων....
Να δεις πόσοι έκλαψαν....
Απλά το εβο μέχρι α στάδιο έχει αβανταζ,πάρνει πιο εύκολα.
Αλλα και κομπρεσεράτο s,με μονο κομπρεσορα σε στοκ μοτέρ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ, δικάζει κατι εβάκια των 400ων άλογων....
Να δεις πόσοι έκλαψαν....
Εγώ πιστεύω ότι το μαμά Evo είναι μπροστά αλλά όχι σπουδαίες διαφορές.
Το Evo 1ο στάδιο έχει τρελό αβαντάζ, συγκεκριμένα το 6αρι & το 9αρι φτάνουν μέχρι 400+. Το 7 & 8 από 350 έως 380ps.
S με compressor μαμά όπως λες, έχω πάει βόλτα, πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον το πάτημα με Evo 1ου σταδίου.
ρε φιλε πλακα μας κανεις?
τι συγκρίνεις?
μου λες επειδή είσαι 30 τα ξέρεις όλα?
λες για 350z και silvia και τα βάζεις στην ίδια κατηγορια με το S που του ρίχνουνε 1000cc ? μην γίνεσαι ......... και μην συγκρίνεις άνισα πράγματα εκτίθεσαι και εσύ και το μηχανουργείο που λες
τόσο πολύ σε πείραξε το σήμα που έβαλα στο προφίλ μου? αν είναι να το βγάλω!
προσωπικά δεν έχω κάτι με τα nissan απλα αυτό είχα βρει και το έβαλα, α και που σε για μιλα και λίγο για NSX νάσε δω και σύγκρινε το με οποιο nissan θες.
τα ξαναλέμε σε μερικές μέρες! ΝΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

(Bari σε παρακαλω αλλη φορα να προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου.)
τι συγκρίνεις?
μου λες επειδή είσαι 30 τα ξέρεις όλα?
λες για 350z και silvia και τα βάζεις στην ίδια κατηγορια με το S που του ρίχνουνε 1000cc ? μην γίνεσαι ......... και μην συγκρίνεις άνισα πράγματα εκτίθεσαι και εσύ και το μηχανουργείο που λες
τόσο πολύ σε πείραξε το σήμα που έβαλα στο προφίλ μου? αν είναι να το βγάλω!
προσωπικά δεν έχω κάτι με τα nissan απλα αυτό είχα βρει και το έβαλα, α και που σε για μιλα και λίγο για NSX νάσε δω και σύγκρινε το με οποιο nissan θες.
τα ξαναλέμε σε μερικές μέρες! ΝΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

(Bari σε παρακαλω αλλη φορα να προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου.)
Από σένα μάλλον καλύτερα τα ξέρω γιατί:
- Silvia S13 1800cc
- Silvia S14 2000cc
- Silvia S15 2000cc
Δεν σύγκρινα άνισα όπως βλέπεις... Και για το 350Ζ έγραψα στο προηγούμενο post ότι είναι πολλά κυβικά.
Έχω αλλάξει και 5 αμάξια και το τελυταίο ήταν 330ps.
Τα λέμε Παλαίουραααααα
- Silvia S13 1800cc
- Silvia S14 2000cc
- Silvia S15 2000cc
Δεν σύγκρινα άνισα όπως βλέπεις... Και για το 350Ζ έγραψα στο προηγούμενο post ότι είναι πολλά κυβικά.
Έχω αλλάξει και 5 αμάξια και το τελυταίο ήταν 330ps.
Τα λέμε Παλαίουραααααα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βρε παιδια αν θελετε να μιλησετε γενικα για κοντρες που δεν αφορουν S2000 να το κανετε σε αυτο το τοπικ...
Κoντρες που δεν αφορουν S2K
Κoντρες που δεν αφορουν S2K

ΘΑ ΛΙΏΣΕΤΕ ΚΟΛΟΨΑΡΑ!!!