Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

S2000 μαμα vs S2000 Φ-Ε

Old Jan 5, 2010 | 09:25 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

καλα κανεις κ το σκεφτεσαι συνονοματε. μη πας κ δοσεις λεφτα για μλκς, εναν ΑΕΜ κ ενα κομπρεσσερ κ αντε γεια μετα!!
Reply
Old Jan 5, 2010 | 09:28 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

boy εγω μιλαω καθαρα για θεμα αποδοσης.Απο εκει και περα αν μιλαμε για ηχο ή αισθητικους λογους παο πασο.

Τα υπολοιπα ειναι μια χιουμοριστικη αντιμετωπιση των υπολοιπων ''μειονεκτιματων'' παντα κατα την αποψη μου.

Για παραδειγμα ο ηχος της Js που φορας ειναι κ@βλ@,την ειχα οδηγησει στου Ναμπου,αλλα για εμενα που το κυκλοφωρω καθε μερα και κανω χλμ δεν κανει και ουτο καθεξης.
Reply
Old Jan 5, 2010 | 09:39 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by gre165-makis,Jan 5 2010, 10:28 AM
boy εγω μιλαω καθαρα για θεμα αποδοσης.Απο εκει και περα αν μιλαμε για ηχο ή αισθητικους λογους παο πασο.

Τα υπολοιπα ειναι μια χιουμοριστικη αντιμετωπιση των υπολοιπων ''μειονεκτιματων'' παντα κατα την αποψη μου.

Για παραδειγμα ο ηχος της Js που φορας ειναι κ@βλ@,την ειχα οδηγησει στου Ναμπου,αλλα για εμενα που το κυκλοφωρω καθε μερα και κανω χλμ δεν κανει και ουτο καθεξης.
Reply
Old Jan 6, 2010 | 07:33 AM
package's Avatar
Registered User

Τα πράγματα είναι απλά. Ap1 από Ap2 τρώει κολόνα. Πάνε οι εποχές που λέγαμε οτι πάνε μαζί. Αp2 μαμά από Ap2 Φ-Ε τρώει 1+ αμάξι. Θεωρώ οτι με απλές και φθηνές κινήσεις κερδίζεις με Φ-Ε και λίγο παραπάνω. Δεν προλάβαμε με Μάνο να φορτώσουμε 5ες. Πιστεύω εκεί θα έκανα την διαφορά. Τώρα αξίζει δεν αξίζει είναι άλλο θέμα.
Reply
Old Jan 6, 2010 | 02:19 PM
MrDoctor's Avatar
Registered User

Originally Posted by ManosS2k,Jan 5 2010, 10:25 AM
καλα κανεις κ το σκεφτεσαι συνονοματε. μη πας κ δοσεις λεφτα για μλκς, εναν ΑΕΜ κ ενα κομπρεσσερ κ αντε γεια μετα!!
Φιλε Μανο και εγω ετσι το σκεφτομαι γιατι λογο και του οτι ειμαι φοιτητης δεν παιζουν λεφτα πολλα...κανα 7χιλιαρο ομως με κομπρεσορακι πανω και 350 τροχο θα το καταφερουμε!
Reply
Old Jan 6, 2010 | 02:52 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Ρε γιατρε θα μας τρελανεις.Δηλαδη αν ''παιζαν'' λεφτα τι θα εκανες..
Reply
Old Jan 6, 2010 | 02:55 PM
MrDoctor's Avatar
Registered User

Αν επαιζαν λεφτα, θα επαιρνα μοτερακι J's αυριο κιολας..μη νομιζεις και αυτα τα 7 προς το καλοκαιρι.Θα το ριξουμε στην φασολαδα και θα τα μαζεψουμε
Reply
Old Jan 6, 2010 | 02:58 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Jan 6 2010, 08:33 AM
Τα πράγματα είναι απλά. Ap1 από Ap2 τρώει κολόνα. Πάνε οι εποχές που λέγαμε οτι πάνε μαζί. Αp2 μαμά από Ap2 Φ-Ε τρώει 1+ αμάξι. Θεωρώ οτι με απλές και φθηνές κινήσεις κερδίζεις με Φ-Ε και λίγο παραπάνω. Δεν προλάβαμε με Μάνο να φορτώσουμε 5ες. Πιστεύω εκεί θα έκανα την διαφορά. Τώρα αξίζει δεν αξίζει είναι άλλο θέμα.
Δεν ξερω αν ειναι κολονα αλλα σιγουρα ειναι λιγο πιο γρηγορα.
Ο Μανος λεει οτι παιζει λιγο ρολο και ο συμπλεκτης μου που εχει κοντα 88.000χλμ + οτι θα ηθελα να πατησω και με ενα αλο μαμα ΑΡ2 γιατι του Μανου[και ο Μανος]ειναι και λιγο περιπτωση..
Reply
Old Jan 6, 2010 | 09:38 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by gre165-makis,Jan 5 2010, 05:07 PM
Giannake μου ολα καλα με το αμαξι σου αλλα λιγο ετσι κατσικακι πως το κυκλοφορεις??
Το δουλεύω λιγάκι χώμα τώρα τελευταία
Γιαυτο το έχω σηκώσει τόσο
Reply
Old Jan 6, 2010 | 10:15 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τα AP1 < AP2 ειναι μυθος. Απλα αυτοι που οδηγουσαν το AP1 στην οποια κοντρα που εγινε ηταν κουλοι στις αλλαγες.

Το αναφερω διοτι με το παλιο S και με το τωρινο (οταν τα ειχα μαμα) οσες φορες ανοιγα με AP2 ημουν μπροστα ή κοπιες. Εκτος κι αν ηταν κουλοι στα AP2.

Επισης σε συζητηση που ειχαμε απο κοντα σε συναντηση με τον πακετο και παρεα, ειχα εκφρασει την απορια μου αν στη πραξη πανε κοπιες ή οχι λογω καποιων διαφορων απο AP1 σε AP2. Η απαντηση που πηρα παρουσια κι αλλων ειναι οτι πανε κοπιες και οτι εξαρταται απο τον οδηγο.

Οποτε αναρωτιεμαι πως και προεκυψε πια να λεμε οτι τα AP2 ειναι πιο γρηγορα απο AP1? Δηλαδη δεν καταλαβαινω τι αλλαξε στις εποχες οταν λεμε "Πάνε οι εποχές που λέγαμε οτι πάνε μαζί." Εχουμε διαφορετικο κλιμα και καλοκαιρι μεσα στο χειμωνα και χειμωνα στο καλοκαιρι δηλαδη επειδη τωρα εχουμε λιακαδα?

Και μη ξεχναμε οτι μια κοντρα εχει πολλους παραμετρους οπως γνωριζουμε (κι εσεις περισσοτερο που κανετε καθημερινα ανοιγματα), προσφυση, ποιοτητα ασφαλτου, εκκινηση (εκτος κι αν μιλαμε παντα απο roll-αριστες), οδηγο κτλ. Εδω αλλοι δινουν το αμαξι τους για να το οδηγησει αλλος στη κοντρα επειδη ειναι καλυτερος στις αλλαγες.

Δεν κανω καμια "επιθεση" σε κανεναν, ουτε σε κανενα προσωπικο επιπεδο και το αναφερω επειδη ο γραπτος λογος ειναι διαφορετικος απ'οτι σε μια συζητηση απο κοντα. Απλα εχω την απορια σε αυτα που ειπωθηκαν συν οτι ειμαι γραφειο σημερα ενω ειχα αδεια.

Εκτος κι αν λεμε οτι μαμα ειναι το πρωτο σταδιο, που ειναι και της μοδας τελευταια.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:13 PM.