S2000 μαμα vs S2000 Φ-Ε
Ειμαι μεσα οποτε θελετε αυτη την βδομαδα.Να ανοιξετε και μαζι Μανος-Πακετος για να δουμε ακριβως τι παιζει γιατι ειστε AP2 και οι δυο.
Εχω μια εντυπωση οτι μαμα ΑΡ1 με μαμα ΑΡ2 εχουν κανα αμαξακι διαφορα υπερ του ΑΡ2.
Κωστα τωρα τι φορας γενικα?Test pipe?
Εχω μια εντυπωση οτι μαμα ΑΡ1 με μαμα ΑΡ2 εχουν κανα αμαξακι διαφορα υπερ του ΑΡ2.
Originally Posted by gre165-makis,Jan 1 2010, 11:27 PM
Ειμαι μεσα οποτε θελετε αυτη την βδομαδα.Να ανοιξετε και μαζι Μανος-Πακετος για να δουμε ακριβως τι παιζει γιατι ειστε AP2 και οι δυο.
Originally Posted by maniatis,Jan 2 2010, 01:08 AM
Δυστυχως δε θα μπορεσω παιδια εγω αυτη τη βδομαδα γιατι ειμαι εξωτερικο και επιστρεφω Πεμπτη.
Μεχρι τοτε Καλη Χρονια να εχουμε και να προσεχετε!!!
Μεχρι τοτε Καλη Χρονια να εχουμε και να προσεχετε!!!
Originally Posted by package,Jan 2 2010, 02:26 AM
Οτι φόραγα και πριν. Θα πατήσουμε με τα ίδια κιλά. Θα βάλω, επιπλέον βάρος για να δουμε τι διαφορά κάνει το Φ-Ε.
Μονο γρυλους και ειμαι και λιγο πιο ελαφρυς[72 κιλα] οποτε κομπλε.Εκτος αν εχεις ξηλωσει και τιποτα αλλο.
Να το κανονισουμε ομως.Εγω και αυριο βραδυ μπορω,και δευτερα και τις μπαλλες,μεχρι Πεμπτη απλα να το ξερω λιγο πριν να αποφυγω την migato.