Επιλογή High Performance ελαστικών για 17"
Originally Posted by Nabu,Sep 14 2010, 10:42 AM
Τάσο, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό αλλά το διάβαζα εχθές στο αγγλικό φόρουμ...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=816091
Η αγγλική αγορά ελαστικών είναι αρκετά κοντά στην δική μας οπότε πολλά απο τα μοντέλα που συγκρίνουν οι χρήστες είναι κοινά.
Προσωπική άποψη για καινούργια λάστιχα σε αυτές τις διαστάσεις μπορώ να έχω για τα Dunlop Sport Maxx TT που είχα στις Works.
Άψογο για μένα, και σε βρεγμένο και σε στεγνό, πολύ καλό πλαινό χωρίς διπλώματα επάνω σε στρίψιμο. Θα το συνιστούσα
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=816091
Η αγγλική αγορά ελαστικών είναι αρκετά κοντά στην δική μας οπότε πολλά απο τα μοντέλα που συγκρίνουν οι χρήστες είναι κοινά.
Προσωπική άποψη για καινούργια λάστιχα σε αυτές τις διαστάσεις μπορώ να έχω για τα Dunlop Sport Maxx TT που είχα στις Works.
Άψογο για μένα, και σε βρεγμένο και σε στεγνό, πολύ καλό πλαινό χωρίς διπλώματα επάνω σε στρίψιμο. Θα το συνιστούσα
Τα εβαλα περισυ το Πασχα, πριν φυγουμε για το Euromeet.
Αργουν παρα πολυ να ζεσταθουν και απο κρατηματα δε με τρελαινουν κιολας.
Εχω κανει 15000 χλμ , εχουν παρα πολυ πελμα επανω.
Το μονο που περιμενω τωρα ειναι να τουρμπισω για να τα λιωσω και να παω να βαλω αλλα!
Τι είχες πριν απο αυτά αν επιτρέπεται Λευτέρη?
Μιλάμε για τα "ΤΤ" έτσι? Γιατί υπάρχουν και άλλα Sportmaxx τα οποία μικρή σχέση έχουν μεταξύ τους.
Εμένα κάθε άλλο παρά μέτρια κρατήματα μου έδειξαν. Ίσα ίσα κιόλας που ακόμα και κρύα είχαν εκνευριστικό κράτημα με αποτέλεσμα να λυπάμαι να γλυστρίσω το αμάξι.
Μιλάμε για τα "ΤΤ" έτσι? Γιατί υπάρχουν και άλλα Sportmaxx τα οποία μικρή σχέση έχουν μεταξύ τους.
Εμένα κάθε άλλο παρά μέτρια κρατήματα μου έδειξαν. Ίσα ίσα κιόλας που ακόμα και κρύα είχαν εκνευριστικό κράτημα με αποτέλεσμα να λυπάμαι να γλυστρίσω το αμάξι.
Ναι Κωνσταντινε, τα ΤΤ ειναι. Τα εβαλα μολις ειχαν βγει και δεν ειχαν δοκιμαστει απο κοσμο για να μαθω κριτικες.
Πρωτα και για πολυ λιγο χρονικο διαστημα οι 17αρες ειχαν τα μαμα απο το εργοστασιο, τα οποια αν και πολυκαιρισμενα και με λιγο πελμα ειχαν καποιο κρατημα και πιο πριν ειχα τις 16αρες, με τις οποιες πηρα το αμαξι, και ειχαν κατι Michelin Pilot Sport 2. (αυτα ηταν απαραδεκτα και επικινδυνα, γιατι ηταν καμμενα και πολυκαιρισμενα)
Πρωτα και για πολυ λιγο χρονικο διαστημα οι 17αρες ειχαν τα μαμα απο το εργοστασιο, τα οποια αν και πολυκαιρισμενα και με λιγο πελμα ειχαν καποιο κρατημα και πιο πριν ειχα τις 16αρες, με τις οποιες πηρα το αμαξι, και ειχαν κατι Michelin Pilot Sport 2. (αυτα ηταν απαραδεκτα και επικινδυνα, γιατι ηταν καμμενα και πολυκαιρισμενα)
Τα Sport max tt τα φοραω και εγω εδω και περιπου ενα χρονο.Ειναι καταπληκτικο λαστιχο τρελο κρατημα ακομη και κρυο οπως ειπε και ο κωσταντινος.
Απο πλαινο παει παρα πολυ καλα σε σχεση με αλλα πχ τα Τ1R που ειχα πριν.Θεωρω πως ειναι καλυτερα μιας και εκεινα τα περπατησα παρα πολυ για αρκετα χιλιομετρα.
Δεν εχω κανενα παραπονο και τα συνηστω και εγω με την σειρα μου σε οποιον θελει να βαλει ενα πολυ καλο πολιτικο.
Απο πλαινο παει παρα πολυ καλα σε σχεση με αλλα πχ τα Τ1R που ειχα πριν.Θεωρω πως ειναι καλυτερα μιας και εκεινα τα περπατησα παρα πολυ για αρκετα χιλιομετρα.
Δεν εχω κανενα παραπονο και τα συνηστω και εγω με την σειρα μου σε οποιον θελει να βαλει ενα πολυ καλο πολιτικο.
Thanks παιδες για τις πληροφοριες!
Παραγγειλα απο το www.elastika-online.gr τα μαμισια που εψαχνα.
Οι παραπανω τυποι ειναι Γερμανοι, φαινονται αξιοπιστοι και ελπιζω οτι δεν θα
υπαρξει κανενα προβλημα.
Η τελικη τιμη με ολα μεσα (χωρις τοποθετηση) ειναι 630,80 ευρω.
Μαλλον καλη τιμη
Τα λαστιχα θα παραδοθουν σε ενα βουλκανιζατερ στο Περιστερι με το οποιο συνεργαζονται οι Γερμανοι. Η τοποθετηση θα κοστισει 40 ευρω.
Αντε να δουμε..
Παραγγειλα απο το www.elastika-online.gr τα μαμισια που εψαχνα.
Οι παραπανω τυποι ειναι Γερμανοι, φαινονται αξιοπιστοι και ελπιζω οτι δεν θα
υπαρξει κανενα προβλημα.
Η τελικη τιμη με ολα μεσα (χωρις τοποθετηση) ειναι 630,80 ευρω.
Μαλλον καλη τιμη
Τα λαστιχα θα παραδοθουν σε ενα βουλκανιζατερ στο Περιστερι με το οποιο συνεργαζονται οι Γερμανοι. Η τοποθετηση θα κοστισει 40 ευρω.
Αντε να δουμε..
Σκ@τ@ τελικά αποδείχτηκε και το elastika-online ...
Στο site έχουν προς πώληση τα 215/45/17 ΜΖ και μόλις τα παραγγειλεις στέλνουν τα ΒΖ
Υ.Γ.
Για όσους έχουν φορέσει GoodYear F1 asymmetric τι λένε από φθορά?
Τρώγονται γρήγορα?
Στο site έχουν προς πώληση τα 215/45/17 ΜΖ και μόλις τα παραγγειλεις στέλνουν τα ΒΖ
Υ.Γ.
Για όσους έχουν φορέσει GoodYear F1 asymmetric τι λένε από φθορά?
Τρώγονται γρήγορα?
Γιάννη εγώ που τα κυκλοφορώ 1 χρόνο το λαστιχο είναι πολύ καλό και δεν υπάρχει τόσο γρήγορη φθορά όπως αναφέρει ο gremakis. Βεβαια όλα εξαρτόνται από την χρήση. Τα έχω βάλει και μέσα σε πίστα 2-3 φορές και θα μπορούσα να πώ ότι για πολιτικό λάστιχο είναι πάρα πολύ καλό (με την σωστή πίεση φυσικά). Και επειδή μιλάω με Αντουαν νομίζω ότι τα άλλαξε στα 2 χρόνια. Αλλά δεν έχει να κάνει. ΟΛΑ εξαρτόνται από την χρήση και αν προσέχεις σε τακτα χρονικά διαστήματα για την πίεσή τους. Αν θέλεις άλλες πληροφορίες τηλ. μου
Επιδοίς μίλησσα και εγώ με τον Αντώνη (προχτές συγκεκριμένα), τα F1 Assymetric είναι (κατά τη γνώμη του πάντα) εφάμιλλα ή και καλύτερα των Bridgestone, θέλουν 34-36 πίεση στη γρήγορη οδήγηση, κρατάνε πολύ καλά σε στεγνό και βρεγμένο, είναι προοδευτικά και του κράτησαν περίπου 1μιση χρόνο - όπου 1μιση = (1 χρόνος από Γκρεμάκι + 2 από SBIT)/2. Είναι τα πρώτα λάστιχα που άλλαξε γιατί του φαγώθηκαν και όχι γιατί έγιναν ξύλο, γεγονός που αποδεικνύει ότι επιτέλους μετά από 6 χρόνια έμαθε να στρίβει το S. Και όταν τα άλλαξε ξαναέβαλε πάλι F1 Assymetric (βασικά γιατί δε γινόταν να αφήσει το S χωρίς λάστιχα).