Επιλογή High Performance ελαστικών για 17"
Δεν μπορώ να σεβαστώ ελαστικά. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου. Το μαλακό και προπάντων ελαφρύ είναι το βασικό που ζητάω.
Ο χρήστης Pontios έβαλε κάτι περίεργα λάστιχα που είναι μάλλον βαριά αν κρίνω από την όψη.
Ο χρήστης Pontios έβαλε κάτι περίεργα λάστιχα που είναι μάλλον βαριά αν κρίνω από την όψη.
Τι διαφορές βάρους πιστεύεις οτι υπάρχουν απο ελαστικό σε ελαστικό?
Originally Posted by package' timestamp='1330864250' post='21474651
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θεωρώ πως έχω ανάγκη από ένα μαλακό σχετικά ελαστικό και ελαφρύ. Σκεφτόμουν τα r1r. Ποια η γνώμη για αυτά?
2)Δες τιμές και έλα πες μου...
Για πες τιμή για oem διαστάσεις 17άρας
Originally Posted by package' timestamp='1330871542' post='21474794
Δεν μπορώ να σεβαστώ ελαστικά. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου. Το μαλακό και προπάντων ελαφρύ είναι το βασικό που ζητάω.
Τι διαφορές βάρους πιστεύεις οτι υπάρχουν απο ελαστικό σε ελαστικό?
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1330872145' post='21474812
[quote name='package' timestamp='1330864250' post='21474651']
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θεωρώ πως έχω ανάγκη από ένα μαλακό σχετικά ελαστικό και ελαφρύ. Σκεφτόμουν τα r1r. Ποια η γνώμη για αυτά?
2)Δες τιμές και έλα πες μου...
Για πες τιμή για oem διαστάσεις 17άρας
[/quote]
Τα 215 μπροστά τα έχει προσφορά camskill 280 ευρώ (από 360 αρχικής)
Τα 245 πίσω κάνουν 420 ευρώ (αν και δεν έχει στοκ αυτή τη στιγμή)
Σύνολο... 700 ευρώ, χωρίς μεταφορικά και περαστικά... Στην Ελλάδα υπολόγιζε με την κανονική αρχική 360+420 = 780 στην φανταστικά καλή περίπτωση που κοστίζουν όσο από camskill..
Από εκεί και πέρα, πάρε ένα τηλέφωνο Β16Α, να σου δώσουν προσφορά, μήπως είναι καλύτερα μιας και συνεργάζονται, αλλά έχουν αλλάξει οι τιμές της ΤΟΥΟ τελευταία και δεν είναι θέμα εμπόρων...