ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οχι αλλο καρβουνο! 
Βασικα τα εχω πει στο Στρατο και για το θεμα τιμης να ρωτησω, αλλα ας κανω ενα reminder τα charts...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=14933290

Βασικα τα εχω πει στο Στρατο και για το θεμα τιμης να ρωτησω, αλλα ας κανω ενα reminder τα charts...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=14933290
Μολις παρηγγειλα απο Αγγλια ( camskill.co.uk ) μια τετραδα
Hankook Ventus RS2 Z212 σε διασταση 205/55/R16 & 245/45/R16
Τιμη: 350
Hankook Ventus RS2 Z212 σε διασταση 205/55/R16 & 245/45/R16
Τιμη: 350
Λευτέρη παιδί μου μπράβο, τελικά ταιριάζουμε πολύ εμείς οι 2. Ζαχαρώνω το εν λόγω site εδω και κανένα 2βδόμαδο και με αφορμή το Trackday Σερρών με είχε φάει ο κώλος μου.... Και μιλάω για τα συγκεκριμένα λάστιχα, αλλα τελικά οι καιροί είναι δύσκολοι και έτσι αποφάσισα τελικά να κάτσω ήσυχος και απλά να τον πλύνω για να μην με τρώει.
ναι Χρηστο, 350 τελικη. Εκει που εχει φτασει η λιρα ΜΟΝΟ απο Αγγλια λεει πλεον να ψωνιζει κανεις.
@Κων/νος:
Το συγκεκριμενο site εχει πολυ καλες τιμες. Βασικα εμενα με ετρωγε ο κωλος μου να παρω τα 8αρια αλλα κι εγω τον επλυνα τελικα. χαχα! Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν εκανα σωστη επιλογη αλλα θα φανει. Πχ τα Τ1R ή τα 050 Pole Position ισως και να ηταν πιο safe επιλογη
@Κων/νος:
Το συγκεκριμενο site εχει πολυ καλες τιμες. Βασικα εμενα με ετρωγε ο κωλος μου να παρω τα 8αρια αλλα κι εγω τον επλυνα τελικα. χαχα! Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν εκανα σωστη επιλογη αλλα θα φανει. Πχ τα Τ1R ή τα 050 Pole Position ισως και να ηταν πιο safe επιλογη
Παρεπιπτόντως ρε Λευτεράκη, μήπως έστειλες email να πάρεις κανένα quote για τα 8άρια? Όλο έλεγα να το κάνω αλλά τελικά δεν αξιώθηκα...
Πάντως απο τα review που είχα διαβάσει και εγώ για τα Hankook δεν τα είχαν πάει καθόλου άσχημα. Το μόνο που είχα διαβάσει σαν αρνητικό ήταν σε πίστες για υπερθέρμανση. Και ότι αντιδρούσαν λίγο περίεργα σε βρεγμένο.
Πάντως απο τα review που είχα διαβάσει και εγώ για τα Hankook δεν τα είχαν πάει καθόλου άσχημα. Το μόνο που είχα διαβάσει σαν αρνητικό ήταν σε πίστες για υπερθέρμανση. Και ότι αντιδρούσαν λίγο περίεργα σε βρεγμένο.