ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Συγνώμη παιδιά , αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με semi και κάπου άκουσα πως το προφίλ διαφέρει από ότι στα άλλα.
Ότι δηλαδή ένα 40αρι προφίλ σε semi , είναι διαφορετικό από ένα 40αρι δρόμου
Το άγχος μου είναι μην αρχίσω να ξύνω στα φτερά , γιατί είμαι πολύ χαμηλός ...
Ότι δηλαδή ένα 40αρι προφίλ σε semi , είναι διαφορετικό από ένα 40αρι δρόμου
Το άγχος μου είναι μην αρχίσω να ξύνω στα φτερά , γιατί είμαι πολύ χαμηλός ...
Χωρίς να έχω διαβάσει και τα άπαντα περί Ελαστικών, αυτό που ξέρω ότι διαφέρει σίγουρα είναι η κατασκευή και το σχέδιο των πλαινών τοιχωμάτων.
Χαρακτηριστικά τους, όχι σε όλα αλλά στην πλειοψηφία σίγουρα, είναι ότι είναι πολύ σκληρά έτσι ώστε να μην παρουσιάζονται φαινόμενα στρέβλωσεων.
Το Profile/Aspect Ratio στην ουσία παραμένει ίδιο ανάμεσα σε Radial & Semi. Αυτό που αλλάζει όμως είναι ότι τα τοιχώματα π.χ. του ενός ελαστικού(βλ. Radial) κλείνουν προς τα μέσα ενώ του Semislick μπορεί να έχουν σχεδίαση που να ανοίγει προς τα έξω καθώς τελειώνει το ελαστικό (πολλά ημισλίκ θα έχετε δει ότι μπαλονάρουν). Αυτό λοιπόν μπορεί να προκαλεί τριβή στους θόλους.
Εσύ όμως Γιαννακέ γιατί θέλεις ημισλίκ?
Χαρακτηριστικά τους, όχι σε όλα αλλά στην πλειοψηφία σίγουρα, είναι ότι είναι πολύ σκληρά έτσι ώστε να μην παρουσιάζονται φαινόμενα στρέβλωσεων.
Το Profile/Aspect Ratio στην ουσία παραμένει ίδιο ανάμεσα σε Radial & Semi. Αυτό που αλλάζει όμως είναι ότι τα τοιχώματα π.χ. του ενός ελαστικού(βλ. Radial) κλείνουν προς τα μέσα ενώ του Semislick μπορεί να έχουν σχεδίαση που να ανοίγει προς τα έξω καθώς τελειώνει το ελαστικό (πολλά ημισλίκ θα έχετε δει ότι μπαλονάρουν). Αυτό λοιπόν μπορεί να προκαλεί τριβή στους θόλους.

Originally Posted by Nabu,May 5 2009, 06:51 AM

Αααα εσύ είσαι ο Nabu
Τα χρειάζομαι γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω στο χέρι την μετάδοση
, και θέλω να κάνω τεστ αντοχής
Οι Δευτέρες μου στην μικρή πίεση δεν γράφουν στα κοντροστεκια.
Ξετυλίγουν
Στην μεγάλη , θέλει ένα κλικ για να την ξετυλίγει και αυτή , χωρίς να γράφει.
Για αυτό το κλικ τα θέλω
Έβαλε και ο FUN το video τις inline , και είπα μπας και βαρέσω και εγώ καμιά λαμπάδα
Πολύ υποθετικά όλα αυτά που θα ακολουθήσουν αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε...
Δεν ξέρω αν αυτό που θα γλυτώσεις στο μπαμ, λόγω μειωμένης ολισθηρότητας, θα το χάσεις στα ψηλά -λόγω αυξημένης τριβής απο την μαλακή γόμα του ελαστικού.
Τα 888άρια πάντως σε απλά αυτοκίνητα που δεν είναι 3.000 άλογα κόβουν πολύ καθώς τα χλμ σκαρφαλώνουν. Λογικά το αμάξι σου δεν πρέπει να εξαιρείται απο τους νόμους της φυσικής.
Αντί για αυτό λοιπόν, πάρε ένα boost controller
και με το που κουμπώνει 3η δώστου να παίζει με την μεγάλη πίεση
Nabu, χάρηκα
!!!!
Δεν ξέρω αν αυτό που θα γλυτώσεις στο μπαμ, λόγω μειωμένης ολισθηρότητας, θα το χάσεις στα ψηλά -λόγω αυξημένης τριβής απο την μαλακή γόμα του ελαστικού.
Τα 888άρια πάντως σε απλά αυτοκίνητα που δεν είναι 3.000 άλογα κόβουν πολύ καθώς τα χλμ σκαρφαλώνουν. Λογικά το αμάξι σου δεν πρέπει να εξαιρείται απο τους νόμους της φυσικής.
Αντί για αυτό λοιπόν, πάρε ένα boost controller
Nabu, χάρηκα
!!!!
Originally Posted by Nabu,May 5 2009, 09:09 AM
1) Δεν ξέρω αν αυτό που θα γλυτώσεις στο μπαμ, λόγω μειωμένης ολισθηρότητας, θα το χάσεις στα ψηλά -λόγω αυξημένης τριβής απο την μαλακή γόμα του ελαστικού.
2) Αντί για αυτό λοιπόν, πάρε ένα boost controller
2) Αντί για αυτό λοιπόν, πάρε ένα boost controller
1) Ούτε και εγώ
2) Είναι 100 άλογα κάτω με την μικρή
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο που θα χασεις απο τριβη θα το κερδισεις απο την προσφυση.
Ειδικα αυτοκινητα με τοσα αλογα δεν νομιζω οτι εχουν τετοια θεματακια.
Αμα ηταν ετσι και τα dragster δεν θα φοραγαν μπαλονια και κολλες!
Βεβαια εσυ δεν ξερω αν ανοιγεις απο σταση αλλα ακομα και απο 2ες να ανοιγεις εξακολουθω να πιστευω οτι θα σε βοηθησουν πολυ.
Και μην ξεχνας οτι αμα εχεις τετοιους ενδοιασμους βαζεις μονο πισω σεμι.
Οπως και να εχει ενας τροπος υπαρχει να το μαθουμε.
Βρισκουμε μια τηλεμετρια και κανουμε roll με τα δικα σου λαστιχα και ευχαριστως μετα σου βαζουμε τα δικα μου 888αρια πισω και βλεπουμε.
Και η απορια θα μας φυγει και θα γλιτωσεις απο τυχον εξοδα.Μην ντραπεις.Στειλε πμ οποτε θες και το κανονιζουμε.
Ειδικα αυτοκινητα με τοσα αλογα δεν νομιζω οτι εχουν τετοια θεματακια.
Αμα ηταν ετσι και τα dragster δεν θα φοραγαν μπαλονια και κολλες!
Βεβαια εσυ δεν ξερω αν ανοιγεις απο σταση αλλα ακομα και απο 2ες να ανοιγεις εξακολουθω να πιστευω οτι θα σε βοηθησουν πολυ.
Και μην ξεχνας οτι αμα εχεις τετοιους ενδοιασμους βαζεις μονο πισω σεμι.
Οπως και να εχει ενας τροπος υπαρχει να το μαθουμε.
Βρισκουμε μια τηλεμετρια και κανουμε roll με τα δικα σου λαστιχα και ευχαριστως μετα σου βαζουμε τα δικα μου 888αρια πισω και βλεπουμε.
Και η απορια θα μας φυγει και θα γλιτωσεις απο τυχον εξοδα.Μην ντραπεις.Στειλε πμ οποτε θες και το κανονιζουμε.