ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
apofasisa na valw se 17ares zantes 215/45 kbrosta k 235/40 piso ithela na valw 245/40 ala einai oriako sthn zanta k tha xtipaei sto ftero epidi einai poli xamilomeno to amaksi eimai anamesa sta pireli pzero nero k sta Kumho ecsta spt ws ftinoterh lish ta xei dokimasei kapios ta kumho?
Προσωπικά δεν έχω βάλει ποτέ ούτε τα pirelli ούτε τα Κumo κι έτσι δεν έχω άποψη. Πάντως απ' όσο ξέρω δεν είναι κι ότι καλύτερο θα μπορούσες να βάλεις στο S. Θα σου πρότεινα να τ' αποφύγεις και να βάλεις κάτι πιο επώνυμο. Όσον αφορά την πίσω διάσταση δεν είναι λογικό να βρίσκει ο τροχός στο φρύδι του φτερού όπως λες αφού αυτή είναι και η μαμά διάσταση των πίσω ελαστικών. Μάλλον δεν φταίει το χαμήλωμα όπως λες αλλά καμιά περίεργη ζάντα που απ' οτι υποψιάζομαι έχεις βάλει που έχει λάθος offset και "πετάει" όλο τον τροχό πιο έξω.
Πάντως τα Continental μπορεί να είναι πολύ καλά λάστιχα αλλά τρώγονται γρήγορα αν κάνεις παιχνίδια 
Ενώ τα Pirelli είναι σκληρά και λογικά αντέχουν περισσότερο, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν από κράτημα. Πάντως δε λέει να τα πληρώνεις κοντά χίλια ευρώ και να θες ανα 8μηνο καινούργια.

Ενώ τα Pirelli είναι σκληρά και λογικά αντέχουν περισσότερο, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν από κράτημα. Πάντως δε λέει να τα πληρώνεις κοντά χίλια ευρώ και να θες ανα 8μηνο καινούργια.
telika evala ta toyo t1 r elpizw na bgun kala... 600 eyro ta vrika 215 45 17 znta k 225 45 pisw .ta xei dokimasei kanenas?k vrika ta sport contact 3 contental sta idia lefta ala se sigritika pou ida sto internet ta toyo to bgazan kalitero.