ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Φίλε Local, mix & match κάνουμε μόνο στα καλλυντικά ή, άντε, σε κανένα σετ φούστα-μπλούζα. Στα λάστιχα του S2000 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
Η διαφορά που έχουν τα ειδικά είναι ότι είναι ειδικά για το S και νομίζω ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δεν είναι το καλύτερο λάστιχο για βρεγμένο, αλλά και πάλι με οποιοδήποτε λάστιχο το S στο βρεγμένο θέλει προσοχή.
Αυτά.
Η διαφορά που έχουν τα ειδικά είναι ότι είναι ειδικά για το S και νομίζω ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δεν είναι το καλύτερο λάστιχο για βρεγμένο, αλλά και πάλι με οποιοδήποτε λάστιχο το S στο βρεγμένο θέλει προσοχή.
Αυτά.
Originally Posted by lalakis2000,Apr 5 2007, 12:49 AM
Αυτά.
Αυτά.
Ένας λαστιχάς μου είπε οτι καταργήθηκαν τα S-02.
Μήπως μου λέει π@π@ριες;
Originally Posted by lalakis2000,Apr 5 2007, 02:03 AM
Δέ σου λέει απλές παπαριές αλλά παπαριές GTi.
Ούτε S-02 υπάρχουν πια, τα S-03 δεν ταιριάζουν οι διαστάσεις
και καταργούντε και αυτά
και είναι μονο τα RE-050 που παίζουν τώρα.
Αυτά είπε ο καλλιτέχνης.
Loipon paidia. Ta S02 tou s2000 exoun eidiko kodiko paraggeleias, pou ton 3erei o Lalakis, kai vgainoun akoma.
Einai ALLO LASTIXO, ENTELWS. Gia na katalavete to eidiko S02 gia to S2000 se diastash 225 exei treadwith (pelma elastikou, an me diorthwsei kapoios an kanw lathos sthn metafrash) idio me ena aplo S02 noumero 245. Auto apo mono tou leei polla...
Einai ALLO LASTIXO, ENTELWS. Gia na katalavete to eidiko S02 gia to S2000 se diastash 225 exei treadwith (pelma elastikou, an me diorthwsei kapoios an kanw lathos sthn metafrash) idio me ena aplo S02 noumero 245. Auto apo mono tou leei polla...
Βασικα πρεπει να το ειχα αναφερει και πριν καμποσο καιρο κιολας αλλα τα BRIDGESTONE τα S02 ζουν και βασιλευουν, το οποιο και σημαινει οτι βγαινουν κανονικοτατα. Εγω ο ιδιος τα εβαλα στο δικο μου ολοκαινουργια πριν κανα 3ιμηνο περιπου. Δεν ξερω αλλα ακομα και το πελμα στο συγκεκριμενο ελαστικο με φτιαχνει. Τελοσπαντων, πρεπει να ξερουμε ομως ολοι οτι οντως τα S02 δεν ειναι ολα τα ιδια. Αυτα που πρεπει να κοιταμε ειναι να ειναι Specifications J ή πιο απλα και κατανοητα να εχουν πανω τον κωδικο 89W το οποιο ειναι και το σημαντικοτερο. Πολλοι λαστιχαδες οντως πια δεν τα προωθουν τοσο καθως εχουν βγει καινουργιες σειρες τοσο απο την BRIDGESTONE οσο και απο αλλες εταιριες, οι οποιες και πρεπει με καποιο τροπο να προωθηθουν, τα συμπερασματα δικα σας επι του θεματος οπως και να'χει...
Φιλε Drifteropoule αυτα, ααα παιζει να ερθω και Ελευσινα αυριο για καφε αμα ειναι πες μου που θα βρισκεσαι, αν τυχει βασικα να ξαναμπω ως αυριο στο forum.
Φιλε Drifteropoule αυτα, ααα παιζει να ερθω και Ελευσινα αυριο για καφε αμα ειναι πες μου που θα βρισκεσαι, αν τυχει βασικα να ξαναμπω ως αυριο στο forum.
Παιδια θα τον χρειαστω και γω τον κωδικο μιας και ειμαι για αλλαγη.Δεν λεω καλο και το 050 της Bridgestone και ακριβουτσικο που φοράω τώρα (το φοραει απο το εργοστάσιο και το EVO IX) αλλα σαν το 02 δεν εχω ξαναβάλει.Νομιζω συμφωνειτε ολοι.
Front : 205/55 R16 89W S02 JZ - labelled on sidewall as ES02JZ (Bridgestone Product code 71474)
Rear : 225/50 R16 92W S02 JZ - labelled on sidewall as ES02JZ (Bridgestone Product code 71475)
Νομίζω.
Τώρα, για χρόνο αναμονής........
Rear : 225/50 R16 92W S02 JZ - labelled on sidewall as ES02JZ (Bridgestone Product code 71475)
Νομίζω.
Τώρα, για χρόνο αναμονής........
μπορει καποιο απο τα παιδια που εχει βαλει τις ultraleggera 18in αν χρειαστηκε να κανει καμια μοντιφα στον θολο? οι συγκεκριμενες βρισκουν?(48 offset mprosta k 55 piso)me 215 κ 245 αντιστοιχα.....ακομη τις περιμενω