Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Ζάντες - Ελαστικά

Thread Tools

Old Feb 29, 2012 | 02:12 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

κι ομως οι μαμα 17ρες ειδικα μεταχειρισμενες ειναι η φτηνοτερη σωστη λυση...
Reply
Old Feb 29, 2012 | 03:04 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Πατουράτες ζάντες με το offset μας, απλά τις ξεχνάς.. Εκτός αν θες να το κάνεις widebody με hella flush..
Reply
Old Feb 29, 2012 | 04:04 PM
Aceman1925's Avatar
Registered User

From: Piraeus - Hellas

μμμμ, δεν κακο.Θα τις βαψω και βλαχανι μαζι με ενα στικερ στο πλαι "γουαζ αααα μα νιγκαα"

Ειπα seeking.αν και τη πατουρα τη ζηταω ποιο πολυ για να αποφυγω γρατζουνιες που εχω ενα παλιο ψυχολογικο με ενα πεζοδρομιο που μου τσακισε 2 σνιτσερ και εκλαιγα τα 2,5k.
φυσικα εκτος αυτου και γιατι κρινω οτι του πανε ως πισωκινητο.

Οσο για τη μαρκα που ρωτησε πριν ο κυριος γιαννης παραπανω....Εχω ενα μπλαφον κιλων που για να σπασει πρεπει να ειναι κατι το πολυ ιδιαιτερο.
με ενα ζ4 που ψαχναμε πριν κατι μηνες ειχα μπανισει τις advan rs-d που με καλυπτουν σχεδον σε ολα εκτος φυσικα κοστους και απιστευτης δυσκολιας αποκτησης στο ελλαδα.
http://www.gruppe-s.com/images/wheel...n_rsd_6754.jpg
Δεν θελω να κοιταξω καν σε τι καρε βγαινει, διαστασεις πως μπαινει σε S και τιμες γτ θα εχω προβλημα στον υπνο μου....
Reply
Old Feb 29, 2012 | 10:49 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Γιατρε μ ..... μ απογοητεύεις

Πήρες S2000 για την ευθεία? Μάλλον δεν θα μείνεις καιρό μαζί μας (εκτος αν μοτερομαγειρέψεις) , σε βλέπω να γυρνάς στον έλικα...
Κρίμα και εγώ που σε υπολόγιζα για να ετοιμάσεις (θα ειχες και την συνδρομη μου, με το αναλογο "φακελακι") το επόμενο hot topic "Φρένα - Αναρτήσεις" όσα πρέπει να ξέρετε και φοβόσαστε να ρωτήσετε ...

Τεσπα, καθείς κάνει αυτο που θεωρεί καλύτερο για τις ανάγκες του....
Πάντως αυτη τη στιγμή πουλιέται ενα καλό σετακι στο φόρουμ https://www.s2ki.com/...3#entry21464043 αν την κάνεις τελικά για 17αρα
Όσο για τις ΤΕΙΝ και τις ΚΟΝΙ αφού δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα όπως λες, μάλλον για ΚΟΝΙ σε βλέπω, που να τις τρέχεις τώρα τις ΤΕΙΝ για rebuilt σε κάθε greek lakouba

Υ.Γ.
Μπαλίτσα παίζεις?
https://www.s2ki.com/...84%CE%BF%CF%8D/
Reply
Old Mar 2, 2012 | 03:28 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Aceman1925
μμμμ, δεν κακο.Θα τις βαψω και βλαχανι μαζι με ενα στικερ στο πλαι "γουαζ αααα μα νιγκαα"

Ειπα seeking.αν και τη πατουρα τη ζηταω ποιο πολυ για να αποφυγω γρατζουνιες που εχω ενα παλιο ψυχολογικο με ενα πεζοδρομιο που μου τσακισε 2 σνιτσερ και εκλαιγα τα 2,5k.
φυσικα εκτος αυτου και γιατι κρινω οτι του πανε ως πισωκινητο.

Οσο για τη μαρκα που ρωτησε πριν ο κυριος γιαννης παραπανω....Εχω ενα μπλαφον κιλων που για να σπασει πρεπει να ειναι κατι το πολυ ιδιαιτερο.
με ενα ζ4 που ψαχναμε πριν κατι μηνες ειχα μπανισει τις advan rs-d που με καλυπτουν σχεδον σε ολα εκτος φυσικα κοστους και απιστευτης δυσκολιας αποκτησης στο ελλαδα.
http://www.gruppe-s.com/images/wheel...n_rsd_6754.jpg
Δεν θελω να κοιταξω καν σε τι καρε βγαινει, διαστασεις πως μπαινει σε S και τιμες γτ θα εχω προβλημα στον υπνο μου....
Οι Advan δεν είναι και οι ελαφρύτερες...ειδικά η σειρά RS. Πιο ελαφρία είναι η σειρά RG, αλλά δεν έχω ψαχτεί και πάρα πολύ με τις ADVAN. Καλό value for money για σχετικά ελαφριές ζάντες είναι οι ENKEI, ειδικά αν βρείς τις RPF1, που κυκλοφορούν κάποιες στην Ελλάδα, είναι ο,τι πρέπει. Μετά θα πρέπει να κινηθείς σε RAYS, που επίσης παίζουν μπάλα αρκετά στην Ελλάδα. Και αυτές που είναι προς πώληση πάντως, οι ROTA πρέπει να παίζουν στα 7.5 κιλά λογικά, αν και δεν έχω βρεί στοιχεία. Ποιό είναι το πλαφόν σου στα κιλά αν επιτρέπεται;;;
Reply
Old Mar 2, 2012 | 03:46 AM
Aceman1925's Avatar
Registered User

γυρω στα 10-11 σταματαω.
Reply
Old Mar 2, 2012 | 04:37 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Aceman1925
γυρω στα 10-11 σταματαω.
Για 17αρια;;; Ψηλά είσαι..Ο,τι θές βρίσκεις σε αυτά τα κιλά..Ακόμα και οι Work πιο ελαφριές από 10 κιλά είναι
Reply
Old Mar 2, 2012 | 05:59 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by uma_chikara
Δεν παίρνετε τα κουβαδάκια σας να πάτε στα διάφορα...;;; Δεν έχει και internet ο καημένος ο nabu και κάθε φορά που βρίσκει παθαίνει σοκ με τα off-τόπιξ ! Μετά από πολύ καιρό μας αξίωσε ο θεός, ή όποια ανώτερη δύναμη υπάρχει κάπου στον μάταιο τούτο κόσμο, να δημιουργηθεί ένα τόπικ της προκοπής και να απαλλαγούμε επιτέλους από ερωτήσεις όπως "έχω βρει μια ζάντα σε φοβερή τιμή, με offset 15..μου κάνει;;;" ή "μπορώ να βάλω 19άρες στο S;;".. ας μη το κάψουμε άλλο, λοιπόν..
Να και ένας άνθρωπος που νιώθει και το δείχνει!!

Έχει αρχίσει η κατρακύλα αλλά σύντομα θα γίνω πάλι αστυφύλακας και λέξεις τύπου "σπαμ" θα είναι άφαντες εδώ μέσα!!!

10-11 κιλά ζάντα είναι ζάντα για φορτηγάκι όχι για αμάξι επιδόσεων. Εκτός και αν σκέφτεσαι να το βάλεις σε ράλλυ και θες ναε ιναι ανθεκτικές για τα άλματα

ΥΓ: Όλα τα άσχετα ποστ διεγράφησαν. Παρακαλώ να μένετε on topic.
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:43 AM
Aceman1925's Avatar
Registered User

Θα μπορουσε καποιος εστω και με πμ αν θελει να μου εξηγησει ολες τις διαφορες (full specs) που παρουσιαζουν οι μαμα 17ρες V1 με τις V2 ??

***Τα 10 κιλα που ανεφερα πριν προς αποφυγη παρερμηνευσεων ηταν για 18ρια και οχι 17ρια!!!! Απλα ξεχασα να το αναφερω απο κεκτημενη ταχυτητα***
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:46 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Δε χρειάζεται pm για τις διαφορές... αρκεί μία λέξη... ΣΧΕΔΙΟ
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:25 PM.