Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;
και γω τα κονι φοραω και το πισω αριστερα δε μπορω να χορεσω το κλειδακι για να το ρυθμισω...Για το πισω δεξια απλα βγαζεις το προστατευτικο που εχει για να πας στη ρεζερβα...απο πισω αριστερα εμενα παντως μου κανει κατι περιεργους θορυβους σα κατι να χτυπαει παρολο που οι αναρτησεις ειναι καινουργιες και ξαναελενξα την τοποθετηση στο συνεργειο.Το αμαξι ειναι τερμα μαλακο πισω καθως δε μπορω να ρυθμισω την πισω αριστερη και μπροστα μιση στροφη απο το τερμα μαλακο προς το σκληρο...οπως ειναι τωρα το αμαξι εγω προτιμω μαμα...Στα πολλα γινεται ασταθες χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι ( καινουργια λαστιχα και προσφατη ευθυγραμμιση).Καμια προταση για το πως θα λυσω τα προβληματακια αυτα?
θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια αλλα δεν εχω τροπο να σφιξω την πισω αριστερη γιατι ειναι ακριβως κατω απο τις σωληνωσεις του καυσιμου και δε χωραει το κλειδακι..καμια πατεντα για εκτος απο το να φτιαξω κατι σε μηχανουργειο?Ευχαριστω Αλεξη
ρε παιδια στα κονι δινουν 2 κλειδια,,ενα μεγαλο ασπρο σαν καπακι για τα μπροστα και ενα μικρο τετραγωνο καπως με την σκισμη στη μεση που ταιριαζει στη βιδα του αμορτισερ,,με το μικρο αυτο ρυθμιζεις το πισω αριστερο,,μονο την ταπετσαρια βγαζεις ,απλα θελει να βαλεις το χερι σου μαζι με το κλειδακι επανω στη βιδα,,εμενα δεν μου επαιρνε πανω απο 5 λεπτα για να το κανω.
Και μια βασικη ερωτηση. Το υψος πως το ρυθμιζεις σε αυτη την αναρτηση; Ξερω οτι πρεπει να βγει απο πανω. Απλα αν υπαρχει καποιο link που να δειχνει τον τροπο γιατι νομιζω οτι αυτος που την εβαλε εχει κανει μαλακια γιατι το αμαξι ειναι σαν κατσικι.
κωστα δεν ξερω τι εχουν κανει εκει που σου την εβαλαν ,,παρε ενα τηλ τον μπαμπη ρε συ αν θελεις να σου πει τι να κανεις.