Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;

Thread Tools

Old Apr 20, 2012 | 08:47 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

και γω τα κονι φοραω και το πισω αριστερα δε μπορω να χορεσω το κλειδακι για να το ρυθμισω...Για το πισω δεξια απλα βγαζεις το προστατευτικο που εχει για να πας στη ρεζερβα...απο πισω αριστερα εμενα παντως μου κανει κατι περιεργους θορυβους σα κατι να χτυπαει παρολο που οι αναρτησεις ειναι καινουργιες και ξαναελενξα την τοποθετηση στο συνεργειο.Το αμαξι ειναι τερμα μαλακο πισω καθως δε μπορω να ρυθμισω την πισω αριστερη και μπροστα μιση στροφη απο το τερμα μαλακο προς το σκληρο...οπως ειναι τωρα το αμαξι εγω προτιμω μαμα...Στα πολλα γινεται ασταθες χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι ( καινουργια λαστιχα και προσφατη ευθυγραμμιση).Καμια προταση για το πως θα λυσω τα προβληματακια αυτα?
Reply
Old Apr 20, 2012 | 03:00 PM
alexis_s2's Avatar

τερμα μαλακο παντα θα ψαρευει ταμαξι στη μεση αν τις βαλεις πιστευω θασε κομπλε κ οι πισω λιγο ποιο μαλακο απ οτι το μπροστα
Reply
Old Apr 20, 2012 | 05:40 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια αλλα δεν εχω τροπο να σφιξω την πισω αριστερη γιατι ειναι ακριβως κατω απο τις σωληνωσεις του καυσιμου και δε χωραει το κλειδακι..καμια πατεντα για εκτος απο το να φτιαξω κατι σε μηχανουργειο?Ευχαριστω Αλεξη
Reply
Old Apr 21, 2012 | 12:38 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

σημερα παιδευομουν 2 ωρες και το πισω αριστερα δε μπορεσα να το σφιξω...το εχει κανει κανεις μονος του να το φερω σε καμια συναντηση για να βαλει ενα χερακι αν δω και πως να το κανω?
Reply
Old Apr 22, 2012 | 01:03 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by palioxaraktiras
σημερα παιδευομουν 2 ωρες και το πισω αριστερα δε μπορεσα να το σφιξω...το εχει κανει κανεις μονος του να το φερω σε καμια συναντηση για να βαλει ενα χερακι αν δω και πως να το κανω?
ρε παιδια στα κονι δινουν 2 κλειδια,,ενα μεγαλο ασπρο σαν καπακι για τα μπροστα και ενα μικρο τετραγωνο καπως με την σκισμη στη μεση που ταιριαζει στη βιδα του αμορτισερ,,με το μικρο αυτο ρυθμιζεις το πισω αριστερο,,μονο την ταπετσαρια βγαζεις ,απλα θελει να βαλεις το χερι σου μαζι με το κλειδακι επανω στη βιδα,,εμενα δεν μου επαιρνε πανω απο 5 λεπτα για να το κανω.
Reply
Old Apr 22, 2012 | 05:44 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Νικο εμενα μου εδωσαν μαζι μονο το ασπρο κλειδακι ρε γαμωτο γι αυτο παιδευομαι τωρα :/
Reply
Old Apr 22, 2012 | 06:38 AM
package's Avatar
Registered User

Ποσα κλικ εχουν οι μπροστα και ποσα οι πισω;
Reply
Old Apr 22, 2012 | 06:41 AM
package's Avatar
Registered User

Και μια βασικη ερωτηση. Το υψος πως το ρυθμιζεις σε αυτη την αναρτηση; Ξερω οτι πρεπει να βγει απο πανω. Απλα αν υπαρχει καποιο link που να δειχνει τον τροπο γιατι νομιζω οτι αυτος που την εβαλε εχει κανει μαλακια γιατι το αμαξι ειναι σαν κατσικι.
Reply
Old Apr 22, 2012 | 08:19 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Και μια βασικη ερωτηση. Το υψος πως το ρυθμιζεις σε αυτη την αναρτηση; Ξερω οτι πρεπει να βγει απο πανω. Απλα αν υπαρχει καποιο link που να δειχνει τον τροπο γιατι νομιζω οτι αυτος που την εβαλε εχει κανει μαλακια γιατι το αμαξι ειναι σαν κατσικι.
το υψος εχει 2 σκαλες,,μεσαια και χαμηλη,,εγω το ειχα στην μεσαια και το αμαξι ηταν ηδη χαμηλο..
κωστα δεν ξερω τι εχουν κανει εκει που σου την εβαλαν ,,παρε ενα τηλ τον μπαμπη ρε συ αν θελεις να σου πει τι να κανεις.
Reply
Old Apr 22, 2012 | 08:21 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Ποσα κλικ εχουν οι μπροστα και ποσα οι πισω;
δεν εχουν κλικ απλα σφιγγεις ξεσφιγγεις..περιπου 2.5 στροφες απο ακρη σε ακρη και στα 4.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:20 PM.