Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;
Επιτέλους μετά από 3 μήνες που αγόρασα ανάρτηση από τον Νίκο απο Θεσσαλονίκη κατάφερα να την τοποθετήσω.
Κονι κίτρινα με έιμπαχ ελατήρια.
Μπροστά
camber:-1,30
caster:5,50(δεν πήγαινε παραπάνω)
toe:0
πίσω
camber:-2,00
toe:0,07, συνολική 0,14
Η αίσθηση είναι οτι είναι λίγο πιο σκληρή από την μαμά.
Συμπεριφορά παραμένει η ίδια με τη διαφορά οτι νιώθω ελάχιστα πιο στιβαρό το αμάξι και μια μικρή πλέυση από το πίσω μέρος εξαφανίστηκε.
Το πίσω μέρος ίσως λόγω τελειωμένων ελαστικών φεύγει με το παραμικρό. Το μπροστά πλέον έχει βιδώσει κάτω.
Σε σύγκρισή λοιπόν με τη μαμά ανάρτηση από τα λίγα αυτά χλμ που έκανα ήταν οτι δεν έπρεπε να την αλλάξω, οχι επειδή έχω θέμα με τα κόνι, ίσα ίσα, αλλά η χρήση που κάνω πλέον στο αμάξι σε σχέση με το κόστος αγοράς και τοποθέτησης είναι τέτοια που δεν έχριζε αλλαγή ανάρτησης.
Κάποια στιγμή θα παίξω με τη σκληρότητα, αλλά τώρα βαριέμαι.
Κονι κίτρινα με έιμπαχ ελατήρια.
Μπροστά
camber:-1,30
caster:5,50(δεν πήγαινε παραπάνω)
toe:0
πίσω
camber:-2,00
toe:0,07, συνολική 0,14
Η αίσθηση είναι οτι είναι λίγο πιο σκληρή από την μαμά.
Συμπεριφορά παραμένει η ίδια με τη διαφορά οτι νιώθω ελάχιστα πιο στιβαρό το αμάξι και μια μικρή πλέυση από το πίσω μέρος εξαφανίστηκε.
Το πίσω μέρος ίσως λόγω τελειωμένων ελαστικών φεύγει με το παραμικρό. Το μπροστά πλέον έχει βιδώσει κάτω.
Σε σύγκρισή λοιπόν με τη μαμά ανάρτηση από τα λίγα αυτά χλμ που έκανα ήταν οτι δεν έπρεπε να την αλλάξω, οχι επειδή έχω θέμα με τα κόνι, ίσα ίσα, αλλά η χρήση που κάνω πλέον στο αμάξι σε σχέση με το κόστος αγοράς και τοποθέτησης είναι τέτοια που δεν έχριζε αλλαγή ανάρτησης.
Κάποια στιγμή θα παίξω με τη σκληρότητα, αλλά τώρα βαριέμαι.
Ερώτηση προς όσους είχαν έχουν koni κίτρινα. Κοπανάνε πολύ σε λακκούβες? Κάνουν τίποτα περίεργους θορύβους?
Άλλη ερώτηση. Στην τοποθέτηση μου άνοιξε ο μάστορας κάτι καπάκια που μπαίνουν στο πάνω μέρος της ανάρτηση γιατί λέει δεν χωρούσαν τα koni. Τα φώτα σας παρακαλώ.
Άλλη ερώτηση. Στην τοποθέτηση μου άνοιξε ο μάστορας κάτι καπάκια που μπαίνουν στο πάνω μέρος της ανάρτηση γιατί λέει δεν χωρούσαν τα koni. Τα φώτα σας παρακαλώ.
Ερώτηση προς όσους είχαν έχουν koni κίτρινα.Ναι Κοπανάνε πολύ σε λακκούβες?Ναι Κάνουν τίποτα περίεργους θορύβους? Ναι
Άλλη ερώτηση. Στην τοποθέτηση μου άνοιξε ο μάστορας κάτι καπακια που μπαίνουν στο πάνω μέρος της ανάρτηση γιατί λέει δεν χωρούσαν τα koni.Ναι Τα φώτα σας παρακαλώ.
Άλλη ερώτηση. Στην τοποθέτηση μου άνοιξε ο μάστορας κάτι καπακια που μπαίνουν στο πάνω μέρος της ανάρτηση γιατί λέει δεν χωρούσαν τα koni.Ναι Τα φώτα σας παρακαλώ.