Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;

Old Feb 14, 2010 | 09:53 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by package,Feb 14 2010, 06:47 AM
Εγώ φοράω μαμα αμορτισερ με Hr ελατήρια. Σάπιο setup. ΜΑΚΡΙΑ. To αμάξι απλά δεν στρίβει. Στα λιγα χλμ ειναι σκληρό και κοπανάει και στα πολλά γέρνει και μαλακώνει.
Πρέπει να την έχουν ακούσει τα αμορτισέρ σου...
Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως τα ΟΕΜ αμορτισέρ με ελατήρια χαμηλώματος, είναι η χειρότερη λύση..
Κι αυτό γιατί μειώνεται δραματικά ο χρόνος ζωής των αμορτισέρ, καθώς καλούνται να λειτουργήσουν σε ύψος που δεν είναι σχεδιασμένες να το κάνουν..
Οπότε αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι για το στήσιμο του αυτοκινήτου του και δε θέλει να διαθέσει πολλά χρήματα, ας βάλει ΚΟΝΙ..αν θέλει να το βλέπει χαμηλό, ας βάλει ΚΟΝΙ με ελατήρια χαμηλώματος..

ΕΛΑΤΗΡΙΑ με ΟΕΜ αμορτισέρ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ και τελικά θα κοστίσει περισσότερο αφού πολύ σύντομα θα ψάχνουμε και για αμορτισέρ...οπότε, ας το κάνετε από την αρχή, να μην αχρηστεύσετε και τις ΟΕΜ..
Reply
Old Feb 14, 2010 | 09:58 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Ξέρω ότι θα ακούσω τα εξ'αμάξης αλλά θα ρωτήσω . Οι pss οι απλές, είναι καλή λύση; (ως πιο "επώνυμες" από τις ΚΟΝΙ )
Reply
Old Feb 14, 2010 | 09:59 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by borfan,Feb 14 2010, 10:50 AM
Λεω εκτος τις coil over γιατι δεν εχω οδηγησει αλλες c.o εκτος απο PSS9 & KW3 και δεν μου αρεσει να εκφερω γνωμη σε κατι που δεν εχω προσωπικη αποψη
Ok, ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση
Reply
Old Feb 14, 2010 | 10:21 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Originally Posted by uma_chikara,Feb 14 2010, 08:53 PM
ας βάλει ΚΟΝΙ..αν θέλει να το βλέπει χαμηλό, ας βάλει ΚΟΝΙ με ελατήρια χαμηλώματος..
γιατι ΚΟΝΙ και οχι pss9?????
Reply
Old Feb 14, 2010 | 10:53 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Γιατί αναφέρομαι σε οικονομική λύση..
Αντί να βάλεις μόνο ελατήρια, βάλε ΚΟΝΙ και ελατήρια..

Εννοείται πως Pss9 και KW είναι κορυφή..ΑΛΛΑ πρέπει να ξέρεις να τη ρυθμίζεις!!! Μόνος σου.. Όπου και να πας να σου τη ρυθμίσουν, είναι απλά κοροϊδία και τσάμπα λεφτά και δύσκολα θα είναι καλύτερες από ΚΟΝΙ, αν δεν ασχοληθείς...
Reply
Old Feb 14, 2010 | 11:29 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by borfan,Feb 14 2010, 10:34 AM
Ολες τις υπολοιπες που οδηγησα(εκτος τις c.o.) δεν μου αρεσαν στα πολλα που ψαρευε ο κωλος του αυτοκινητου.
Ρώτα κι εμάς που με coilover (KW3),λόγω κακής ρύθμισης(εις διπλούν),ψαρεύει ο κώλος στα πολλά και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι απο "καλή ανάρτηση" 1 χρόνο τώρα.

Να μη πώ και πόσα φύγανε για "ρύθμιση" κάθε φορά.

Τελικά,καλή ανάρτηση με σκατένια ρύθμιση,είναι τόσο βλακώδες,όσο το να τρώς χωνάκι χωρίς παγωτό.
Reply
Old Feb 14, 2010 | 11:31 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Feb 14 2010, 11:53 AM
Όπου και να πας να σου τη ρυθμίσουν, είναι απλά κοροϊδία και τσάμπα λεφτά και δύσκολα θα είναι καλύτερες από ΚΟΝΙ, αν δεν ασχοληθείς...
Δυστυχώς που τον επαληθεύω,αλλα με τα δικά μου δεδομένα so far,ο Ηλίας έχει δίκιο.

Δύο φορές όμως δυστυχώς,που εγώ δεν έχω ούτε προσωπικό χώρο,αλλα ούτε και χρόνο να ασχοληθώ να τη ρυθμίσω.

EDIT: Όταν λέω "δυστυχώς που τον επαληθεύω" εννοώ οτι πλέον όσον αφορά τις ρυθμίσεις,δυστυχώς πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρείς κάποιον σωστό.Για κανένα λόγο δεν αναφέρομαι στον Ηλία σαν πρόσωπο.Μη παρεξηγηθούμε κιόλας...
Reply
Old Feb 14, 2010 | 01:23 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Δεν δινω ουτε 1€ για αναρτησεις προσωπικα...
προσπαθηστε να "τερματισετε" τις μαμα κ μετα ψαχτε
Reply
Old Feb 14, 2010 | 05:06 PM
borfan's Avatar
Registered User

Originally Posted by DimitrisN,Feb 14 2010, 12:29 PM
Ρώτα κι εμάς που με coilover (KW3),λόγω κακής ρύθμισης(εις διπλούν),ψαρεύει ο κώλος στα πολλά και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι απο "καλή ανάρτηση" 1 χρόνο τώρα.

Να μη πώ και πόσα φύγανε για "ρύθμιση" κάθε φορά.

Τελικά,καλή ανάρτηση με σκατένια ρύθμιση,είναι τόσο βλακώδες,όσο το να τρώς χωνάκι χωρίς παγωτό.
Φιλε Δημητρη εσυ δεν πρεπει να εχεις προβλημα μονο με τη ρυθμιση της αναρτησης τοτε,αλλα και με την ευθυγραμμιση που κανεις η και απο τα λαστιχα η και απο συνδιασμο κακης ευθυγραμμισης με φθαρμενα ελαστικα... ψαξε το λιγο διοτι η KW ειναι απο τις γ@μ@τες αναρτησεις .

Υ.Γ μηπως την εχεις χαμηλωσει υπερβολικα
Reply
Old Feb 14, 2010 | 05:31 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by borfan,Feb 14 2010, 06:06 PM
Φιλε Δημητρη εσυ δεν πρεπει να εχεις προβλημα μονο με τη ρυθμιση της αναρτησης τοτε,αλλα και με την ευθυγραμμιση που κανεις η και απο τα λαστιχα η και απο συνδιασμο κακης ευθυγραμμισης με φθαρμενα ελαστικα... ψαξε το λιγο διοτι η KW ειναι απο τις γ@μ@τες αναρτησεις .

Υ.Γ μηπως την εχεις χαμηλωσει υπερβολικα
Δεν κατηγορώ την ανάρτηση για κανένα λόγο(άλλωστε κι εγώ ως κορυφαία την αγόρασα).

Χαμήλωμα 2 πόντους και ελαστικά Goodyear F1,1 έτους με 8000km επάνω,χωρίς παντιλίκια,πίστες,burnout και τέτοια(οπότε θέμα ελαστικών δεν είναι σίγουρα).

Κατηγορώ όσους ασχολήθηκαν με το αυτοκίνητο μου για κακή ρύθμιση ανάρτησης και κακή ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου.

Εννοείται πως δεν είναι πρόβλημα η ανάρτηση σαν προιόν.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:56 AM.