Φρένα 6πίστονα Winner power
Πρόσφατα ο Στράτος (ακα φρενάς) εγκατέστησε στο Σάκη μου ένα custom kit 6πίστονα φρένα της Winner power με 340 αεριζόμενο δίσκο σε μαμά 17αρα ζάντα!!!!! Επειδή δεν ήθελα να αλλάξω τη μαμά ζάντα ο Στράτος βρήκε τρόπο και το κατάφερε με μόνο 5 χιλιοστά αποστάτη που στην πραγματικότητα χρειάζεται 3 το πολύ.
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την υπομονή του, το μεράκι του και το χρόνο που αφιέρωσε για την ολοκλήρωση του project αυτού. Πραγματικός γνώστης και πολύ ψαγμένος στο θέμα αυτό και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα φρένα και γενικά φυσικά αφού είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Στράτο σε ευχαριστώ πολύ
Τα μαμά φρένα με spoon δίσκο

Τα 6πίστονα φρένα με 340 άεριζόμενο δίσκο

Τα 6πίστονα φρένα με 340 άεριζόμενο δίσκο και 17άρα ζάντα
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την υπομονή του, το μεράκι του και το χρόνο που αφιέρωσε για την ολοκλήρωση του project αυτού. Πραγματικός γνώστης και πολύ ψαγμένος στο θέμα αυτό και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα φρένα και γενικά φυσικά αφού είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Στράτο σε ευχαριστώ πολύ
Τα μαμά φρένα με spoon δίσκο
Τα 6πίστονα φρένα με 340 άεριζόμενο δίσκο
Τα 6πίστονα φρένα με 340 άεριζόμενο δίσκο και 17άρα ζάντα
Χρηστο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Αυτο ειναι το μερακι μου γιαυτο πιστευω και το αποτελεσμα.Να σου θυμησω ομως οτι οι δισκοι που φορας ειναι 340mm σε 17" γιαυτο μιλαμε για οριακα φρενα!!! Αντε σε λιγο στο δρομο και τα δικα μου(οριακα)φρενα.
Trending Topics
Μπραβο για το μερακι και των δυο.Νομιζω το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του και σας επιβραβευει.Πολυ ομορφα και πολυ καλη δουλεια απο το παιδι(Στρατο).
Χρηστο ελπιζω να ειναι τοσο αποδοτικα οσο και ομορφα.
Χρηστο ελπιζω να ειναι τοσο αποδοτικα οσο και ομορφα.