Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Φρένα 6πίστονα Winner power

Thread Tools

Old May 20, 2010 | 11:02 AM
Colin mc rae's Avatar

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα.Στρατο αν μπορεις βοηθησε με λιγο.

Στα δικα μου φρενα ακριβως πισω απο την δισκοπλακα βρισκετε αν δεν κανω λαθος η κρεμαργιερα του αυτοκινητου.
Οι δικοι μου δισκοι γλυφουν κυριολεκτικα τα μπαλακια της κρεμαργιερας (εννοειτε πως δεν υπαρχει το προστατευτικο απο πισω) συνεπως ειναι οσο πιο πισω γινετε,ισα ισα να μην ακουμπαει επανω της.

Η απορια μου ειναι πώς εγω χρειαστηκα μεγαλυτερο αποστατη σε σχεση με του χρηστου?
Οι λυσεις που δινω με το φτωχο μυαλο μου ειναι:
Η οτι οι δισκοι ειναι λεπτοτεροι απο τους δικους μου δλδ εμενα ειναι Χ32 χλστ και του χρηστο ειναι Χ28 που αμεσως αμεσως κερδιζονται 4 χλστ,η οτι η δαγκανα και αυτη με τη σειρα της ειναι πιο λεπτη απο την δικη μου και ετσι ο τροχος βγαινει λιγοτερο εξω.Στρατο οντως ετσι ειναι? παραθετω και μια φωτο απο τα δικα μου.....

Uploaded with ImageShack.us
Reply
Old May 21, 2010 | 05:11 AM
stratos's Avatar
20 Year Member

Σωστα τα λες.Οι δαγκανες της winner power ειναι οι πιο λεπτες σε παχος δαγκανες που εχω δει με αποτελεσμα να χωρανε πιο ευκολα στις ζαντες.
Reply
Old Jun 21, 2010 | 07:39 AM
thanos3's Avatar
Registered User

Originally Posted by stratos,May 18 2010, 12:01 PM
Χρηστο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Αυτο ειναι το μερακι μου γιαυτο πιστευω και το αποτελεσμα.Να σου θυμησω ομως οτι οι δισκοι που φορας ειναι 340mm σε 17" γιαυτο μιλαμε για οριακα φρενα!!! Αντε σε λιγο στο δρομο και τα δικα μου(οριακα)φρενα.
Καλησπέρα.Είχαμε κάποια εξέλιξη Στράτο όσον αφορά τα δικά σου οριακά φρένα.Αν ναι τι έβαλες και αν επιτρέπεται τι θα στοιχίσει σε ένα μέλος του club αγορά του κιτ και τοποθέτηση.Εννοώ αγορά και τοποθέτηση από το μαγαζί σου....
Reply
Old Jun 21, 2010 | 08:49 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by thanos3,Jun 21 2010, 07:39 AM
Εννοώ αγορά και τοποθέτηση από το μαγαζί σου....

Λίγο δύσκολο..
Αν θες ξηρούς καρπούς, σίγουρα μπορείς να βρεις ο,τι καλύτερο..
Από φρένα δεν έχει κάτι..

Ο Στράτος είναι μέλος του φόρουμ και απλά βοηθάει όποτε και όποιους μπορεί στην τοποθέτηση, χωρίς να είναι αυτή η δουλειά του..

Reply
Old Jun 21, 2010 | 09:09 AM
thanos3's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jun 21 2010, 08:49 AM

Λίγο δύσκολο..
Αν θες ξηρούς καρπούς, σίγουρα μπορείς να βρεις ο,τι καλύτερο..
Από φρένα δεν έχει κάτι..

Ο Στράτος είναι μέλος του φόρουμ και απλά βοηθάει όποτε και όποιους μπορεί στην τοποθέτηση, χωρίς να είναι αυτή η δουλειά του..

ευχαριστώ για τη διευκρίνηση...
Reply
Old Aug 6, 2010 | 12:32 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Συνεχίζοντας το post που είχα κάνει για τα μπροστινά φρένα να πω ότι πρόσφατα έγινε πάλι από το Στράτο η εγκατάσταση και των πίσω φρένων. Πρόκειται για 330mm δίσκο (σε μαμά 17αρα!!!!) που με ειδικό αποστάτη διατηρείς τη μαμά δαγκάνα και φυσικά το χειρόφρενο. Ειλικρινά η δουλειά που έκανε ο Στράτος είναι άψογη με πολύ μεράκι και ταλαιπωρία και τον ευχαριστώ πολύ!! Αφιέρωσε χρόνο (και ξέρω ότι είχε πολύ δουλειά) για να βγει αυτό το άριστο αποτέλεσμα. Τώρα παιδιά για απόδοση τι να πω!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Χθες τα χρειάστηκα τα φρένα όταν κατεβαίνοντας Κατεχάκη προς Αθήνα τουρμπίζοντας με ταχύτητα στη μεγάλη ευθεία δεν παρατήρησα το φανάρι που έχει για αυτούς που βγαίνουν από το Πανεπιστήμιο και ήταν κόκκινο. Ειλικρινά τι να πω!!!!!Το αμάξι γονάτισε και φρέναρε σε πολύ μικρό χρόνο και απόσταση. Επειδή έχω φρενάρει απότομα και με μαμά φρένα απλά "ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ". Το αμάξι δεν κινήθηκε χιλιοστό αριστερά δεξιά ούτε είχα το φαινόμενο του "χάνω το πίσω μέρος".
Αν είχα τα μαμά (που δεν τα κατηγορώ) αν δεν είχα "χάσει" το αμάξι σίγουρα δεν θα είχα σταματήσει πριν το φανάρι. Στράτο σε ευχαριστώ
Δύο φωτό από τα πίσω όπου βλέπετε και πόσο οριακά είναι η δαγκάνα στη ζάντα χωρίς φυσικά να την ακουμπάει

Reply
Old Aug 6, 2010 | 12:50 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Ένα μεγάλο μπράβο από μένα
Δουλειά και εμφάνιση εργοστασιακού επιπέδου
Reply
Old Aug 6, 2010 | 01:09 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αυτη τη συζητηση ειχα με τον Στρατο πριν δυο βδομαδες και μου ειχε πει για το project των πισω φρενων σου. Μακαρι να ηταν και αεριζομενα αλλα απο τη στιγμη που εχεις δισκοπλακα μεγαλυτερης διαμετρου η αποδοση των πισω φρενων σου ανεβαινει κατακορυφα. Σε συνδυασμο με το μπροστινο κιτ το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο. Καλοριζικα λοιπον Χρηστο, εκανες τη πιο σωστη δουλεια να αναβαθμισεις τα φρενα σου μπρος πισω ειδικα με τα αλογα που εισαι τωρα.
Reply
Old Aug 6, 2010 | 01:16 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ευχαριστώ Μάριε. Όντως απαραίτητη αναβάθμιση με αυτά τα άλογα. Επίσης αυτό το "χάνω" το πίσω μέρος σε απότομο φρενάρισμα με είχε προβληματίσει πολύ και ευτυχώς λύθηκε
Reply
Old Aug 6, 2010 | 06:20 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Μπράβο στον Στράτο για την δουλειά του!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:44 PM.