τελικη 230?
Originally Posted by george.alex,Oct 9 2009, 03:33 PM
ρε παιδια το βετεκι ανοιγει κανονικα. αφου η 5η λιγο πριν τον κοφτη πηγε 229-230 καπου εκει προλαβα να δω. και μετα απλα εμεινε εκει με 6η και δε φορτωνε. μηπως εχω κοφτη χλμετρων????
λαδια καιει τα εξης: 400ml στα 55261 προσθεσα μετα 320ml στα 56200 μετα 350ml στα 56880 και σημερα 350ml στα 57520. απ τα 48000χλμ που το πηρα τον ιουλη εχω προσθεσει κι αλλες φορες αλλα δεν κρατησα δευτερι
αρχησα να κραταω γιατι μου φαινοντουσαν πολλα οτι εκαιγε.
lalaki εκανα λαθος πριν απο κεκτημενη ταχυτητα παλι. εκει που ελεγα οτι "δε θα σκασω" ηθελα να γραψω οτι "θα σκασω αν δεν προλαβεις ν απαντησεις" αλλα ειδα ομως οτι απαντησες γρηγορα οποτε με προλαβες πριν το κακο μ'εβρει
τ'αμαξι φορτωνει ταχυτατα ολες τις σχεσεις αν δεν καταλαβατε. η 6η κανει το κοροιδο. ξεχασα να προσθεσω (στο μαριο το ειχα πει στο τηλ) οτι εχει καποιο προβλημα (το ειχα γραψει και σε τοπικ) οταν ξεκιναει απο τις 1000 στροφες ειτε εχει 1η ειτε 2α ειτε 3η, κανει καποιες διακοπες αλλα οχι παντα. ο μαριος ειχε πει μαπ σενσορ. εχω διαβασει οτι μπορει να φταινε ομως 1 φορτηγο αλλα πραγματα. αλλα και παλι δε βρισκω οτι μπορει να επιρρεαζει αυτο την τελικη αφου ολες οι σχεσεις φορτωνουν αψογα εκτος της π*υτ@ν@ς της 6ης. αν δε βρεθει λυση θα προχωρησω σε αλλαγη σασμαν. απο 6αρι σε 5αρι. ετσι τουλαχιστο να ξερω οτι δεν εχω καθολου 6η να γουσταρω.
λαδια καιει τα εξης: 400ml στα 55261 προσθεσα μετα 320ml στα 56200 μετα 350ml στα 56880 και σημερα 350ml στα 57520. απ τα 48000χλμ που το πηρα τον ιουλη εχω προσθεσει κι αλλες φορες αλλα δεν κρατησα δευτερι
αρχησα να κραταω γιατι μου φαινοντουσαν πολλα οτι εκαιγε.lalaki εκανα λαθος πριν απο κεκτημενη ταχυτητα παλι. εκει που ελεγα οτι "δε θα σκασω" ηθελα να γραψω οτι "θα σκασω αν δεν προλαβεις ν απαντησεις" αλλα ειδα ομως οτι απαντησες γρηγορα οποτε με προλαβες πριν το κακο μ'εβρει
τ'αμαξι φορτωνει ταχυτατα ολες τις σχεσεις αν δεν καταλαβατε. η 6η κανει το κοροιδο. ξεχασα να προσθεσω (στο μαριο το ειχα πει στο τηλ) οτι εχει καποιο προβλημα (το ειχα γραψει και σε τοπικ) οταν ξεκιναει απο τις 1000 στροφες ειτε εχει 1η ειτε 2α ειτε 3η, κανει καποιες διακοπες αλλα οχι παντα. ο μαριος ειχε πει μαπ σενσορ. εχω διαβασει οτι μπορει να φταινε ομως 1 φορτηγο αλλα πραγματα. αλλα και παλι δε βρισκω οτι μπορει να επιρρεαζει αυτο την τελικη αφου ολες οι σχεσεις φορτωνουν αψογα εκτος της π*υτ@ν@ς της 6ης. αν δε βρεθει λυση θα προχωρησω σε αλλαγη σασμαν. απο 6αρι σε 5αρι. ετσι τουλαχιστο να ξερω οτι δεν εχω καθολου 6η να γουσταρω.

Originally Posted by orienta,Oct 11 2009, 01:47 PM
95αρα βενζινη
Θα μπορέσει επιτέλους να μας εξηγήσει κάποιος από αυτούς που το κάνουν.....
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείτε 95άρα ενώ η Honda προτείνει τουλάχιστον 98άρα;;;
Originally Posted by protogeo,Oct 11 2009, 03:39 PM
για εξοικονομηση χρηματων
Μέχρι όμως να βρεθεί κάποιος να μας λύσει αυτή την απορία.....