τελικη 230?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by foxy_s2k,Oct 12 2009, 11:51 AM
I've had mine up to 240 (top up), 248 is theoretical top speed, assuming you have all 243 of your original horses.
Registered User
Registered User
What most magazines claim is 241km/h as top speed.
Check also this link. They claim 240km/h...
http://www.honda.gr/cars/
What 1km/h may do...?
Check also this link. They claim 240km/h...
http://www.honda.gr/cars/
What 1km/h may do...?

Wow, and I thought my estimate was low. When I was doing 239 (with UNDERsize rear tires (so I was probably doing a touch more!)), it felt like it had some power left... Weird.
Probably one of those things that varies from car to car. I hear with compressor the gearing will do up to 269kph.
I've got that dynolicious app, I should probably try it one day again. If I do, I'll post up.
Probably one of those things that varies from car to car. I hear with compressor the gearing will do up to 269kph.
I've got that dynolicious app, I should probably try it one day again. If I do, I'll post up.
Registered User
From: odos xwrafia arithmos agkathia
Originally Posted by gmak_s2k,Oct 11 2009, 03:46 AM
Όπως σοφά έχουν αναρωτηθεί και άλλοι....
Θα μπορέσει επιτέλους να μας εξηγήσει κάποιος από αυτούς που το κάνουν.....
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείτε 95άρα ενώ η Honda προτείνει τουλάχιστον 98άρα;;;
Θα μπορέσει επιτέλους να μας εξηγήσει κάποιος από αυτούς που το κάνουν.....
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείτε 95άρα ενώ η Honda προτείνει τουλάχιστον 98άρα;;;

επισης δε γραφει τις εξυπναδες του lalaki...(δηλαδη οτι γραφει να μη βαζουμε 95 αλλα εχει πιασει σκυλοβρωμα εμενα και δε το ειδα) εμενα γραφει καθαρα 95-98,
δε ξερω εμενα τ' αμαξι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο αλλα αυτα γραφει σε ρεζερβουαρ και manual.
επισης στο manual γραφει
maximal zulassige geschwindigkeiten
1. 69km/h
2.105km/h
3.145km/h
4.185km/h
5.222km/h
βαρεσα κοφτη σε απολυτο ισιωμα-ευθεια με 0 μποφορ
2.101κμ/η
3.148κμ/η
και φυσικα οταν το τελικιαζα η 5η πηγε αν θυμαμαι 228-229 μπορει και 230 δεν ειμαι σιγουρος γιατι δε χτυπησα κοφτη οπως 2α και 3η.
το ξαναλεω. τα χλμ τα βγαζει τοσο γρηγορα που δε με κανει να νομιζω οτι εχω λαβωμενα αλογατα. η 6η κανει το κοροιδο παντελως λες και δεν υπαρχει. δεν ανεβαινει ουτε 100 στροφες. μονο σε λιγη κατηφοριτσα πηρε 100 στροφες με το ζορι και ααπο 230 πηγα 232.
δεν εχω φιλτρο. το σερβις στη λαμια στις 1/7 αλλαχτηκαν παρουσια μου απαντα που απ' ο,τι μου ειπαν δεν ειχαν αλλαχτει ποτε! εννοω φιλτρο αερα, a/c.
μπουζι-βαλβολινες τ'αλλαξα λιγο αργοτερα.
τωρα οσον αφορα το θεμα οικονομιας, ναι το θεωρω ασκοπο να ριχνω 100αρα οταν παιρνει και 95αρα (συμφωνα με το manual). αν και κανω της κ@ρι*λ@ς τα χλμ, θα μπορουσα να ριχνω 100αρα,αλλα το θεωρω ασκοπο. ειδικα τωρα που μετα απο 5 τεποζιτα 100αρα δεν εχω δει ουτε μισο διαολο διαφορα με πριν. και τ'αμαξι συνεχιζει και τις διακοπες στην εκκινηση (ενιοτε) και η 6η συνεχιζει τα δικα της (παντελως απουσα)
εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα καυσιμου και θα εχουν σιγουρα την ευκαιρια καποια στιγμη καποιοι απο εσας να το διαπιστωσουν.
η 95αρα που βαζω (shell) ειναι παντα απο 1 φιλο που κοβω το κεφαλι μου (πανω κ κατω) οτι δε κανει πουστιες. το παιδι ειναι εντελως στ' RX: του οσα πανε και οσα ερθουν δε κοιταει να στιψει το κουνουπι να βγαλει και γενικως οσα αμαξια ειχα κι εβαζα εκει δε βγαλαν ποτε check engine ουτε φιλων μου που βαζαν εκει.
επισης ναι ξοδευω πολλα για μπεκροπιωμα ελεεινο και ρουχα που δε μου περισσευουν για βερτζινες
αλλα τωρα σιγα σιγα λεω να μπω στον ισιο δρομο. για αρχη θα ελαττωσω καπνους-τσιγαρα κι αργοτερα ξυδια-ρουχα μηπως και μπουκωσουμε τη hondara και συνελθει(μακαρι να'ναι απ'αυτο κι οχι κατι χειροτερο)ισως μου κακοπεσε το γεγονος οτι μες στο καλοκαιρι εδωσα εκτος τα 22500 ντουκατις και 950 καπακι για λαστιχα,500 για MAI,600 προσθηκες-ελατηρια χωρια σερβις και λαδια ξυδια καθε τοσο. ισως επειδη οπως προειπα ειχα μαθει να τα τρωω αλλου και το καλοκαιρι δε γινανε αυτα που γινονταν αλλωτε
H θεωρία λέει ότι όσο καλύτερη είναι η βενζίνη, τόσο καλύτερη η απόδοση του κινητήρα. Το S, όπως και όλα τα Χόντα, δε θα σου πει 'όχι μη βάζεις 95αρα', αλλά θα κόψει σε απόδοση. Λυπάμαι αλλά είναι καθαρή χημεία το πράγμα και αλλιώς δε γίνεται.
Γενικά, καλό θα ήταν να κάνεις ένα τσεκ στο αυτοκίνητο (συμπιέσεις, μπουζί κλπ) αφού το αγόρασες μτχ. Το τσεκ αυτό γίνεται στο συνεργείο και αν έχεις θέμα με το αυτοκίνητο, εκεί ελπίζω να βρεις λύση.
Όσο για τη Shell και την κάθε Shell και τις άλλες βενζίνες, δε θες να ξέρεις τι πιστεύω. Όλες καλές είναι, απλά μερικές είναι καλύτερες από τις άλλες, είναι όμως τελείως trial & error, και από πρατήριο σε πρατήριο μπορείς να δεις διαφορά. Εγώ για την ώρα βάζω 100άρα Revoil και Ελίν και είμαι ευχαριστημένος, άσε που στην τιμή είναι όσο μερικές ακριβές 95άρες.
Υ.Γ.: Εννοείται ότι τα γερμανικών προδιαγραφών αυτοκίνητα και μάνιουαλ δεν έχουν καθόλου χιούμορ.
Γενικά, καλό θα ήταν να κάνεις ένα τσεκ στο αυτοκίνητο (συμπιέσεις, μπουζί κλπ) αφού το αγόρασες μτχ. Το τσεκ αυτό γίνεται στο συνεργείο και αν έχεις θέμα με το αυτοκίνητο, εκεί ελπίζω να βρεις λύση.
Όσο για τη Shell και την κάθε Shell και τις άλλες βενζίνες, δε θες να ξέρεις τι πιστεύω. Όλες καλές είναι, απλά μερικές είναι καλύτερες από τις άλλες, είναι όμως τελείως trial & error, και από πρατήριο σε πρατήριο μπορείς να δεις διαφορά. Εγώ για την ώρα βάζω 100άρα Revoil και Ελίν και είμαι ευχαριστημένος, άσε που στην τιμή είναι όσο μερικές ακριβές 95άρες.
Υ.Γ.: Εννοείται ότι τα γερμανικών προδιαγραφών αυτοκίνητα και μάνιουαλ δεν έχουν καθόλου χιούμορ.

So I confused PS with hp... Doesn't say anything about top speed at wiki...?