τελικη 230?
Originally Posted by gre165-makis,Oct 11 2009, 10:40 PM
Ο προηγουμενος ιδιοκτητης απο μενα εβαζε μονο 95αρα.Αναγκη απο χρηματα δεν ειχε.
Επειδη ειναι και φιλος απλα να πω οτι δεν τον λες και large..
Επειδη ειναι και φιλος απλα να πω οτι δεν τον λες και large..

Ρε κάτι άνθρωποι που υπάρχουν εκεί έξω
Sorry Μάκη που μιλάω έτσι για τον φίλο σου αλλά πονάει ο εγκέφαλός μου με αυτά που ακούω.
Έχει δηλαδή καμία λογική να πάρεις αυτοκίνητο αξίας 50000€ και να βάζεις 95άρα βενζίνη (ενώ ξαναλέμε, μπας και το εμπεδώσουμε, η κατασκευάστρια εταιρεία προτείνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
98άρα) επειδή απλά έχεις καβουρομάνες στις τσέπες;;; ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
Μην το βλεπεις ετσι.Ο καθενας εχει τα κοληματα του.Αλλος κυκλοφορει με φυτιλια λαστιχα και κοντευει να σκοτωθει και να παρει στο λαιμο του ενα καρο κοσμο και δινει ομως 800Ε να την εξατμισαρα του να γουσταρει.
Αλλος εχει 100.000 αμαξι αλλα δεν δινει λεφτα να το βαλει σε ενα παρκινκ γιατι το θεωρει σπαταλη.
Και λιγο πιο γενικα,αλλος μπορει να τα σκαει σε ρουχα και καριολες και το αμαξι του να εχει να κανει σερβις απο τοτε που παραχθηκε.
Ο φιλος μου βεβαια αρχικα δεν ηξερε οτι θελει 98αρα.Επειτα εβαζε που και που αλλα του ειχε μεινει λιγο και η κακη συνηθεια.
Αλλος εχει 100.000 αμαξι αλλα δεν δινει λεφτα να το βαλει σε ενα παρκινκ γιατι το θεωρει σπαταλη.
Και λιγο πιο γενικα,αλλος μπορει να τα σκαει σε ρουχα και καριολες και το αμαξι του να εχει να κανει σερβις απο τοτε που παραχθηκε.
Ο φιλος μου βεβαια αρχικα δεν ηξερε οτι θελει 98αρα.Επειτα εβαζε που και που αλλα του ειχε μεινει λιγο και η κακη συνηθεια.
Χωρίς να έχω διαβάσει όλες τις σελίδες θα σου πω φίλε μην αγχώνεσαι
Οι συγκεκριμένες συνθήκες …………
Λίγο το 2καβαλος , λίγο φορτωμένος , λίγο 18αρια και last but not least αν είχε και λίγο κόντρα αεράκι …. Τέλος.
Πριν αρκετά χρόνια στον Σείριο που είναι και ψηλοκατηφορα είδα 260+
Την επόμενη φορά λέω θα έρθω με φόρα να δω πόσα θα βγάλει.
Μπήκα με όσα στην στροφή που έχει πριν την ευθεία αλλά το ρημάδι είχε κολλήσει στα 240 και δεν ανέβαζε άλλο
Κάποια στιγμή σε αυτόν τον δρόμο είδα και 270.
Μάλλον θα είχε ούριο άνεμο
Οι συγκεκριμένες συνθήκες …………
Λίγο το 2καβαλος , λίγο φορτωμένος , λίγο 18αρια και last but not least αν είχε και λίγο κόντρα αεράκι …. Τέλος.
Πριν αρκετά χρόνια στον Σείριο που είναι και ψηλοκατηφορα είδα 260+
Την επόμενη φορά λέω θα έρθω με φόρα να δω πόσα θα βγάλει.
Μπήκα με όσα στην στροφή που έχει πριν την ευθεία αλλά το ρημάδι είχε κολλήσει στα 240 και δεν ανέβαζε άλλο
Κάποια στιγμή σε αυτόν τον δρόμο είδα και 270.
Μάλλον θα είχε ούριο άνεμο