τελικη 230?
Registered User
From: odos xwrafia arithmos agkathia
Originally Posted by S2Kbaris,Oct 12 2009, 07:38 AM
καλησπέρα κ@υλι@ρηδες 
ρε παιδιά το λέει ξεκάθαρα το παιδί ότι δεν ανεβάζει "στοροφες" οποτε κάτι αλλα πρεπει να ειναι.
γιατί δεν το πας για καθαρισμό πμεκ η στον gzob που έχει και δυναμόμετρο να στο κοιτάξει??

ρε παιδιά το λέει ξεκάθαρα το παιδί ότι δεν ανεβάζει "στοροφες" οποτε κάτι αλλα πρεπει να ειναι.
γιατί δεν το πας για καθαρισμό πμεκ η στον gzob που έχει και δυναμόμετρο να στο κοιτάξει??
ολες τις ταχυητητες τις γαζωνει : chainsaw : ^2 !!! τοσο γρηγορα που νομιζω οτι με τη φορα που ανεβαζει θα παρει παραμαζεμα και τον κοφτη!!!!!!!!! (οχι τον πορδοκοφτη πακετο..)
στην 6η μενει στις 7500 και δε κανει βημα παραπανω εκτος και το πεταξω στον καιαδα οποτε θα τελικιασει με το ζορι
καταλαβατε 'η να κανω και κ@κ@???

ρε συ μαριε βεζιρη του κλαμπ, τοσα που εχεις ξεκοκαλισει σχετικα με το χοντακι και με το παραμικρο μας πετας στη μουρη ολο link, αυτο που μου συμβαινει δε το εχεις ξαναματακουσει????
υ.γ. θα σου τηλ οταν ξαναρθω να παμε σε dyno ετσι για να μου φυγει και η απορια.
Αν δεν το εχεις κανει ηδη μπες και ρωτα στο Αμερικανικο φορουμ.
Εδω εισαι μαλλον ο μοναδικος με 2,2[εχει και μερικα ακομα αλλα μαλλον εκεινα δεν εχουν τετοια θεματα,βλεπε ΚΟΝΤΡΕΣ
] οποτε μονο θεωρητικα μπορουμε να μιλαμε.
Δεν ξερω αν εχει κανενα ειδος κοφτη λογο αμερικανικων προδιαγραφων η κατι τετοιο γιατι πραγματικα ειναι πολυ περιεργο.
Εδω εισαι μαλλον ο μοναδικος με 2,2[εχει και μερικα ακομα αλλα μαλλον εκεινα δεν εχουν τετοια θεματα,βλεπε ΚΟΝΤΡΕΣ
] οποτε μονο θεωρητικα μπορουμε να μιλαμε.Δεν ξερω αν εχει κανενα ειδος κοφτη λογο αμερικανικων προδιαγραφων η κατι τετοιο γιατι πραγματικα ειναι πολυ περιεργο.
Originally Posted by gre165-makis,Oct 12 2009, 08:38 PM
Αν δεν το εχεις κανει ηδη μπες και ρωτα στο Αμερικανικο φορουμ.
] οποτε μονο θεωρητικα μπορουμε να μιλαμε.
Δεν ξερω αν εχει κανενα ειδος κοφτη λογο αμερικανικων προδιαγραφων η κατι τετοιο γιατι πραγματικα ειναι πολυ περιεργο.
] οποτε μονο θεωρητικα μπορουμε να μιλαμε.Δεν ξερω αν εχει κανενα ειδος κοφτη λογο αμερικανικων προδιαγραφων η κατι τετοιο γιατι πραγματικα ειναι πολυ περιεργο.
Ακυρο παιδες.Νομιζα φοραει το 2,2.
Το 6κυλινδρο.
Ποιος ειναι με το 2,2?Αυτος απο τελικες τι κανει?
Ο Λαλακης φταιει για ολα.Εκανε σοβαρο ποστ και μπερδεψα λιγο.
Αντωνη τωρα που σιγα σιγα πιανουν και τα κρυα,πετρελαιο θερμανσης απο που να βαλω?Βασικα μηπως μπορεις να μου δωσεις την ΕΚΟΚΑΡΤΑ σου να φουλαρω μια τον λεβητα?
Originally Posted by lalakis2000,Oct 12 2009, 01:04 PM
Διαφωνώ με Γιαννακό -
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι
Εγώ συμφωνώ σε όσα γράφεις
Εμένα ούτε που μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να βάλω 95.
Ακόμα και 1 άλογο να δίνει η 100αρα.
Άλλωστε λέω πως είναι απαραίτητη για βελτιωμένα.
Απλά δεν νομίζω πως είναι ο λόγος που δεν τελικιαζει το πράμα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by george.alex,Oct 12 2009, 08:31 PM
ρε συ μαριε βεζιρη του κλαμπ...

Απο pimp, milfmydevilos και αλλα πολλα που μονο ο λαλακης ισως θυμαται, τωρα και αυτο.

Το χαρεεεεεεεεεμι που ειναι?
Originally Posted by energetic,Oct 13 2009, 07:38 AM
Απο pimp, milfmydevilos και αλλα πολλα που μονο ο λαλακης ισως θυμαται, τωρα και αυτο.