Χειρόφρενο
Κύριοι σήμερα το τοπίο ήταν κάτασπρο και είπαμε με κάτι φίλους να πάμε να χαρούμε τα αμαξάκια μας!
Βασικά το Σ2Κ δεν είναι και το πλέον κατάλληλο αμάξι για να διαγράφει τρελές τροχιές με τις πόρτες (εν συγκρίσει πάντα με τα Datsun, BMW και λοιπά), παρόλ' αυτά όμως όταν όλα είναι χιονισμένα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα! (τουλάχιστον για κάποιον που δε θέλει ντε και καλά να στίψει το αμάξι του).
Πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει να σηκώσω χειρόφρενο λίγο πριν επέλθει η σβούρα (σε βρεγμένο οδόστρωμα) και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο. Σήμερα είπα να το δοκιμάσω περισσότερο και έμεινα κατάπληκτος! Δεν το έχασα ούτε μια φορά, όποια κλίση κι αν είχα πάρει (φτάνει να μην αργούσα πολύ να το σηκώσω).
Το ερώτημα μου είναι διπλό: εσείς το κάνετε γενικότερα αυτό;
&
χαλάει τπτ στο διαφορικό, μετάδοση κλπ?
ΥΓ1 δε μιλάω για γκάζι και χειρόφρενο ε
ΥΓ2 πάντα μέχρι τώρα είχα είτε προσθιοκίνητα είτε τετρακίνητα αυτοκίνητα, και γι' αυτό θέλησα επιτέλους να πάρω ένα πισωκίνητο. μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτηση, μη με πάρετε από τα μούτρα...
Βασικά το Σ2Κ δεν είναι και το πλέον κατάλληλο αμάξι για να διαγράφει τρελές τροχιές με τις πόρτες (εν συγκρίσει πάντα με τα Datsun, BMW και λοιπά), παρόλ' αυτά όμως όταν όλα είναι χιονισμένα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα! (τουλάχιστον για κάποιον που δε θέλει ντε και καλά να στίψει το αμάξι του).
Πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει να σηκώσω χειρόφρενο λίγο πριν επέλθει η σβούρα (σε βρεγμένο οδόστρωμα) και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο. Σήμερα είπα να το δοκιμάσω περισσότερο και έμεινα κατάπληκτος! Δεν το έχασα ούτε μια φορά, όποια κλίση κι αν είχα πάρει (φτάνει να μην αργούσα πολύ να το σηκώσω).
Το ερώτημα μου είναι διπλό: εσείς το κάνετε γενικότερα αυτό;
&
χαλάει τπτ στο διαφορικό, μετάδοση κλπ?
ΥΓ1 δε μιλάω για γκάζι και χειρόφρενο ε
ΥΓ2 πάντα μέχρι τώρα είχα είτε προσθιοκίνητα είτε τετρακίνητα αυτοκίνητα, και γι' αυτό θέλησα επιτέλους να πάρω ένα πισωκίνητο. μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτηση, μη με πάρετε από τα μούτρα...
kalo einai na to matheis na to paizeis me gkazi kai timoni an thes i poria pou diagrafeis tin wra tis svouras na einai akrivos..eukolo einai,dokimase to kana dyo fores se mia alana me lio dromo kai tha to matheis..ego prosopika ayto ekana...kai otan to svourizo spaneia mou tin kanei..kai prosexe tin wra tis svouras mi to kratas poly sto idio simeio,tha exeis apisteyti fthora se lastixa kai diaforiko..
Ρε παιδιά...
Δε μιλάω για donuts...
Λέμε ότι πας να πάρεις μια στροφή όλη με το πλάι και στην κάνει τη στραβή και λίγο το παραπάνω γκάζι, λίγο να μπει ο VTEC χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, πάει σβούρισες.
Και μη μου πείτε ότι ποτέ κανένας σας δεν έχει φέρει τετακέ ενώ έκανε μ@λακίες...
Με νοείτε; Λίγο πριν να κάνει τετακέ τσουπ το σηκώνω λίγο και είμαι μια χαρά.
ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ; Αυτό θέλω να μάθω βασικά.
Δε μιλάω για donuts...
Λέμε ότι πας να πάρεις μια στροφή όλη με το πλάι και στην κάνει τη στραβή και λίγο το παραπάνω γκάζι, λίγο να μπει ο VTEC χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, πάει σβούρισες.
Και μη μου πείτε ότι ποτέ κανένας σας δεν έχει φέρει τετακέ ενώ έκανε μ@λακίες...
Με νοείτε; Λίγο πριν να κάνει τετακέ τσουπ το σηκώνω λίγο και είμαι μια χαρά.
ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ; Αυτό θέλω να μάθω βασικά.
Trending Topics
Δε ξέρω αν είχατε δεί ποτέ τον Αγγελιδη με το Mercedes 190Ε με 350hp
στη πίστα των Μεγάρων που για να μπεί στη μεγάλη στροφή που περνάει
απο τα pits, τραβούσε χειρόφρενο από τη μέση της ευθείας πριν τη στροφή
και έπερναι με το πλάϊ τη μισή ευθεία και ολόκληρη τη στροφή και συνέχιζε ακόμα.
Το μεγαλύτερο και καλύτερο drift που έχω δεί στην Ελλαδα.
και με χειρόφρενο και με γκάζι
στη πίστα των Μεγάρων που για να μπεί στη μεγάλη στροφή που περνάει
απο τα pits, τραβούσε χειρόφρενο από τη μέση της ευθείας πριν τη στροφή
και έπερναι με το πλάϊ τη μισή ευθεία και ολόκληρη τη στροφή και συνέχιζε ακόμα.
Το μεγαλύτερο και καλύτερο drift που έχω δεί στην Ελλαδα.
Originally Posted by Drifteropoulos,Jan 26 2007, 02:40 AM
apofygei ypostrofh kai na petaksei sigoura kolo kai meta terma gkazi gia drift.
se antitheti periptosi an pas kateythian me terma gkazi apo thn eisodo
mporei na fygeis me moutra xoris na yperstrepseis..(pragma pou to exo
kataferei kamposes fores
)