Χειρόφρενο
@Thanasis: Δεν το κάνεις συχνά, αλλά αυτή η ποιητική σου διάθεση, όταν βγαίνει στην επιφάνεια, με κάνει και δακρύζω. Μια εικόνα - χίλιες λέξεις. Τύφλα να έχει ο Μέγας Ανατολικός του Εμπειρίκου.
@DinoS: Το αν κάνει κακό στη μετάδοση ή κάπου αλλού μάλλον θα το μάθουμε μετά από λίγο καιρό από σένα, γιατί δεν ξέρω και πολλούς που να κάνουν χειρόφρενο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εγώ πάντως το χειρόφρενο το τραβάω μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, εκτός αν ξεχαστώ και ξεκινήσω με το χειρόφρενο δεμένο, κάνω καμιά 40αριά χλμ, και μετά σταματήσω και διαπιστώσω την έκταση της μ@λακίας που μόλις έκανα.
@DinoS: Το αν κάνει κακό στη μετάδοση ή κάπου αλλού μάλλον θα το μάθουμε μετά από λίγο καιρό από σένα, γιατί δεν ξέρω και πολλούς που να κάνουν χειρόφρενο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εγώ πάντως το χειρόφρενο το τραβάω μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, εκτός αν ξεχαστώ και ξεκινήσω με το χειρόφρενο δεμένο, κάνω καμιά 40αριά χλμ, και μετά σταματήσω και διαπιστώσω την έκταση της μ@λακίας που μόλις έκανα.
Originally Posted by Drifteropoulos,Jan 26 2007, 02:40 AM
Δε ξέρω αν είχατε δεί ποτέ τον Αγγελιδη με το Mercedes 190Ε με 350hp
στη πίστα των Μεγάρων που για να μπεί στη μεγάλη στροφή που περνάει
απο τα pits, τραβούσε χειρόφρενο από τη μέση της ευθείας πριν τη στροφή
και έπερναι με το πλάϊ τη μισή ευθεία και ολόκληρη τη στροφή και συνέχιζε ακόμα.
Το μεγαλύτερο και καλύτερο drift που έχω δεί στην Ελλαδα.
και με χειρόφρενο και με γκάζι
στη πίστα των Μεγάρων που για να μπεί στη μεγάλη στροφή που περνάει
απο τα pits, τραβούσε χειρόφρενο από τη μέση της ευθείας πριν τη στροφή
και έπερναι με το πλάϊ τη μισή ευθεία και ολόκληρη τη στροφή και συνέχιζε ακόμα.
Το μεγαλύτερο και καλύτερο drift που έχω δεί στην Ελλαδα.
και με χειρόφρενο και με γκάζι
Πάντως μέγας παντιλικάκιας ο Αγγελίδης
@Manos: Εννοεί στημένη στα τέσσερα μέτρα για να την εκτελέσει επειδή ξερόψησε την τυρόπιτα (ξανά η κ@ριόλα και ας της το είχε πει ότι δεν τη θέλει ξεροψημένη).
Μάνο πρέπει να μιλήσουμε πάντως για την περίπτωσή σου...(όχι ότι εγώ είμαι καλύτερα)
Μάνο πρέπει να μιλήσουμε πάντως για την περίπτωσή σου...(όχι ότι εγώ είμαι καλύτερα)
Originally Posted by Taseas,Jan 26 2007, 07:14 AM
Vasika den ths to les, th voutas ap to mali 

Αυτά όλα πρέπει να διευκρινιστούν μην κάνω καμία μ@λ@κία γιατί σκοπεύω να το δοκιμάσω αυτές τις μέρες?
Θα 'θελα ρε παιδιά πάντως να σας δω να προσπαθήσετε να μπείτε με τις πόρτες σε χιονισμένη ή βρεγμένη αλάνα και να δω πώς θα το κάνετε να μη σας γυρίσει (ειλικρινά θέλω να το δω αυτό).
Βέβαια δε μιλάμε για "μηδαμινές" ταχύτητες ούτε απλά η ουρά να παίζει. Μιλάω για μεγάλο κόψιμο στο τιμόνι.
http://www.youtube.com/watch?v=teOUNgN-Qbs
εκεί κάπου στο τέλος κάτι κάνει ο Τζαπώνης...
Τεσπά όποιος τύχει να βρεθεί σε χιονισμένη αλάνα (για να μην καταπονεί και το αμάξι δλδ) ας το δοκιμάσει. Αν δεν του δουλέψει ας έρθει να με κοροιδέψει όσο θέλει.
Βέβαια δε μιλάμε για "μηδαμινές" ταχύτητες ούτε απλά η ουρά να παίζει. Μιλάω για μεγάλο κόψιμο στο τιμόνι.
http://www.youtube.com/watch?v=teOUNgN-Qbs
εκεί κάπου στο τέλος κάτι κάνει ο Τζαπώνης...
Τεσπά όποιος τύχει να βρεθεί σε χιονισμένη αλάνα (για να μην καταπονεί και το αμάξι δλδ) ας το δοκιμάσει. Αν δεν του δουλέψει ας έρθει να με κοροιδέψει όσο θέλει.