Braking Point
Originally Posted by s2k_cy,Jun 22 2009, 12:39 AM
PS Nabu πήρα τα τακάκια, Thnx συνονόματε (Nabu)
Εμένα πάντως η προσέγγιση μου είναι η εξής. Μπαίνω, βλέπω που πρέπει να φρενάρω για να μην γίνω σουβλάκι στον τοίχο, και το κάνω.

Για πίστα καλό είναι να αφήνεις το μυαλό στο σπίτι και να παίρνεις μόνο @@ και θάρρος!!
Originally Posted by Nabu,Jun 22 2009, 12:32 AM
Το χάος!!
Όση όρεξη και να έχω για διάβασμα πρωινιάτικα κάτι μου λέει ότι αυτό θα πονέσει... οπότε άστο για άλλη φορά!
Πάντως Κωστή, ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο φρεναρίσματος. Η ιδανική θεωρία για το αποδοτικότερο τρόπο φρεναρίσματος υπάρχει στο ίντερνετ όπως έχετε ήδη δείξει.
Η απάντηση θα είναι τόσο αόριστη όσο και η ερώτηση η ίδια.
Όση όρεξη και να έχω για διάβασμα πρωινιάτικα κάτι μου λέει ότι αυτό θα πονέσει... οπότε άστο για άλλη φορά!

Πάντως Κωστή, ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο φρεναρίσματος. Η ιδανική θεωρία για το αποδοτικότερο τρόπο φρεναρίσματος υπάρχει στο ίντερνετ όπως έχετε ήδη δείξει.
Η απάντηση θα είναι τόσο αόριστη όσο και η ερώτηση η ίδια.
ο τροπος φρεναρισματος εξαρταται απο πολλα...δεν υπαρχει απολυτος κανονας
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Jun 22 2009, 11:44 AM
Για πίστα καλό είναι να αφήνεις το μυαλό στο σπίτι και να παίρνεις μόνο @@ και θάρρος!! 

Originally Posted by kosdali,Jun 22 2009, 12:45 AM
ο τροπος φρεναρισματος εξαρταται απο πολλα...δεν υπαρχει απολυτος κανονας
Originally Posted by Nabu,Jun 22 2009, 12:44 AM

Originally Posted by kosdali,Jun 20 2009, 04:38 AM
κατα τη γνωμη μου με το μαμα διαφορικο αυτη η τεχνικη βοηθαει μονο σε πολυ κλειστες με μικρη διαρκεια.για μενα ο καλυτερος τροπος για παρατεταμενες και πεταλα ειναι να φρεναρεις πριν τη στροφη και να μπεις στη στροφη τελειως σωστα και με λιγοτερα χλμ απο το οριο ωστε να μπορεις να επιταχυνεις εστω και με αργο ρυθμο σε ολη τη διαρκεια της στροφης για να ειναι κλειδωμενο και να βγεις με πληρη επιταχυνση και μεγαλη ταχυτητα εξοδου.με αλλο μπλοκε πιστευω θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα...
Thread
Forum
Replies
Last Post