Aπό ποιό μοντέλο και μετά έχει esp το s2000?
Έχω ένα S2000 μοντέλο 01 και σκέφτομαι να πάρω ένα ποιό καινούργιο.Τι μοντέλο θα προτέινατε?Ποιές είναι οι διαφορές με το 01 στον μοτέρ και στην ανάρτηση?Το 05 έχει αντιπσίν?
Originally Posted by yellow_s2k,Feb 8 2008, 03:52 AM
Έχω ένα S2000 μοντέλο 01 και σκέφτομαι να πάρω ένα ποιό καινούργιο.Τι μοντέλο θα προτέινατε?Ποιές είναι οι διαφορές με το 01 στον μοτέρ και στην ανάρτηση?Το 05 έχει αντιπσίν?
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=358040
Trending Topics
Originally Posted by Stradale,Feb 8 2008, 10:09 PM
Τα 06 και μετά έχουν esp.
Λέγονται και floro-s
Λέγονται και floro-s
Aφού έχει τον διακόπτη μια χαρά από κει και πέρα μόνο floro S-drivers υπάρχουν που δέν το απενεργοποιούν
. Το VSA αίναι πολυ χρήσιμο στη βροχή όπου και σε προστατεύει απο τις κακοτοπιές χωρίς να χρειάζεται να πας με 50... Όσο για το ηλεκτρικό γκάζι, δεν ειναι απλό αλλα drive by wire (αυτα τα έχουμε ξαναπεί) που σημαίνει ότι η απόκριση είναι παρόμοια με του μηχανικού. (νομίζω ο Τάσος είχε μπει στο δικό μου να δεί την απόκριση)
Στον τομέα της ανάρτησης έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να γίνει πιο προοδευτικό και φιλικό. (δε ξέρω αν πέτυχε..)
Ο κινητήρας έχει υποστεί τις επεμβάσεις του. Ο κόφτης κατέβηκε στις 9 και το Vtec μπαίνει στις 5800. Σε δυναμόμετρο η ιπποδύναμη που βγάζουν τα 04+ είναι λίγο μεγαλύτερη. Επίσης έχει γίνει αλλαγή στις σχέσεις με αποτέλεσμα να κάνει λίγο καλύτερο 0-100 νομίζω γύρω στο 6 αν θυμάμαι καλά.