Aπό ποιό μοντέλο και μετά έχει esp το s2000?
oi nomoi tis fisikis einai apolytoi... den yparxei periptwsi me Vsa na ginotan tipota ligotero apo oti egine se esena manos s2k , sigoura den ftaine ta fagomena piso lastixa?,o dromos giali?, ta 170km/h ? se strofi pou sigoura to orio itan 110-120? to amaksi oti hlekriko ypo-vohthima na eixe ta idia tha ekane... giati einai voithitika oxi prwteyonta, opws bloke-diaforiko, lastixa ,anartisi ktl an itan etsi ena Renault laguna tha estrive kalytera apo ena Lotus elise
S2000 FUN den nomizw na yparxei sigrisi stin asfaleia apla to thema einai oti den yparxei periptwsi (fernontas ena parageigma ypovohthimatos diaforetiko alla pio eykolo na katalavei kaneis) ena amaksi me ABS na frenarei xeirotera apo ena amaksi xwris ,alla den yparxei kai periptwsi ena amaksi me ABS me liwmena lastixa, kourasmeni anartisi ktl na apodidei kalytera apo to idio amaksi xwris ABS me kainourgia lastixa
Το ειπα κ στα παιδια στο meeting. Στην συγκεκριμενη στροφη (που για να σας πω κ την αληθεια δεν ειναι κ καμια σοβαρη στροφη,ειναι η επομενη του Γαλαξια κοντα στην Φειλαδελφια οπως ανεβαινουμε απο εθνικη κατω απο την γεφυρα που παει Αγ.Αναργυρους) εκει εχω μπει κ με πιο πολλα. Αλλα αυτο που επαιξε ρολο ηταν το οτι μου μπουκωσε στις 5τες κοντα στις 7.500rpm κ εδωσε μετα αποτομα ακριβως πανω στην στροφη ...ετσι μου γυρισε το αμαξι. Εχω καταπονεμενες αναρτησεις κ απο λαστιχα δεν ειναι κ τα καλυτερα αλλα εχω μπει σε πολυ πιο "δυσκολες" στροφες απ'οτι αυτη. Να πω επισης οτι μετα οταν εσβησα το αμαξι για να ηρεμησει λιγο δεν επαιρνε μπροστα κ εκανε σαν μπουκωμενο. Ολα τα παιδια μου ειπαν αυτο που ηδη σκεφτομουν, το ελειπες μιγμα στις ψηλες στροφες λογο ελειψης εγκεφαλου. Ευτυχως ολα οκ τωρα κ με πιο πολυ μυαλο στο κεφαλι.
@valerie
Συμφωνώ μαζί σου και πολύ επιτυχές το παράδειγμά σου. Εγώ απλώς είπα ότι το VSA μπορεί να προλάβει και να σώσει κάποιες καταστάσεις υπό ορισμένες συνθήκες.Φυσικά σε κάποιες άλλες δεν μπορεί να σε σώσει ούτε ο ίδιος ο Θεός αν βάλει το χέρι του.Απλώς φάνηκε στις συζητήσεις να υποτιμάται σαν βοηθητικό σύστημα και για αυτό το ανέφερα. Αν ήταν μονίμως ενεργοποιημένο τότε θα συμφωνούσα με κάποιους αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα να το θέτεις σε λειτουργία όποτε θες εσύ τότε μόνο καλό μπορεί να κάνει.
@Stradale
Χρηστάρα φυσικά και γνωρίζω τις ικανότητές σου. Λέω δε να διοργανώσουμε κανα μάθημα οδήγησης και στα άλλα forum για να μαθαίνουν
Συμφωνώ μαζί σου και πολύ επιτυχές το παράδειγμά σου. Εγώ απλώς είπα ότι το VSA μπορεί να προλάβει και να σώσει κάποιες καταστάσεις υπό ορισμένες συνθήκες.Φυσικά σε κάποιες άλλες δεν μπορεί να σε σώσει ούτε ο ίδιος ο Θεός αν βάλει το χέρι του.Απλώς φάνηκε στις συζητήσεις να υποτιμάται σαν βοηθητικό σύστημα και για αυτό το ανέφερα. Αν ήταν μονίμως ενεργοποιημένο τότε θα συμφωνούσα με κάποιους αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα να το θέτεις σε λειτουργία όποτε θες εσύ τότε μόνο καλό μπορεί να κάνει.
@Stradale
Χρηστάρα φυσικά και γνωρίζω τις ικανότητές σου. Λέω δε να διοργανώσουμε κανα μάθημα οδήγησης και στα άλλα forum για να μαθαίνουν
Originally Posted by ManosS2k,Feb 11 2008, 02:19 PM
Το ειπα κ στα παιδια στο meeting. Στην συγκεκριμενη στροφη (που για να σας πω κ την αληθεια δεν ειναι κ καμια σοβαρη στροφη,ειναι η επομενη του Γαλαξια κοντα στην Φειλαδελφια οπως ανεβαινουμε απο εθνικη κατω απο την γεφυρα που παει Αγ.Αναργυρους) εκει εχω μπει κ με πιο πολλα. Αλλα αυτο που επαιξε ρολο ηταν το οτι μου μπουκωσε στις 5τες κοντα στις 7.500rpm κ εδωσε μετα αποτομα ακριβως πανω στην στροφη ...ετσι μου γυρισε το αμαξι. Εχω καταπονεμενες αναρτησεις κ απο λαστιχα δεν ειναι κ τα καλυτερα αλλα εχω μπει σε πολυ πιο "δυσκολες" στροφες απ'οτι αυτη. Να πω επισης οτι μετα οταν εσβησα το αμαξι για να ηρεμησει λιγο δεν επαιρνε μπροστα κ εκανε σαν μπουκωμενο. Ολα τα παιδια μου ειπαν αυτο που ηδη σκεφτομουν, το ελειπες μιγμα στις ψηλες στροφες λογο ελειψης εγκεφαλου. Ευτυχως ολα οκ τωρα κ με πιο πολυ μυαλο στο κεφαλι.
Originally Posted by package,Feb 12 2008, 04:24 AM
Συγνώμη ρε Μάνο, αλλα αυτή η στροφή πέρα του οτι είναι ανάποδη είναι και γυαλί κάτω. Λίγη προσοχή ρε παιδιά.
@Tasea θα του ριξω μια ματια
Mano den fainetai prepei na to vgaleis kai na valeis allo. Einai ligo manura ka iden 3erw poso kanoune ta ergatiaka. To filtro san antalakltiko den einai akrivo. Molis to vgaleis mporeis vevaia na to anoi3eis kai an deis mesa an einai mauro. Ena apo ta symptwmata pou deixnei oti thelei allagh einai na sou kovetai h venzinh otan kaneis pantes. Vevaia mporei kai an htane thema rythmishs. Sou lew ti 3erw.
Thread
Forum
Replies
Last Post