ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/10
Originally Posted by vtecas,Jan 13 2010, 04:45 PM
α ωραία,άρχισαν οι αγάπες και τα γλυκόλογα..........
Ισμήνη εσύ γιατί τσιτώθηκες παιδί μου έτσι? οκ πήγε λιγο παραπέρα η κουβέντα,αλλά μην βάζεις και χέρι στα παιδιά..
Ισμήνη εσύ γιατί τσιτώθηκες παιδί μου έτσι? οκ πήγε λιγο παραπέρα η κουβέντα,αλλά μην βάζεις και χέρι στα παιδιά..

Απλά το πολύ το κύριε ελέησον ξέρεις τώρα...το βαριέται κι ο παππάς!!

Αλλωστε υπάρχουν τόοοοοοσα θέματα να spamάρουμε...γιατί να αναλωνόμαστε σε ένα?
Originally Posted by eddiex,Jan 13 2010, 06:48 AM
Εγω θα εχω μαζι μου αυτην για να μπορεσει να σπασει τον παγο...

Εγω ρε Eddie αυτη τη κουνελα ουτε για ζουλιγμα στο πορτ παγκαζ δε τη βαζω,ειδες σου βρηκα μπανικο μωρο εγω ομως!!! Σαν 2 σταγονες βροχης που λεει και ο Μαζωνακης
Εγώ πάλι στην πρώτη συνάντηση που είχα έρθει καλά που ήταν ο FUN (εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η ματιά μου έψαχνε τον Μάριο αλλά εκείνος απουσίαζε
) και με πήρε από το χεράκι και με ‘’έμπασε’’ στα κόλπα γιατί αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τα χέρια στις τσέπες, στεκούμενος σε μια γωνιά και θα κοίταζα, καθ ότι ούτε εγώ είμαι της ‘’πρώτης κουβέντας’’
Χρησταρα μου έστω και αναδρομικά σε ευχαριστώ
) και με πήρε από το χεράκι και με ‘’έμπασε’’ στα κόλπα γιατί αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τα χέρια στις τσέπες, στεκούμενος σε μια γωνιά και θα κοίταζα, καθ ότι ούτε εγώ είμαι της ‘’πρώτης κουβέντας’’Χρησταρα μου έστω και αναδρομικά σε ευχαριστώ
μπορούμε να αλλάξουμε την τοποθεσία και την ημέρα και από δευτέρα σεφ να το κάνουμε πέμπτη κρυφή ; έτσι λέμε και καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα.... BTW δεν μου αρέσει που όλα τα αρκετά φτιαγμένα έρχονται την δευτέρα στο σεφ άλλα στο καρτόδρομο γιοκ.... θέλω να δω καπνισμένο λάστιχο λέμε !!!!!!