ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/10
Originally Posted by JDM P.R.,Jan 13 2010, 10:17 AM
BTW δεν μου αρέσει που όλα τα αρκετά φτιαγμένα έρχονται την δευτέρα στο σεφ άλλα στο καρτόδρομο γιοκ.... θέλω να δω καπνισμένο λάστιχο λέμε !!!!!!
Originally Posted by S2johnyK,Jan 13 2010, 10:06 AM
Εγώ πάλι στην πρώτη συνάντηση που είχα έρθει καλά που ήταν ο FUN (εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η ματιά μου έψαχνε τον Μάριο αλλά εκείνος απουσίαζε
) και με πήρε από το χεράκι και με ‘’έμπασε’’ στα κόλπα γιατί αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τα χέρια στις τσέπες, στεκούμενος σε μια γωνιά και θα κοίταζα, καθ ότι ούτε εγώ είμαι της ‘’πρώτης κουβέντας’’
Χρησταρα μου έστω και αναδρομικά σε ευχαριστώ
) και με πήρε από το χεράκι και με ‘’έμπασε’’ στα κόλπα γιατί αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τα χέρια στις τσέπες, στεκούμενος σε μια γωνιά και θα κοίταζα, καθ ότι ούτε εγώ είμαι της ‘’πρώτης κουβέντας’’Χρησταρα μου έστω και αναδρομικά σε ευχαριστώ

Originally Posted by uma_chikara,Jan 13 2010, 10:49 AM
Σώθηκες....... 

Παμε ένα απόγευμα θα έρθω και εγώ. Εδώ ο Λαλάκης είναι δίπλα το παιδί και δουλεύει.
τοσα και τοσα παιδια περασανε απ αυτη τη θεση του να ειναι η πρωτη τους φορα που ερχονται και ντραπηκανε να μιλησουνε και νιωσανε καπως παραξενα και κανεις δεν το κανε θεμα,ολοι ξερανε οτι η οικειοτητα ερχεται με το καιρο,ο Κουνελος πειραχτηκε που δεν τον υποδεχτηκανε με τουμπες ο ΦΑΝ κι ο ΕΝΕΡ(κι οι υπολοιποι) οι οποιοι σημειωτεον δε ειναι και οι πιο φιλικοι με ολους και κυριως με τους νεοεισερχωμενους.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βρε Χρηστο, μια φορα το εχεις βαλει κι εσυ. 
Για κανονισε απογευματινη συναντηση Αφιδνες μια Τεταρτη.
Ειχες κανει και καλο χρονο για πρωτη φορα θυμαμαι.

Originally Posted by energetic,Jan 13 2010, 11:33 AM
Βρε Χρηστο, μια φορα το εχεις βαλει κι εσυ. 

Αντε να δω τί κάνουνε τα λάστιχα που έβαλα. Καλά έκανα που άκουσα το Lefti και τον Πακέτο ή μπούρδες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 13 2010, 09:37 PM
Μάπα χρόνο είχα κάνει
Αντε να δω τί κάνουνε τα λάστιχα που έβαλα. Καλά έκανα που άκουσα το Lefti και τον Πακέτο ή μπούρδες

Μετα θα δουμε αν θα κατεβασουμε κι αλλο το χρονο.