ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/10
Ρε Ισμήνη, 14.000 έχουν πάει! άντε πάρε ένα, να μη μας ζαλίζεις πια..
Μη σου πω πως εύκολα το ανταλλάζεις με το miata πλεον..
__________________________________________________ ________
μπορούμε να το κάνουμε όπως σε άλλα clubs...δίνει ο καθένας 5 ευρώ και όποιος κερδίσει το φλουρί, τα παίρνει όλα...
Μη σου πω πως εύκολα το ανταλλάζεις με το miata πλεον..
__________________________________________________ ________
μπορούμε να το κάνουμε όπως σε άλλα clubs...δίνει ο καθένας 5 ευρώ και όποιος κερδίσει το φλουρί, τα παίρνει όλα...

Originally Posted by Sportster,Jan 11 2010, 02:44 PM
ησουν σε καμια γωνια τιμωρια..?
επειδη ολοι εχουν πανω κατω περασει απο αυτο το σταδιο, την αλλη φορα αν δεν ερθει καποιος να σου μιλησει πλησιασε ενα απο αυτα τα ΄παρεακια΄και συστησου...
επειδη ολοι εχουν πανω κατω περασει απο αυτο το σταδιο, την αλλη φορα αν δεν ερθει καποιος να σου μιλησει πλησιασε ενα απο αυτα τα ΄παρεακια΄και συστησου...

με αποτελεσμα να κατσουμε 10 λεπτα και να φυγουμε .
Σε ολες τις πρωτες συναντησεις που εχω παει των fiesta για παραδειγμα ή των mx5 κλπ για φιλαρακια μου με το που φτασαμε μας προσεγγησαν τα παιδια εκει, μπορει να το χε η μερα ...
Εχεις δίκιο βρε κούνελε...δεν είχα έρθει εγώ ακόμα γι αυτό σου φάνηκε έτσι το κλίμα..

Αλλά κι εσυ βρε παιδί μου...κατέβα, κάνε μια βόλτα, blend in και κάποιος θα σου μιλήσει.. Με το πάνω κάτω πως να σου μιλήσει κανείς?

Αλλά κι εσυ βρε παιδί μου...κατέβα, κάνε μια βόλτα, blend in και κάποιος θα σου μιλήσει.. Με το πάνω κάτω πως να σου μιλήσει κανείς?
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 11 2010, 03:53 PM
Εχεις δίκιο βρε κούνελε...δεν είχα έρθει εγώ ακόμα γι αυτό σου φάνηκε έτσι το κλίμα..

ηρθα πιο πριν!!!! δεν μου μιλησες