ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/10
Ρε συ κουνελε επειδη κολησα τωρα. Εγω ας πουμε γνωρισα τον Iono που δεν το ειχα ξαναδει το παιδι κ δεν ειχα δει καν οτι γραφτηκε εδω...που ησουν? Θα σ δωσω 2 tips για την επομενη φορα που θα πιασουν σιγουρα! 1) Σκασε με ενα τρελο μωρο
2) Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι (ακομα κ ο θανασης
) αν ερθεις κ μας πεις οτι εισαι νεος θα σε "προοθησουμε"
!
Παντως αν κανεις το πρωτο θα πιασει σιγουρα
!Παντως αν κανεις το πρωτο θα πιασει σιγουρα
Originally Posted by ManosS2k,Jan 11 2010, 04:08 PM
Ρε συ κουνελε επειδη κολησα τωρα. Εγω ας πουμε γνωρισα τον Iono που δεν το ειχα ξαναδει το παιδι κ δεν ειχα δει καν οτι γραφτηκε εδω...που ησουν? Θα σ δωσω 2 tips για την επομενη φορα που θα πιασουν σιγουρα! 1) Σκασε με ενα τρελο μωρο
!
Παντως αν κανεις το πρωτο θα πιασει σιγουρα
!Παντως αν κανεις το πρωτο θα πιασει σιγουρα

αχχαχα την επομενη φορα αν ειναι θα φερω κανα τρελο μωρο 8α στη στειλω να σου πει οτι ειμαι κοινουριος
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 11 2010, 04:20 PM
Εσυ πάλι ρε Μάνο που τον γνώρισες τον iono (δλδ τον Πέτρο?) Θα μας τρελάνεις?
Κούνελε ναι...εγώ ήμουν με το μχ5...αλλά που να ξέρω κι εγώ... Μιλάει ρε συ ο κόσμος...
Κούνελε ναι...εγώ ήμουν με το μχ5...αλλά που να ξέρω κι εγώ... Μιλάει ρε συ ο κόσμος...
Αδερφε το πηρες βαρεως και δεν σε παιρνει ο υπνος.Πλακα κανω.
Βασικα μαλλον θα ελειπε ο Nabu ο οποιος ειναι επι της υποδοχης των νεων.Οι υπολοιποι να σου πω την αληθεια ειμαστε λιγο εως πολυ κομπλεξικοι οποτε δεν εχασες κατι.
Επισης ολοι την 1η φορα ειμασταν καπως μαγκωμενοι.Μη μασας.Μετα θα μπαινοβγαινεις αβιαστα.
Βασικα μαλλον θα ελειπε ο Nabu ο οποιος ειναι επι της υποδοχης των νεων.Οι υπολοιποι να σου πω την αληθεια ειμαστε λιγο εως πολυ κομπλεξικοι οποτε δεν εχασες κατι.
Επισης ολοι την 1η φορα ειμασταν καπως μαγκωμενοι.Μη μασας.Μετα θα μπαινοβγαινεις αβιαστα.