ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/10
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αν και δεν μπορεσα να ερθω χθες, θα ηθελα να αναφερω στον KouneloS2000 και σε οσους νεους κατοχους S2000, οτι παρεακια δεν υπαρχουν. Οταν εχουμε συνηθως πανω απο εικοσι S2000 με οδηγους και καμια φορα συνοδηγους, σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε ενα πηγαδι λες και θα χορεψουμε ελληνικους χορους. Ειναι λογικο να βλεπεις πηγαδακια τριων ή και παραπανω ατομων. Ολοι μιλαμε με τον εναν και τον αλλον, και μετα παμε σε αλλο πηγαδακι λες και κανουμε αλλαγη βαρδιας ενα πραμα και συζηταμε για πολλα θεματα. Στη συνεχεια παμε και τρωμε ολοι μαζι (οσοι θελουν να ακολουθησουν φυσικα). Οποτε δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αναφερεις οτι δεν σου εδωσαν τα παιδια σημασια. Ειπες σε κανεναν, "γεια σας ειμαι ο ταδε και γραφω μεσα στο site ως ταδε κτλ, ποιος ειναι υπευθυνος για τις συναντησεις με ποιον μπορω να μιλησω"?
Τελος, οπως ανεφερα και παραπανω, δεν ξερω αν πραγματι μιλησες με καποιον αλλα απο το ποστ που εκανες δεν μιλησες με κανεναν. Αν κανω λαθος μπορεις να με διορθωσεις.
Η κοινοτητα μας ειναι ανοικτη σε ολους, αρκει βεβαια να αντεχουν το εξωφρενικο καλαμπουρι που κανουμε εντος κι εκτος forum.
Τελος, οπως ανεφερα και παραπανω, δεν ξερω αν πραγματι μιλησες με καποιον αλλα απο το ποστ που εκανες δεν μιλησες με κανεναν. Αν κανω λαθος μπορεις να με διορθωσεις.
Η κοινοτητα μας ειναι ανοικτη σε ολους, αρκει βεβαια να αντεχουν το εξωφρενικο καλαμπουρι που κανουμε εντος κι εκτος forum.
Λοιπόν πάντα υπάρχουν παρέες-πηγαδάκια στα meeting. Δεν είναι δυνατόν όλοι να μιλάνε μαζί και για ένα θέμα. Εγώ προσωπικά όπως και άλλα παιδιά πάντα γνωρίζουμε τα καινούρια παιδιά. Τώρα αν ήρθες και δεν σε πρόσεξε κανείς και έκανες βόλτα σαν άσχετος όπως έρχονται και πολλοί να χαζέψουν από περιέργεια συγνώμη αλλά λάθος σου. Δεν είμαστε παιδάκια εδώ μέσα να νταντεύουμε τον καθένα και να του κάνουμε και γεννέθλια όταν έρχεται. Θα έπρεπε να συστηθείς από μόνος σου όταν ήρθες αν δεν σε πρόσεξε κανένας όπως λες. Δεν είμαστε μπαμπούλές αλλά όλοι μια καλή παρέα που στις συναντήσεις ο καθένας μπορεί να μιλάει για δικά του θέματα πάνω στο αυτοκίνητο ή άλλα.
Κατ αρχήν καλημέρα,
πρόεδρε κίτρινη κάρτα,επιτρέπεται πρώτη του έτους και μας την έκανες..?? Ξεχάσαμε να πούμε και για την πίτα ! το φλουρί!....χαχα Επίσης κίτρινη σε Gremaki,Nabu,Uma(αλφαβητικά)... αρα αλώ οι CO να μεριμνήσουν για τις ποινές.....
Ρε συ κούνελε,την έκανες σαν κούνελος τη δουλειά χθες. Κι εγώ νέο αίμα είμαι,αλλά όταν είπα εδώ στο φόρουμ ότι θα πάω,τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ θερμά.Φαντάσου ότι η υποδοχή ξεκίνησε πριν το σημείο συνάντησης...Η Ισμήνη ήρθε και με παρέλαβε...και με παρέδωσε στα χέρια του club ..χαχα.
Βγές απ τ αμάξι και συ ,πες ένα γειά ..και όλα μετά γίνονται πιο εύκολα.Έχουν δίκιο τα παιδιά με αυτά που σου γράφουν...
Τέλος πάντων,καλώς όρισες και την επόμενη φορά μπες δυναμικά...με ένα καλησπέρα ας πούμε !!
πρόεδρε κίτρινη κάρτα,επιτρέπεται πρώτη του έτους και μας την έκανες..?? Ξεχάσαμε να πούμε και για την πίτα ! το φλουρί!....χαχα Επίσης κίτρινη σε Gremaki,Nabu,Uma(αλφαβητικά)... αρα αλώ οι CO να μεριμνήσουν για τις ποινές.....
Ρε συ κούνελε,την έκανες σαν κούνελος τη δουλειά χθες. Κι εγώ νέο αίμα είμαι,αλλά όταν είπα εδώ στο φόρουμ ότι θα πάω,τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ θερμά.Φαντάσου ότι η υποδοχή ξεκίνησε πριν το σημείο συνάντησης...Η Ισμήνη ήρθε και με παρέλαβε...και με παρέδωσε στα χέρια του club ..χαχα.
Βγές απ τ αμάξι και συ ,πες ένα γειά ..και όλα μετά γίνονται πιο εύκολα.Έχουν δίκιο τα παιδιά με αυτά που σου γράφουν...
Τέλος πάντων,καλώς όρισες και την επόμενη φορά μπες δυναμικά...με ένα καλησπέρα ας πούμε !!
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 12 2010, 01:26 AM
Και δε βλέπω να το γλυτώνεις τελικά το ξύλο...