Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Ευκαιρια για drift στο καρτοδρομο Αφιδνων!

Thread Tools

Old Dec 17, 2009 | 05:57 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Μακη ακουω...
Old Dec 17, 2009 | 06:24 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Δεν έχει γυρίσει ακόμα...αλλάζει λάστιχα στο βουλκανιζατέρ του Ηλία..

Πολύ ωραία ήταν. Καιρός τέλειος, το καρτόδρομο εντελώς άδειο, μόνο εμείς και 2 καρτ. Και οι μάσες μετά....απίστευτες!!!!
Old Dec 17, 2009 | 06:25 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Λαιφτέροι, μην περιμένεις χρόνους...

(Ναι, λοιπόν..ας είναι καλά οι απεργίες , κατάφερα να πάω κι εγώ..)
Η μέρα σήμερα είχε καιρό εξαιρετικό για την περίοδο και ήταν αφιερωμένη στην πλαγιολίσθηση..
Ακόμα και ο GREΜάκης "έσκασε" με πίσω 16άρες με φυτίλια λάστιχα..

Η αλήθεια είναι, πως και χρόνους να ήθελε να κάνει κάποιος, δε γινόταν με τίποτα... Η πίστα δεν κρατούσε ΚΑΘΟΛΟΥ..
Γι αυτό, δεν κάτσαμε να σκάσουμε..οι "παλιοί" ξεκινήσαμε προπονησούλα drift, ενώ οι "νέοι", είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με τα αυτοκίνητά τους..

Η Γιώτα και ο Πέτρος (καθώς, οι κυρίες προηγούνται), πήραν το "βάπτισμα"
Πάντα τέτοια, παιδιά..!
Το αυτοκίνητο που αποκτήσατε πρόσφατα "αισθάνεται σα στο σπίτι του" σε τέτοιο περιβάλλον..

Δυστυχώς δεν απολαύσαμε "γκάζια κομπρέσορα", μιας και το φαγητό στο Πολυδένδρι είχε αρχίσει να κρυώνει, έχοντας ως αποτέλεσμα να χάσουμε τους γύρους του sportster...

Η Ισμήνη ο,τι θυμάται χαίρεται και αποφάσισε να έρθει κατά τη μία το μεσημέρι και να κάνει γύρους.. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη μείνει και πολλή ώρα μέσα στην πίστα..Ο,τι να'ναι, που λέει και ο Eddiex...
(άλλη φορά, πιο νωρίς, αλλά δε λέω άλλα, γιατί την έστειλα από τη συνηθισμένη έξοδο στην εθνική στα Κιούρκα, στην οποία ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ !!! Ισμήνη sorry...θύμησέ μου να σε κεράσω καφέ την άλλη φορά και να το ξεχάσουμε.. )

ΕΔΙΤ: ξέχασα να σημειώσω την επίσκεψη "αστραπή" των johny και Μανωλάκη, που είχαν κι εκείνοι την ευκαιρία να απολαύσουν το "υπερκαταπληκτικό-θαυμάσια μοναδικό θέαμα" που προσέφεραν τα Sάκια που γύριζαν στην πίστα...

Μάριε,άξιζε πολύ που μας "ξεσήκωσες"..!!

Φωτο έχουν Vtecas και Gremakis...
Old Dec 17, 2009 | 06:25 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ισμηνη τους ξενερωσες ολους οσους δεν μπορεαν να πανε... τα καταφερες
Old Dec 17, 2009 | 06:27 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ετσι!!!!
Old Dec 17, 2009 | 07:08 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Ηλια ευχαριστω για τα κολακευτικα σου λογια αλλα δυστηχως εχω πολυ δρομο μπροστα μου για να μαθω το αυτοκινητο οπως θα ηθελα, και το κομπρεσσερ εκτος απο την μικρη ευθεια δεν το ακους και πουθενα αλλου...

Η ευκαιρια να πηγαινω σε πιστα ειναι μικρη ουτως η αλλος και αν σκεφτεις οτι καθε φορα που παω αρρωσταινω κιολας (απο τον 3 γυρο δεν ειναι μονο το αυτοκινητο που γυριζει...) παρολες τις προσπαθειες μου (σημερα εμεινα νηστικος...) που και αν και βοηθησαν δεν απετρεψαν το αποτελεσμα...

Τεσπα, δεν προσπαθω να δικαιολογηθω αλλα πιστευω οτι εχω ακομα πολυ δουλεια για να καταφερω να το παω το S οπως θα ηθελα αν και πιστευω σημερα εκανα αρκετη προοδο...

Εκει που βλεπω να καταληγω παντως αν μπορεσω να συνεχισω την προσπαθεια παρα την ελειψη χρονου και τις αντιξοες συνθηκες ειναι το drift μιας και για μενα ειναι πιο διασκεδαστικο και λιγοτερο επωδυνο απο το να κυνηγαω τον χρονο...

Ηταν μια ωραια μερα... αλλα τωρα η ζαλαδα με εχει
Old Dec 17, 2009 | 07:48 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by uma_chikara,Dec 17 2009, 07:25 AM
Η Γιώτα και ο Πέτρος (καθώς, οι κυρίες προηγούνται), πήραν το "βάπτισμα"
Μπράβο ρε Ηλία,κάνεις για παπάς μόνο που αντί για λάδι μου έβαλες γόμα από λάστιχο αυτή που φάγαμε στη μούρη ..θυμάσαι ,αφού κάνω κάποια στιγμή στην επιστροφή να σκουπίσω μέτωπο..και το χαρτομάντηλο μες τη μαυρίλα -λαστιχίλα
πάντως ρε φίλε επιμένω ότι το αμάξι σου έχει πρόβλημα,καλά που έχει τιμόνι και δεν μπερδεύεις το πίσω με το μπροστά μέρος
Old Dec 17, 2009 | 08:21 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by vtecas,Dec 17 2009, 08:48 AM
Μπράβο ρε Ηλία,κάνεις για παπάς μόνο που αντί για λάδι μου έβαλες γόμα από λάστιχο αυτή που φάγαμε στη μούρη ..θυμάσαι ,αφού κάνω κάποια στιγμή στην επιστροφή να σκουπίσω μέτωπο..και το χαρτομάντηλο μες τη μαυρίλα -λαστιχίλα
πάντως ρε φίλε επιμένω ότι το αμάξι σου έχει πρόβλημα,καλά που έχει τιμόνι και δεν μπερδεύεις το πίσω με το μπροστά μέρος

Ωχ ναι... σ'εκείνο το τετακέ που ήρθε όλη η λαστιχίλα μέσα..
Συγγνώμη ρε Πέτρο, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις την πληρώνουν και άμαχοι...

Πάντως το παράδοξο είναι πως υπάρχει κόσμος που λέει πως το S2000 δεν κάνει για drift....

ΥΓ..Το άλλο καλό με το drift είναι πως συνέχεια γίνεσαι καλύτερος...
Είναι πάντα ενδιαφέρον και όλο μαθαίνεις χωρίς να απογοητεύεσαι εύκολα..
Κατά τη γνώμη μου, ακομη και οι τρελο-Ιάπωνες έχουν περιθώρια βελτίωσης και παρά το γεγονός ότι δεν είναι εδώ η θέση του, παρ'τε κι ενα βιντεάκι του ΘΕΟΥ...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=G-FtspKilJk [/media]

ε..εντάξει...τέτοιες μεταφορές το s2000 δε μπορεί να κάνει...
Old Dec 17, 2009 | 11:26 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τη μερα κι αυτη. Ολα αψογα!

Ακομα και η απουσια προσφυσης ηταν με το μερος μας για να ριξουμε οσο drift θελαμε! Ο καιρος μπορει να ηταν λιγο... δροσερος αλλα η παρεα ηταν μαχιμη. Ετσι κι αλλιως ανεβηκαν τελικα και οι θερμοκρασιες στα λαστιχα!

Oλοι εδωσαν το παρων! Εκτος λιστας, ηρθαν για να μας κανουν παρεα ο ManosS2k και S2johnyK.

Η πρωτη επαφη με το S2000 στη πιστα απο Γιωτα (Kita) και Πετρο (vtecas) ηταν πολυ καλη. Περιμενουν να τους πουμε ποτε θα ξαναπαμε.

Για τους υπολοιπους... παραμενουμε ολοι το ιδιο τρελαμενοι με τα αυτοκινητα μας. Ο Ηλιας ενθουσιαστηκε πολυ και σιγα μην αποχωριστει το S του.

Ο Μακης εχει κολλησει καπου μεταξυ drift και γραμμων και αναζητα να του ξερασει ο Ηλιας ενα ξερο χρονο για να τελειωνει η ιστορια!

H Ισμηνη, συνεχιζει να εκμεταλευεται το μπλοκε της και γυρναει ακουραστη. :suprised:

Ο Sportster ακομα ανακατεμενος ειναι. Εχω δραμαμινες μπολικες αν θες παντως.

Οι μασες εδωσαν ρεστα στη ταβερνα! Καναμε κι εκει καλο χρονο. Ξερο παντα.

Απο video και φωτογραφιες εχουν μπολικο υλικο ο Μακης και ο Πετρος.

Εγω, μονο το παρακατω video τραβηξα απο το warm up...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=fYUqai3YKWY [/media]
Old Dec 17, 2009 | 12:23 PM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Ηλία όχι και συγνώμη,το διασκέδασα πολύ !και στο κάτω κάτω,άμα δεν φας και λίγο κάπνα,λίγο λαστιχίλα....κάτσε στο κρεβάτι σου αν είναι.
Ο Μάκης που είναι ρε παιδιά?Καβάλησε κανένα πλεούμενο και κάνει παντιλίκια στο νερό??

All times are GMT -8. The time now is 04:14 AM.