Ευκαιρια για drift στο καρτοδρομο Αφιδνων!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για φωτογραφιες δες το παρακατω link...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=727047
Αλλα για video, σου προτεινω να κανεις upload στο youtube.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=727047
Αλλα για video, σου προτεινω να κανεις upload στο youtube.
Ωραιοτατα σημερα για να μην πω ιδανικα.
Η παρεα σουπερ.
Ο καιρος με το μερος μας και εχουμε και κλαιμε.
Πετρος δυναμη.Στην αρχη το εψαχνε αλλα σε 5-6 γυρακια πηρε το κολαει και γυρνουσε αβιαστα και 2 φορες πιο γρηγορα απ οτι στην αρχη.
Εκανα και 3 γυρακια το ΜΥ 09 και ειδα το καλυτερο ESP που εχω δει σε αυτοκινητο και επειτα χωρις αυτο,ενα ταχυτατο και συναμα γλυκο αυτοκινητο[thanks Πετρο για την εμπειρια
-ξερω καλα πως ειναι να δεινεις σε καποιον κατι που λατρευεις και το εκτιμω]
Μαριος πολυυυυυυυ ανεβασμενος και σιγουρα κανει κρυφες προπονησεις.
Λιακος παρεδωσε μαθηματα κυριολεκτικα και μεταφορικα.Αν και κουλαδι
φοβερη αισθηση στο ντριφτ και τον ευχαριστω και για την ταλαιπωρια μετα το φαι.
Ισμηνη σταθερη αξια πλεον με το μπλοκε της και το αρβυλο του Ρακιτζη για τελειο μυτι-τακουνι.
ManosS2k kai JohnnyS2k βρηκαν λιγο χρονο,δηλωσαν παρον και δωσαν αλλο αερα στην διοργανωση.
Ανδρονικος δυστηχως εφαγε κινηση και δεν προλαβαμε να τον χαρουμε αλλα ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον τους 3 πρωτους γυρους το χαρηκε.
.Παντως πιστευω σε μια πιο ανοιχτη πιστα[Μεγαρα] θα εχεις λιγοτερο η και καθολου προβλημα.
Η πιστα το πρωι γλυστρουσε πολυ[δεν μας χαλασε] αλλα στην συνεχεια κρατουσε ολο και περισσοτερο.Καπου εκει αναρωτιομουνα οτι για να καταφερεις να χαλασεις το αμαξι μας και να μην στριβει θελει πολλη προσπαθεια.
Χαρακτηριστικη η ατακα του Johny μεσα στο S.''Ρε μλκ φορας 888αρια μπροστα?κατσε να πεταξουμε το racechrono μια να δουμε τι γραφει''.
Και ολα τα παραπανω με 205 πισω και λινα.
Τελικα Λευτερη δεν μετρησαμε ποτε!
Μακραν καλυτερα ολον ομως ηταν η μασα μετα.Το παντσετιδι εδινε και επαιρνε και το κρασι στα καπακια για να κατεβαινει η σαρκα σαν depon..Κριμα σε αυτους που δεν καταφεραν να ερθουν.next time ελπιζω συντομα.
Φωτο και βιντεο μολις βρει χρονο ο Ναbu,ο αγαπημενος μου μοντερ
που τον ευχαριστω για πολλα-ξερει αυτος.
Η παρεα σουπερ.
Ο καιρος με το μερος μας και εχουμε και κλαιμε.
Πετρος δυναμη.Στην αρχη το εψαχνε αλλα σε 5-6 γυρακια πηρε το κολαει και γυρνουσε αβιαστα και 2 φορες πιο γρηγορα απ οτι στην αρχη.
Εκανα και 3 γυρακια το ΜΥ 09 και ειδα το καλυτερο ESP που εχω δει σε αυτοκινητο και επειτα χωρις αυτο,ενα ταχυτατο και συναμα γλυκο αυτοκινητο[thanks Πετρο για την εμπειρια
Λιακος παρεδωσε μαθηματα κυριολεκτικα και μεταφορικα.Αν και κουλαδι
φοβερη αισθηση στο ντριφτ και τον ευχαριστω και για την ταλαιπωρια μετα το φαι. Ισμηνη σταθερη αξια πλεον με το μπλοκε της και το αρβυλο του Ρακιτζη για τελειο μυτι-τακουνι.
ManosS2k kai JohnnyS2k βρηκαν λιγο χρονο,δηλωσαν παρον και δωσαν αλλο αερα στην διοργανωση.
Ανδρονικος δυστηχως εφαγε κινηση και δεν προλαβαμε να τον χαρουμε αλλα ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον τους 3 πρωτους γυρους το χαρηκε.
.Παντως πιστευω σε μια πιο ανοιχτη πιστα[Μεγαρα] θα εχεις λιγοτερο η και καθολου προβλημα.Η πιστα το πρωι γλυστρουσε πολυ[δεν μας χαλασε] αλλα στην συνεχεια κρατουσε ολο και περισσοτερο.Καπου εκει αναρωτιομουνα οτι για να καταφερεις να χαλασεις το αμαξι μας και να μην στριβει θελει πολλη προσπαθεια.
Χαρακτηριστικη η ατακα του Johny μεσα στο S.''Ρε μλκ φορας 888αρια μπροστα?κατσε να πεταξουμε το racechrono μια να δουμε τι γραφει''.
Τελικα Λευτερη δεν μετρησαμε ποτε!
Μακραν καλυτερα ολον ομως ηταν η μασα μετα.Το παντσετιδι εδινε και επαιρνε και το κρασι στα καπακια για να κατεβαινει η σαρκα σαν depon..Κριμα σε αυτους που δεν καταφεραν να ερθουν.next time ελπιζω συντομα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by gre165-makis,Dec 18 2009, 12:08 AM

με τη βοηθεια του Ηλια σε καποιες πιστες, κι ας μην εχω παει. 
Οποτε αλλαξε ο τροπος οδηγησης μου μεσα στη πιστα με αφιερωμα στο drift. Και μενα χαλασμενο πρεπει να ειναι το S, μονο με πορτες πηγαινε, ισως λογω ευθυγραμμισης.

Κριμα σε αυτους που δεν καταφεραν να ερθουν.next time ελπιζω συντομα.

Μλκ Μάκη.....
Απάντηση που πήρα: Άσε μλκ μην κάνουν κανα μπαμ τα πίσω και ψαχνόμαστε (όχι τίποτα άλλο το πιο ξεφτιλισμένο ήταν το πίσω δεξι,απο την μεριά που καθόμουν εγώ δηλαδή
)Ωραία ήταν...έχω καταντήσει να σας βλέπω στα διαλείμματα από τη δουλειά
Α! Μην ξεχάσω.. vteca χάρηκα για την γνωριμία
(όχι αν μου βασταει ας πω οτι δεν χάρηκα
)
Μάκη ,αν δε σε εκτιμούσα κι εγώ...δεν θα το έκανα,ήταν ένα ευχαριστώ της στιγμής για τη βοήθεια σου εντός πίστας.
Johnny να'σε καλά ρε παλικάρι,να σε βλέπουμε πιο συχνά.
Μάριε δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα με το υλικό,όταν βρεθώ σπίτι....και έχω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να το ανεβάσω.Στην δουλειά είναι κλειδωμένο το youtube..οπότε......
Johnny να'σε καλά ρε παλικάρι,να σε βλέπουμε πιο συχνά.
Μάριε δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα με το υλικό,όταν βρεθώ σπίτι....και έχω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να το ανεβάσω.Στην δουλειά είναι κλειδωμένο το youtube..οπότε......