ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 27/2/11
Σε εμας Θοθωρη δεν ισχυει αυτο! Και καλα κανουμε και δεν ισχυει γιατι δεν εχουμε ολοι την γνωση ή οτιδηποτε να ειμαστε μελοι. Δεν ισχυει παιδες αυτο και καλο θα ηταν να μην χαλασουμε ουτε τις καρδιες μας ουτε την κοπη που ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ περιμεναμε να γινει, καλοκαιριαζει οπου να ναι
Οποτε φερτε την εSara σας, την γυναικα σας ή οποιον θελετε και ας περαμε μια σουπερ μερα την Κυριακη. Θα σας φτιαξω καλα με κρεαταρα και κρεπαλι!
Love you ALL!
Οποτε φερτε την εSara σας, την γυναικα σας ή οποιον θελετε και ας περαμε μια σουπερ μερα την Κυριακη. Θα σας φτιαξω καλα με κρεαταρα και κρεπαλι!

Love you ALL!
Ούτε εγώ έρχομαι, γιατί είμαι guest (και αν είχαν αστέρια οι guest, θα είχε γεμίσει η οθόνη...
)..και όπως και να έχει, δε γουστάρω να βλέπω τη φάτσα του Tkal, γιατί το παλικάρι, μου τη δίνει πολύ στα νεύρα..!
Από την άλλη, γουστάρω πολύ τις φατσούλες του eddiex και του nabu και γενικά τους γουστάρω, γιατί είναι οι αγάπες μου και γι αυτό θα το σκεφτώ λίγο καλύτερα και θα επανέλθω..
)..και όπως και να έχει, δε γουστάρω να βλέπω τη φάτσα του Tkal, γιατί το παλικάρι, μου τη δίνει πολύ στα νεύρα..!Από την άλλη, γουστάρω πολύ τις φατσούλες του eddiex και του nabu και γενικά τους γουστάρω, γιατί είναι οι αγάπες μου και γι αυτό θα το σκεφτώ λίγο καλύτερα και θα επανέλθω..
οκ τα καναμε μπαχαλο και καταλαβαμε ο,τι να ναι λοιπον...γραψτε λαθος και καταλογιστε το φταιξιμο στα ατιθασα νιατα μας!!!
ηλια περιμενε ρε φιλε να παρω καμια coilover και θα σου πω εγω που θες να με εξαιρεσεις απο την πιτα...θα σε πρηζω 10 σαββατοκυριακα
ηλια περιμενε ρε φιλε να παρω καμια coilover και θα σου πω εγω που θες να με εξαιρεσεις απο την πιτα...θα σε πρηζω 10 σαββατοκυριακα