Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 20:00

Old Oct 14, 2009 | 11:55 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by lalakis2000,Oct 15 2009, 10:50 AM
...κουράζομαι, τα δίνω όλα, προσπαθώ να είμαι εντάξει και έχω την απαίτηση όπως συμπεριφέρομαι να μου συμπεριφέρονται και οι άλλοι το ίδιο.
Για MILF ή TEEN μιλας εδω?
Reply
Old Oct 14, 2009 | 11:56 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Και ακομα να γραψει καποιος το σκορ, ποιος νικησε και ποιοι ηταν στα τερματα.
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:02 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

To score δεν το θυμάμαι ακριβώς.

Αν δεν κάνω λάθος έληξε με ένα γκολ υπέρ των αντιπάλων. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Και ήταν κάτι σε στυλ 7-8 ή 8-9 ή ακόμα και 6-7
Είπα δεν θυμάμαι

Τέρμα για τους αντιπάλους ήταν ο angel9 η οποία κουφάλα σκίστηκε να αποκρούει!! Πολύ καλό πραγματικά! ΓΑΜΗΘΗΚΕ ρε παιδί μου πως να το πούμε!

Σε εμάς ήταν λίγο ο Άρης, λίγο ο Μανιάτης, λίγο εγώ. Λίγο γενινκά
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:06 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Αντωνη σκεψου ομως οτι απο το παιχνιδι του Ταρζαν και της Τζεην που εκανε ο Κωστας, αν δεν ηταν τετοιο παιδι ο Κωστας (που δεν σου ειπε τπτ και απλα αλλαξε μερια για να μην ξαναγινει κατι τετοιο) και ηταν αλλος και γυρναγε και σου ελεγε κατι αλλο του τυπου "τολμα και θα γινει της π......ας" τι θα γινοταν?

Θα ξεκινουσε το παιχνιδι του Fight Club και μετα θα ξεφευγε απο καθε ελεγχο. Πολυ μαλακια αυτο που λες γιατι ειναι και μερικα παιδια που δεν το εχουν το αθλημα και απλα παιζουν για διασκεδαση. Οντως μπορει να ειναι κουραστικο το ΑΑαααααα και το Ουυυυυυυ αλλα ειναι απλα φωνες και αστειο. Δεν νομιζω να σε υποτιμησε κανεις και ειδικα ο Nabu.

Δηλαδη σε κανονικο παιχνιδι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ αν καποιος κανει το ιδιο (με τις φωνες) εχεις δει τον αλλον να ξεκιναει τις μπουνιες? Δεν γινοντε αυτα τα πραγματα και το ξερεις.

Ναι δεν παιζουμε σκακι αλλα γι αυτο παιζουμε 16 ατομα, επειδη ειμαστε ολοι φιλοι και γουσταρουμε. Φαντασου να του γυρισει του Φωτη το ματι δηλαδη... Πφφφ, και συμπαιχτης του που ειμαι εγω θα τρεξω να φυγω Απλα θελει ηρεμια και να καταλαβουμε οτι παιζουμε ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. Αν καποιος δεν παιζει για χαβαλε ας μην ξαναερθει ή μαλλον πιο σωστα εγω δεν θα ξανα ερθω!

Αυτα απο μενα και Τελος. Σας αγαπω ολους, συγνωμη Φωτη (Ειναι ο αρχηγος) για το αθλιο παιχνιδι που εκανα χθες Και καλημερα!
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:07 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by leftis,Oct 15 2009, 09:53 AM
OK.
Ακουστηκαν αυτα που επρεπε να ακουστουν. Θερμη παρακληση να μην γραφτει κατι αλλο. Και το εννοω.
Σορρυ, απλα μεχρι να το γραψω περασαν 10 ποστ.

Ολοι μας και Τελος. Αντε και στον επομενο!
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:21 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Εγω btw ειμαι off απο την κλοτσια που ειχα φαει πριν 2 βδομαδες... Kακωση εξω τενοντα στην επιγονατιδα... Αλλα αυτα εχει η μπαλα... Kαι εγινε στην τελευταια φαση του ματς, χωρις να το θελει ο pontios2000...
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:22 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

WTB: Μεγαλο δαχτυλο για δεξι ποδι

Εκεινη τη στιγμη ενιωσα σαν αρχαριος στο μπιλιαρδο που σκιζει τη τσοχα,πρεπει να ανοιξε λιγο ο ταπητας

Για τα υπολοιπα ηρεμηστε,μια ωραια παρεουλα ειμαστε,μη μη χαλιεσται για μια μπαλα
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:22 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by LOCAL S,Oct 15 2009, 12:21 AM
Εγω btw ειμαι off απο την κλοτσια που ειχα φαει πριν 2 βδομαδες... Kακωση εξω τενοντα στην επιγονατιδα... Αλλα αυτα εχει η μπαλα... Kαι εγινε στην τελευταια φαση του ματς, χωρις να το θελει ο pontios2000...

Περαστικά Μητσάρα και ελπίζω να γιάνει γρήγορα!
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:28 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by Dimitrisss,Oct 15 2009, 10:22 AM
WTB: Μεγαλο δαχτυλο για δεξι ποδι
Εισαι να κανουμε Group Buy ρε?
Και μενα καποιος με πατησε καταλαθος εχθες, μαλλον ο Χρησταρας απ οτι καταλαβα γιατι αυτος ηρθε και με ρωτησε αν ειμαι καλα αλλα δεν ειδα εκεινη την στιγμη.
Παιδια ολα καλα και Μητσε περαστικα και απο μενα ρε!
Reply
Old Oct 15, 2009 | 12:37 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by eddiex,Oct 15 2009, 12:06 AM
Αντωνη σκεψου ομως οτι απο το παιχνιδι του Ταρζαν και της Τζεην που εκανε ο Κωστας, αν δεν ηταν τετοιο παιδι ο Κωστας (που δεν σου ειπε τπτ και απλα αλλαξε μερια για να μην ξαναγινει κατι τετοιο) και ηταν αλλος και γυρναγε και σου ελεγε κατι αλλο του τυπου "τολμα και θα γινει της π......ας" τι θα γινοταν?

Θα ξεκινουσε το παιχνιδι του Fight Club και μετα θα ξεφευγε απο καθε ελεγχο. Πολυ μαλακια αυτο που λες γιατι ειναι και μερικα παιδια που δεν το εχουν το αθλημα και απλα παιζουν για διασκεδαση. Οντως μπορει να ειναι κουραστικο το ΑΑαααααα και το Ουυυυυυυ αλλα ειναι απλα φωνες και αστειο. Δεν νομιζω να σε υποτιμησε κανεις και ειδικα ο Nabu.
Ο Λευτέρης είπε κάτι αλλά βλέπω ότι το συνεχίζουμε.

Απαντώ εγώ λοιπόν: Ναι, θα γινόταν της πουτάνας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Αν εσένα σου φαίνονται αστεία τα μπου, κανένα πρόβλημα, εμένα όμως με ενοχλούν και το έδωσα να το καταλάβει ο Κωνσταντίνος τόσο άκομψα και χύμα όσο άκομψη και χύμα ήταν και η πρόκληση, τουλάχιστον για μένα, αφού σε εμένα απευθυνόταν. Και επίτρεψέ μου να εκφράζω καλύτερα το τι νιώθω εγώ. Το θέμα το θεώρησα λήξαν αλλά αφού ήθελε ο Κωνσταντίνος να το καταγράψει, πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά.

Και αν δεν ήμουνα και εγώ αυτός που είμαι και αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνος και ήταν κάποιος άλλος στη θέση του, ξένος από την παρέα, πιθανότατα ΘΑ ΕΙΧΕ γίνει της πουτάνας. Γιατί και η δική μου υπομονή έχει τα όριά της, και επειδή έρχομαι και εγώ να περάσω καλά το τελευταίο που χρειάζομαι είναι κάποιον να φωνάζει σαν να μην πω τι. Μιλάω απλά ελληνικά και ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Το ίδιο ισχύει και για τις γιούχες της εξέδρας. Με ενοχλούν και δεν έχω πρόβλημα να το πώ. Να με βρίσει ένας συμπαίκτης μου είναι ΟΚ γιατί μαζί τρέχουμε και ιδρώνουμε, αλλά ο καθένας που έρχεται να περάσει την ώρα του και κάνει πλακίτσα εις βάρος μου, λυπάμαι αλλά με ενοχλεί. Το λέω για να μην παρεξηγούμαι. Ο καθένας έχει μερικά πράγματα που τον ενοχλούν και καλό είναι να τα σέβονται οι άλλοι.

Όπως ακούω εγώ τα παράπονά σας και προσπαθώ να διορθωθώ, να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Παρακαλώ να μη σβηστούν τα ποστ. Καλό είναι τα θέματα να λύνονται και όχι να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν. Και εφόσον θέλετε να δώσετε έκταση να δεχτείτε και τον αντίλογο.

Και επιτέλους, έχω φάει και έχω φάει κλοτσίδι και δεν έχω μιλήσει, και από Johny, και από Δημήτρη, και από Nabu, και από το σύμπαν όλο. Αλλά δεν έχω μιλήσει γιατί ποτέ κανένας δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Λοιπόν, να είστε μαζεμένοι για να είναι και οι άλλοι μαζεμένοι μαζί σας. Αλλιώς να είστε έτοιμοι για την απάντηση. Γενικότερα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:10 PM.