ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 20:00
Originally Posted by lalakis2000,Oct 15 2009, 10:37 AM
Ο Λευτέρης είπε κάτι αλλά βλέπω ότι το συνεχίζουμε.
Για ολα τα αλλα ΟΚ απο μενα. Δεν εχω τπτ με κανεναν και εγω ειπα απλα την γνωμη μου!
Βοya μου, οταν παιζεις τοπι, ειναι στο προγραμμα οτι θ'αρπαξεις τις ψιλες σου. Αλλιως καθεσαι εξεδρα ή καναπε και απολαμβανεις. Οσο για τις γιουχες απο την εξεδρα, εγω γελαω αρκετα με τις π@π@ριες που ακουω! Δεν χρειαζεται να μανουριαζετε τοσο ομως, γιατι οπως ειπε και ο Γιαννης, την επομενη μερα πρεπει να παμε στο γραφειο... Φυσικα, εχει διαφορα να φας μια κλοτσια σε διεκδικηση της μπαλας, απ'οτι ενα τακλιν στην καροτιδα, σ'αυτο συμφωνω...
Γι'αυτο, μολις αναρωσω, θα σας γ@μησω παλι!!!!
Γι'αυτο, μολις αναρωσω, θα σας γ@μησω παλι!!!!
Τι εγινε εδω ρε??
Αντωνη εισαι πολυ λαθος.....παθιαζεσαι πολυ.
Για μενα μεγαλο ξενερωμα αυτο που εκανες στον Jhonny,ξενερωμα αυτο που λες οτι θα γινοταν της πουτανας και δε θα χες προβλημα μ αυτο κι ακομα μεγαλυτερο που γυρισες και την ειπες στο NABU...μα στο NABU????στο πιο καλοψυχο παιδι απ ολους οσους παιζαμε??
εχω ξενερωσει.
Για μενα μεγαλο ξενερωμα αυτο που εκανες στον Jhonny,ξενερωμα αυτο που λες οτι θα γινοταν της πουτανας και δε θα χες προβλημα μ αυτο κι ακομα μεγαλυτερο που γυρισες και την ειπες στο NABU...μα στο NABU????στο πιο καλοψυχο παιδι απ ολους οσους παιζαμε??
εχω ξενερωσει.
Originally Posted by t.i.n.t.,Oct 15 2009, 01:17 AM
Τι εγινε εδω ρε??
εχω ξενερωσει.
εχω ξενερωσει.
Υ.Γ.: Το καλύτερο παιδί είναι ο Πλούταρχος αλλά δυστυχώς δεν τον είχε καμία ομάδα.
συγχαριτηρια σε ολους για το χθεσινο ματς.ηταν οτι καλυτερο εχουμε κανει πιστευω...σε ολα τα παραπανο δεν θα αναφερθω γιατι δεν αξιζει,ελεος μια παρεα ειμαστε.περασαμε καλα,τρεξαμε(κερδσαμε)!!!!ολ καλα.jonny sorry για το χτυπημα αθελα μου γυρισα κ σε ειδα μπροστα μου
περαστικα δημητρη ευχομαι μην σε τραβιξη πολυ καιρο...