ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 20:00
Originally Posted by PanosS,Oct 15 2009, 03:36 PM
Πάς να ακονίσω το ξίφος μου σιγά σιγά.....
ΥΓ. Είδατε πόσο περίτεχνα όμως αποπροσανατόλισα τη συζήτηση...!!!!
Εΰχαριστώ εκ των προτέρων για τα μπράβο σας.....
ΥΓ. Είδατε πόσο περίτεχνα όμως αποπροσανατόλισα τη συζήτηση...!!!!
Εΰχαριστώ εκ των προτέρων για τα μπράβο σας.....
Originally Posted by Nabu,Oct 15 2009, 12:02 AM
To score δεν το θυμάμαι ακριβώς.
Αν δεν κάνω λάθος έληξε με ένα γκολ υπέρ των αντιπάλων. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Και ήταν κάτι σε στυλ 7-8 ή 8-9 ή ακόμα και 6-7
Είπα δεν θυμάμαι
Τέρμα για τους αντιπάλους ήταν ο angel9 η οποία κουφάλα σκίστηκε να αποκρούει!! Πολύ καλό πραγματικά! ΓΑΜΗΘΗΚΕ ρε παιδί μου πως να το πούμε!

Σε εμάς ήταν λίγο ο Άρης, λίγο ο Μανιάτης, λίγο εγώ. Λίγο γενινκά
Αν δεν κάνω λάθος έληξε με ένα γκολ υπέρ των αντιπάλων. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Και ήταν κάτι σε στυλ 7-8 ή 8-9 ή ακόμα και 6-7

Είπα δεν θυμάμαι

Τέρμα για τους αντιπάλους ήταν ο angel9 η οποία κουφάλα σκίστηκε να αποκρούει!! Πολύ καλό πραγματικά! ΓΑΜΗΘΗΚΕ ρε παιδί μου πως να το πούμε!
Σε εμάς ήταν λίγο ο Άρης, λίγο ο Μανιάτης, λίγο εγώ. Λίγο γενινκά

Επειδή εγώ έλειπα χτες έχασα όλη τη συζήτηση.........
Anyway θα πω το εξής......ΑΜΗΝ
.
Μικροπαρεξηγήσεις μέσα σε παιχνίδι δημιουργούνται πάντα ακόμα και ανάμεσα στα καλύτερα παιδιά. Καλό είναι να επικρατεί η λογική και να λύνονται οι παρεξηγήσεις ήρεμα μετά το παιχνίδι. Και εγώ παθιάζομαι καμιά φορά μέσα στο ματς αλλά αν μου μιλήσει κάποιος ήρεμα μετά για κάτι που παραφέρθηκα ή δεν ενήργησα σωστά κατά την άποψή του θα χαρώ να το συζητήσω.
Εγώ πέρασα πολύ ωραία πάντως
Φιλιά και σας αγαπώ όλους
(Gay alert!!!!!!!!
)
Anyway θα πω το εξής......ΑΜΗΝ
. Μικροπαρεξηγήσεις μέσα σε παιχνίδι δημιουργούνται πάντα ακόμα και ανάμεσα στα καλύτερα παιδιά. Καλό είναι να επικρατεί η λογική και να λύνονται οι παρεξηγήσεις ήρεμα μετά το παιχνίδι. Και εγώ παθιάζομαι καμιά φορά μέσα στο ματς αλλά αν μου μιλήσει κάποιος ήρεμα μετά για κάτι που παραφέρθηκα ή δεν ενήργησα σωστά κατά την άποψή του θα χαρώ να το συζητήσω.
Εγώ πέρασα πολύ ωραία πάντως
Φιλιά και σας αγαπώ όλους
(Gay alert!!!!!!!!
)