ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 20:00
Θα έρθω στον επόμενο αγώνα και όποιος από τα καλά παιδιά κάνει μ@λακία θα τον πλακώσω στις φάπες !!
Σα τα νήπια 30 χρονών μανράχαλοι...α στα διάλα..
Gremaki, αν θες πέρνα να βάλεις κανένα βρόχινο το απόγευμα, γιατί σε βλέπω να σκοτώνεσαι...
Σα τα νήπια 30 χρονών μανράχαλοι...α στα διάλα..
Gremaki, αν θες πέρνα να βάλεις κανένα βρόχινο το απόγευμα, γιατί σε βλέπω να σκοτώνεσαι...
Originally Posted by eddiex,Oct 19 2009, 03:59 AM
Gremaki βασικα τελειωνε και πες μου μερα να παμε στον Chinese Guy μαζι! Η Δωσε το μπρικι σου στον Nabu το Σαββατο να το παμε μαζι! 

Originally Posted by Nabu,Oct 19 2009, 04:02 AM
Φοβάται να μου το δώσει μπας και επιτέλους το οδηγήσουνε 2 σοβαρά χέρια αυτό το ρημάδι το αμάξι και μετά του κάνει μουτράκια που είναι κουλαμαρία. 

Originally Posted by leftis,Oct 19 2009, 11:58 AM
Πολυ απαιτητικοι μου γινατε..Για να χαλαρωσουμε!
ΝΑ σας δω αν πω για καμμια πιστα ποσοι θα ερθουν..κλαμπ αυτοκινητου σου λεει μετα...
ΝΑ σας δω αν πω για καμμια πιστα ποσοι θα ερθουν..κλαμπ αυτοκινητου σου λεει μετα...

Originally Posted by Nabu,Oct 19 2009, 04:02 AM
Φοβάται να μου το δώσει μπας και επιτέλους το οδηγήσουνε 2 σοβαρά χέρια αυτό το ρημάδι το αμάξι και μετά του κάνει μουτράκια που είναι κουλαμαρία. 

Που εχει ανοιχτει οlοκληρο τοπικ για παρτη σου και κοντεψε να ανατιναχτει ολοκληρο forum..
Πηγαινε τωρα σε κανα μαραγκο να σου φτιαξει τραπεζακι να κοτσαρεις την κρεμαγιερα σου,συγνωμη την τιμονιερα σου γιατι θα μου λες παλι τα γαλλικα σου,κουναει,κολλαει,γ@μαει κτλ και δεν μπορω να σε ακουω..
Αν και με το πουλι μου μεσα στο στομα σου δεν θα μπορεις να πεις και πολλα.