Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Στριψιμο και οχι μονο στο καρτοδρομο Αφιδνων

Thread Tools

Old Jan 4, 2010 | 10:00 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ετσι ακριβώς αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, φτάνει να είναι μόνο σβουρίτσες!!
Old Jan 4, 2010 | 10:11 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Άποψη μου είναι πως αν πηγαίνεις με μικρά βήματα, σύμφωνα με τις ικανότητες σου, σε περιβάλλον όπως το σημερινό, δύσκολα γίνεται "στραβή".. Αν πας να κάνεις κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου και βασίζεσαι μόνο στην τύχη, προκειμένου να σου βγει, τότε υπάρχει πρόβλημα..

Είναι δεδομένο πως θα πρέπει να προσπαθείς πάντα για κάτι καλύτερο, αλλά αυτό το καλύτερο να είναι 1 κλικ πάνω από τις ικανότητες κι αυτό μόνο σε συνθήκες πίστας..αν είναι 10 κλικ πάνω, ακόμα και σε πίστα, υπάρχει θέμα...
Old Jan 4, 2010 | 10:13 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Εξαιρετικοί όλοι(ως συνήθως ),αλλα ρε παιδιά με ενθουσίασε αυτός ο Ηλίας....

Τι χέρι είναι αυτό?...

Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν(και κυρίως το αρχοντικό στύλ της προεδράρας ),αλλα τύπος είναι η πεμπτουσία του drift.

Όσοι δεν τον έχετε δεί να driftάρει και να είναι σε ρόλο "service park"( ),απλά κάντε το.Οι φώτος αδικούν και σαν το live δεν είναι,όσο καλές κι αν είναι.

Τροφή για το μυαλό και το πνεύμα.
Old Jan 4, 2010 | 10:33 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

[media]http://www.youtube.com/watch?v=f7U7HgmhEC4 [/media]

Photos to come...
Old Jan 4, 2010 | 11:27 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Old Jan 4, 2010 | 11:54 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Τελικά με το δικό σου όλα οκ eddiex?
Old Jan 4, 2010 | 12:45 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ότι ο Ηλίας (uma chikara) είναι πολύ καλός οδηγός είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους.

Το ότι θεωρείται (και είναι) από τους παλιούς του φόρουμ επίσης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθ ότι πέρα από τις ικανότητες του, ο χρόνος που έχει περάσει με το S2000 αποδεικνύει ότι το ‘’κατέχει το αντικείμενο’’.

Αυτό που θέλω εγώ από την μεριά μου να πω, γιατί δεν ξέρω αν είναι γνωστό σε ευρύ κύκλο παιδιών (ειδικά νέων) μόνο από αυτά που διαβάζουν εδώ μέσα, είναι ότι όσο και αν του πρήζαμε τα @ρχ!δ!@ εγώ, ο Δημήτρης, ο Ναbu και γενικότερα ο ένας και ο άλλος δεν τον άκουσα να γυρίσει (σοβαρά) και να πει ‘’Φτάνει τώρα Γιάννη γιατί κουράστηκα’’ ή ‘’Δημήτρη άσε με τώρα γιατί βαρέθηκα’’.
Σε όσα ‘’πηγαδάκια’’ μπόρεσα να βρεθώ (και δεν ήταν λίγα ) καθόταν υπομονετικά και έδινε ότι info μπορούσε.

Αυτό θα πει παλιός. Αυτό το λέω γιατί ένας άλλος ’’παλιός στο κουρμπέτι’’ που θα μπορούσε πραγματικά να ’’δώσει τα φώτα του’’ στο φόρουμ εκδιώχτηκε πριν καλά καλά προλάβει να παλιώσει σε αυτό, αλλά δεν πειράζει γιατί τουλάχιστον έχει γίνει από τα καλύτερα φιλαράκια μου και είμαι περήφανος για αυτό.

Συνοψίζοντας λοιπόν μπορώ να πω ότι Ηλιας,Μαριος,Λευτερης και αλλά παιδιά αναλόγου ήθους μπορούν να βοηθήσουν αρκεί να τους ζητηθεί από τα νέα παιδιά αρκεί βέβαια αυτά τα παιδιά να έχουν και την όρεξη να ακούσουν και κάτι παραπάνω.

Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός, η μέρα σήμερα κύλησε πολύ ωραία με όμορφη παρέα αρκετό χαβαλέ και πολύ S2000.

Χάρηκα για τη γνωριμία με όλα τα νέα παιδιά και που επιτέλους βρέθηκα και με τον Θοδωρή (tkal) και τα είπαμε από κοντά αν και δεν τον έπεισα να μπει στην πίστα, ευελπιστώ για την επόμενη φορά.

Υ.Γ .1
Nabu αν χρειαστείς βοήθεια στον Καρλη να με φωνάξεις να κάνουμε τσαμπουκά…

Υ.Γ.2
Θεοδόση εύχομαι να τελειώσουν όλα όσο πιο οικονομικά γίνεται

Υ.Γ.3
Δημήτρη περιμένω τηλέφωνο

Υ.Γ.4
Γιώτα είσαι σε πάρα πολύ καλό δρομο…μπας και είχες και παλαιότερα πισωκίνητο και μας το κρύβεις?

Υ.Γ.5
Περιμένω το παιδί με το Skyline να κάνει εγγραφή….JDM P.R.

Υ.Γ.6
Τοπικέ όλη η εθνική οδό το μεσημεράκι ‘’έπαιζε’’ στους ρυθμούς τριών JS…..κόλαση
Old Jan 4, 2010 | 02:08 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by LOCAL S,Jan 4 2010, 08:09 PM
Εχω κ'αλλα να βαλω, περιμενε και θα δεις!
(ενω εσυ πας πισω, ε? )
Old Jan 4, 2010 | 02:15 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2johnyK,Jan 4 2010, 11:45 PM
Αυτό θα πει παλιός. Αυτό το λέω γιατί ένας άλλος ’’παλιός στο κουρμπέτι’’ που θα μπορούσε πραγματικά να ’’δώσει τα φώτα του’’ στο φόρουμ εκδιώχτηκε πριν καλά καλά προλάβει να παλιώσει σε αυτό, αλλά δεν πειράζει γιατί τουλάχιστον έχει γίνει από τα καλύτερα φιλαράκια μου και είμαι περήφανος για αυτό.
Για ποιον λες ρε Γιαννη? Το χω χασει αυτο...
Old Jan 4, 2010 | 02:17 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2johnyK,Jan 4 2010, 11:45 PM
Συνοψίζοντας λοιπόν μπορώ να πω ότι Ηλιας,Μαριος,Λευτερης και αλλά παιδιά αναλόγου ήθους μπορούν να βοηθήσουν αρκεί να τους ζητηθεί από τα νέα παιδιά αρκεί βέβαια αυτά τα παιδιά να έχουν και την όρεξη να ακούσουν και κάτι παραπάνω.
+ nabu + gre-makis + ntz + taseas Ο καθενας βεβαια λιγο πολυ στο "τομεα" του

All times are GMT -8. The time now is 12:41 AM.