Στριψιμο και οχι μονο στο καρτοδρομο Αφιδνων
Τον Ναbu τι τον εβαλες??
Ισως[για να μην πω σιγουρα] ο πιο γρηγορος ολων μας.
Εγω θα προσθεσω και ενα πολυ μεγαλο τιμονι απο βορεια ο οποιος ειναι και χαμηλων τονων και παντα ανοιχτος σε συζητηση.''Κosdali''.
Οπως λεει και ο Μανος καθενας στον τομεα του.Παντως ο Ηλιας στο ντριφτ κανει την διαφορα.
Παντως το σημαντικοτερο ολων ειναι αυτο που λεει ο Γιαννης,το ηθος και η διαθεση για βοηθεια.
Ζηλευω που δεν ηρθα αλλα ταυτοχρονα χαιρομαι που περασατε καλα.Δεν θελω ομως να ξαναπω και του χρονου...
Ισως[για να μην πω σιγουρα] ο πιο γρηγορος ολων μας.
Εγω θα προσθεσω και ενα πολυ μεγαλο τιμονι απο βορεια ο οποιος ειναι και χαμηλων τονων και παντα ανοιχτος σε συζητηση.''Κosdali''.
Οπως λεει και ο Μανος καθενας στον τομεα του.Παντως ο Ηλιας στο ντριφτ κανει την διαφορα.
Παντως το σημαντικοτερο ολων ειναι αυτο που λεει ο Γιαννης,το ηθος και η διαθεση για βοηθεια.
Ζηλευω που δεν ηρθα αλλα ταυτοχρονα χαιρομαι που περασατε καλα.Δεν θελω ομως να ξαναπω και του χρονου...
Ήταν πράγματι μια πολύ όμορφη μέρα, πολύ διασκεδαστική, τόσο για όσους μπήκαν στην πίστα ως οδηγοί όσο και για εκείνους που μπήκαν ως συνοδηγοί (όπως μαρτυρούν και οι φωτό που ακολουθούν
).
Ισήνη, μπορεί να άργησε το ποστ, αλλά ελπίζω να σου αρέσουν οι φωτό που σε τράβηξα.
Το υλικό που τράβηξα ξεπερνάει σε αριθμό τις 900 φωτογραφίες και από αυτές έκανα μια αρχική επιλογή και μορφοποίηση που θεωρώ είναι αντιπροσωπευτική. So, just enjoy!

). Ισήνη, μπορεί να άργησε το ποστ, αλλά ελπίζω να σου αρέσουν οι φωτό που σε τράβηξα.
Το υλικό που τράβηξα ξεπερνάει σε αριθμό τις 900 φωτογραφίες και από αυτές έκανα μια αρχική επιλογή και μορφοποίηση που θεωρώ είναι αντιπροσωπευτική. So, just enjoy!
Originally Posted by akis_r34,Jan 5 2010, 09:04 AM
Ηταν παρα πολυ ωραια!
Χαιρομαι που μπορεσα και μπηκα κι εγω μαζι σας στην πιστα!
Ελπιζω μεχρι την επομενη φορα να εχω διορθωσει την τοση υποστροφη που ειχα ωστε να σας κανω πιο αξιολόγη παρεα!
Χαιρομαι που μπορεσα και μπηκα κι εγω μαζι σας στην πιστα!
Ελπιζω μεχρι την επομενη φορα να εχω διορθωσει την τοση υποστροφη που ειχα ωστε να σας κανω πιο αξιολόγη παρεα!

Να το χαίρεσαι