Στριψιμο και οχι μονο στο καρτοδρομο Αφιδνων
Γιώτα ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις φωτογραφίες. Είναι πραγματικά όλες πάρα πολύ καλές και εσύ φυσικά για μια ακόμα φορά δείχνεις ότι είσαι πολύ του καλλιτεχνικου.. 
Και εγώ πέρασα πάρα πολύ όμορφα εχθές. Σωστή παρέα, πολλές καινούργιες συμμετοχές, πολύ drift απο όλους σας (σε κάποια φάση που ήθελα να μπω για χρόνο, δεν ήξερα πότε έπρεπε να μπω αφού όλοι πηγαίνατε λες και σας είχαν ξεβιδώσει τα ψαλίδια
).
Στεναχωρέθηκα πολύ με το το μοναδικό "κακό" συμβάν
. Για μια μικρή πιστούλα ξεκίνησε την ημέρα του και τελικά του βγήκε παραπάνω οικονομικά και φυσικά του γ@μησε και την διάθεση.
Αγάπη cheer up.
Θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε...
Για τα "των καλών οδηγών" ευχαριστώ πολύ για όσους έγραψαν καλή κουβέντα... ακόμα και αν κάποιες υπήρξαν υπερβολικές
Εμένα μου αρέσει που έχουμε ένα απίστευτο παρεάκι το οποίο πέρασε καταπληκτικά εχθές, χωρίς κομπλεξισμούς, πηγαδάκια, κράτηση πληροφοριών για τον εαυτό τους (όπως πολύ σωστά σημειώθηκε πιο πάνω) κ.α.
Άντε και στο επόμενο παιδιά και αυτή την φορά χωρίς θύματα.
Και εγώ πέρασα πάρα πολύ όμορφα εχθές. Σωστή παρέα, πολλές καινούργιες συμμετοχές, πολύ drift απο όλους σας (σε κάποια φάση που ήθελα να μπω για χρόνο, δεν ήξερα πότε έπρεπε να μπω αφού όλοι πηγαίνατε λες και σας είχαν ξεβιδώσει τα ψαλίδια
).Στεναχωρέθηκα πολύ με το το μοναδικό "κακό" συμβάν
Αγάπη cheer up.
Θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε...
Για τα "των καλών οδηγών" ευχαριστώ πολύ για όσους έγραψαν καλή κουβέντα... ακόμα και αν κάποιες υπήρξαν υπερβολικές

Εμένα μου αρέσει που έχουμε ένα απίστευτο παρεάκι το οποίο πέρασε καταπληκτικά εχθές, χωρίς κομπλεξισμούς, πηγαδάκια, κράτηση πληροφοριών για τον εαυτό τους (όπως πολύ σωστά σημειώθηκε πιο πάνω) κ.α.
Άντε και στο επόμενο παιδιά και αυτή την φορά χωρίς θύματα.
Εγώ έχω να πω πως είσαι μεγάλο κουλάδι και έχεις τον τρόπο να καταστρέφεις λάστιχα με τηλεπάθεια!
Ίσως το λάστιχο τελικά να έχει ψυχολογία και έτσι όπως το κοιτάς όταν βάζεις τα "πρόχειρα" ζαντολάστιχα, να του την ισοπεδώνεις κι αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να έχουν φυτιλιάσει στον πρώτο γύρο..πραγματικά, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς ρε Κων/νακο
Γιώτα, ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες !!
Ειδικά αυτή του Κων/νου η ασπρόμαυρη, είναι όλα τα λεφτά!
Βίντεο, δεν τράβηξε κανείς εκτός από τον Νίντζα ??
Πάντως ρε ΔημήτρηΝ, χαλάρωσε λιγάκι...
τί πεμπτουσία του Drift...??
Τότε τί να πούμε γι αυτούς...??
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pLRZp5sT3AA [/media]
( Κ@%ΛΑ !!!!!! Το ένα με το antilag...!
μακάρι να μπορούσα να οδηγήσω μια φορά ένα τέτοιο...
)
Ευχαριστώ, πάντως..
Και σχετικά με τις συζητήσεις και τη "ζαλάδα" που μου προκαλούν οι υπόλοιποι...ούτε καν..
Είναι μάλλον περισσότερες οι φορές που προκαλώ εγώ ζαλάδα σε άλλους..Το πρόβλημα συνήθως υπάρχει όταν ο άλλος δεν έχει καμία εντελώς ιδέα και αρχίζει να σου κάνει τον έξυπνο, χωρίς να μπορεί να αποδείξει ή να εφαρμόσει εκείνα που λέει..εκεί είναι η μόνη περίπτωση που φαντάζομαι πως ο καθένας δυσανασχετεί..και κάτι τέτοιο πολύ σπάνια μου τυχαίνει..
α..και με ψιλοεκνευρίζει όταν κάποιοι για λόγους εμφάνισης καταστρέφουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου..
αυτά..
Κατά τ'άλλα, όντως συμφωνώ πως σε αυτό το κλαμπ, υπάρχει ο κατάλληλος για τον κάθε τομέα..
Ίσως το λάστιχο τελικά να έχει ψυχολογία και έτσι όπως το κοιτάς όταν βάζεις τα "πρόχειρα" ζαντολάστιχα, να του την ισοπεδώνεις κι αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να έχουν φυτιλιάσει στον πρώτο γύρο..πραγματικά, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς ρε Κων/νακο

Γιώτα, ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες !!
Ειδικά αυτή του Κων/νου η ασπρόμαυρη, είναι όλα τα λεφτά!
Βίντεο, δεν τράβηξε κανείς εκτός από τον Νίντζα ??

Πάντως ρε ΔημήτρηΝ, χαλάρωσε λιγάκι...
τί πεμπτουσία του Drift...??Τότε τί να πούμε γι αυτούς...??

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pLRZp5sT3AA [/media]
( Κ@%ΛΑ !!!!!! Το ένα με το antilag...!
μακάρι να μπορούσα να οδηγήσω μια φορά ένα τέτοιο...
)Ευχαριστώ, πάντως..

Και σχετικά με τις συζητήσεις και τη "ζαλάδα" που μου προκαλούν οι υπόλοιποι...ούτε καν..
Είναι μάλλον περισσότερες οι φορές που προκαλώ εγώ ζαλάδα σε άλλους..Το πρόβλημα συνήθως υπάρχει όταν ο άλλος δεν έχει καμία εντελώς ιδέα και αρχίζει να σου κάνει τον έξυπνο, χωρίς να μπορεί να αποδείξει ή να εφαρμόσει εκείνα που λέει..εκεί είναι η μόνη περίπτωση που φαντάζομαι πως ο καθένας δυσανασχετεί..και κάτι τέτοιο πολύ σπάνια μου τυχαίνει..
α..και με ψιλοεκνευρίζει όταν κάποιοι για λόγους εμφάνισης καταστρέφουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου..
αυτά..

Κατά τ'άλλα, όντως συμφωνώ πως σε αυτό το κλαμπ, υπάρχει ο κατάλληλος για τον κάθε τομέα..
Originally Posted by akis_r34,Jan 5 2010, 11:04 AM
Ηταν παρα πολυ ωραια!
Χαιρομαι που μπορεσα και μπηκα κι εγω μαζι σας στην πιστα!
Ελπιζω μεχρι την επομενη φορα να εχω διορθωσει την τοση υποστροφη που ειχα ωστε να σας κανω πιο αξιολόγη παρεα!
Χαιρομαι που μπορεσα και μπηκα κι εγω μαζι σας στην πιστα!
Ελπιζω μεχρι την επομενη φορα να εχω διορθωσει την τοση υποστροφη που ειχα ωστε να σας κανω πιο αξιολόγη παρεα!

Να το χαίρεσαι φίλε μου,πραγματικα μοναδικό κομμάτι το αυτοκίνητο σου.
Θα τα ξαναπούμε την επόμενη φορά
Originally Posted by S2johnyK,Jan 4 2010, 11:45 PM
Υ.Γ.2
Θεοδόση εύχομαι να τελειώσουν όλα όσο πιο οικονομικά γίνεται...
Θεοδόση εύχομαι να τελειώσουν όλα όσο πιο οικονομικά γίνεται...