Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Thread Tools

Old May 19, 2008 | 05:43 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Εννοειτε ρε Χρηστο,τις βασιλοπιτες τις εχω παρει επ'ομου πλεον!
Reply
Old May 19, 2008 | 05:44 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

[QUOTE=S2000_FUN,May 19 2008, 03:37 PM]Εννοείται ότι θα παραμείνεις μαζί μας. Δεν το συζητάω.

P.S Και όχι τίποτε άλλο, αλλά ποιανού η μητέρα θα μας φτιάξει τόσο ωραία πίτα του χρόνου???
Reply
Old May 19, 2008 | 05:47 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by energetic,May 19 2008, 08:14 AM
Εγω εμαθα και τη κουβεντα που ειχαν τα πιτσουνακια μας στη παρακατω φωτογραφια!

Reply
Old May 19, 2008 | 07:08 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Φοβερα τα σχολια απ ολα τα παιδια και μενω σε κατι που εγραψε καποιος (δεν θυμαμαι τωρα). Όταν η παρεα ειναι καλη και τα παιδια δεμενα μεταξυ τους, τοτε οπου και να πας, οτι και να κανεις θα περασεις καλα. Μας θεωρω, χωρις εξαιρεσεις και με δεδομενο οτι εχω παρευρεθει σε meetings αλλων club, το πιο δεμενο απ ολα και με τα καλυτερα μελη.
Επισης θα πω ότι την Ισμηνη την εχουμε εξαντλησει απ ολα αυτα που της λεμε αλλα πιστευω οτι ξερει οτι δεν υπαρχει κακια και ολα γινονται για να βγει γελιο και να περασουμε καλα. Η οδηγηση της εχθες ηταν τρομερα γρηγορη, σε σημειο που η δυναμη μας χωριζε πολλες φορες και οχι η οδηγηση. Λιγες γυναικες μπορουν να οδηγησουν ετσι και το εννοω.

Να μεγαλωνουμε λοιπον συνεχως.
Reply
Old May 19, 2008 | 09:39 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

To DVD απο την εκδρομη ετοιμο!Κανονιζουμε και συναξη μεσοβδομαδα να σας τα δωσω και για οσους δεν μπορεσουν στην επομενη συναντηση τη Δευτερα που ερχετε!
Reply
Old May 19, 2008 | 11:02 AM
stratos's Avatar
20 Year Member

Μερικες φωτο και απο μενα.Εχω και εγω σχολια αλλα θα αναφερθω αργοτερα.....

Reply
Old May 19, 2008 | 12:50 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,May 19 2008, 07:08 AM

Φοβερα τα σχολια απ ολα τα παιδια και μενω σε κατι που εγραψε καποιος (δεν θυμαμαι τωρα). Όταν η παρεα ειναι καλη και τα παιδια δεμενα μεταξυ τους, τοτε οπου και να πας, οτι και να κανεις θα περασεις καλα. Μας θεωρω, χωρις εξαιρεσεις και με δεδομενο οτι εχω παρευρεθει σε meetings αλλων club, το πιο δεμενο απ ολα και με τα καλυτερα μελη.
Επισης θα πω ότι την Ισμηνη την εχουμε εξαντλησει απ ολα αυτα που της λεμε αλλα πιστευω οτι ξερει οτι δεν υπαρχει κακια και ολα γινονται για να βγει γελιο και να περασουμε καλα. Η οδηγηση της εχθες ηταν τρομερα γρηγορη, σε σημειο που η δυναμη μας χωριζε πολλες φορες και οχι η οδηγηση. Λιγες γυναικες μπορουν να οδηγησουν ετσι και το εννοω.

Να μεγαλωνουμε λοιπον συνεχως.
Για να ειμαι ειλικρινης, οταν η Ισμηνη παρει τον Sακη της, θα ''ραβει'' ΑΝΕΤΑ κοσμο και κοσμακι!!!! Φυσικα, θα χρειαστει λιγο καιρο για να συνηθησει της αντιδρασεις του θηριου, αλλα εμεις ΕΔΩ ειμαστε να βοηθαμε!!! Σωστα????? Δεν ακουω : ''NAI NAI NAI''..........?????

Οι φωνες που της εβαλε ο Μανος οταν κατσαμε για καφε στο Λουτρακι, ηταν απολυτα δικαιολογημενες... Ηταν ''λιγο'' επικινδυνο αυτο που εκανες Ισμηνη μου!!! Απο αυτα ομως μαθαινει κανεις & ειδικα οταν εχει διπλα του ατομα που να μπορουν να βοηθησουν...

Παρ'ολα αυτα...., σας αγαπω!! - Μαρια Αλιφερη!!!!!
Reply
Old May 20, 2008 | 02:01 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Λοιπον, αν και λιγο καθυστερημενα, ας γραψω κι εγω 2 λογακια:

- Local_S: Δημητρη, ησουν ισως ο κυριοτερος λογος που αυτη η εκδρομη ηταν επιτυχημενη! Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!Ολα ηταν αψογα!

- ΜΑΝΟS: Ολα τα λεφτα οταν ειναι κοντα στην Ισμηνη!Οι ατακες η μια μετα την αλλη και το γελιο μεχρι δακρυων!Γεια σου ρε Μπισκοτακι! Βαρα και κανενα κοφτη ρε συ!

- Ισμηνη: Προσπαθησε να μας εξηγησει γιατι χρειαζονται 2 για χαλαουα, αλλα εγω εμεινα με την απορεια..Καθρεφτακι δεν εχεις???

- Τασος - Λαμπρινη: Ισως καποια στιγμη τους δουμε να τρεχουν σε αναβασεις με την Λαμπρινη στο ρολο το Co - driver "Αριστερη κλειστη, νερα στο εσωτερικο, ακολουθει chicane"..

- ΜανοςS2k : Φοβερο παιδι, απεδειξε οτι εχει χερια, και σε λιγο καιρο το S του θα ραβει κοσμο!Υπομονη Μανο μου! Η συνοδος του δηλωσε δυναμη στην τυροκαυτερη!

- EddieX: Τον στεναχωρησα λιγακι το πρωι, αλλα με συγχωρεσε..Ε Ninja μου? Ελπιζω η παρεα σου να μην εχασε πασα ιδεα για τα ατομα μας!

Religion + bro: Απιστευτος χαρακτηρας ο Πανος σε ολα του, και μεγαλο αρπακτικο! To S του mounara και σε συνδιασμο με τον Μανο φτιαχνουν τρελες συζητησεις!

Χρηστος + Αδαμαντια: Ακομπλεξαριστο ζευγαρι, μεσα σε ολες τις "καφρικες" συζητησεις. Χρησταρα νομιζω πως απο την προηγουμενη μερα μου ειχες πει οτι καποιο προβλημα εχει το air-con. Γι αυτο δεν το ανοιξες ε?

Γιαννης + Δημητρης: Εφτιαξαν τρελο διδυμο, αψογη η μεταξυ τους συνεργασια στις προσπερασεις. Ο Γιαννης δηλωσε οτι το τιμονι ειναι αναπαδα για καλυτερα "αναποδα"! Πολυ καλα παιδια και οι δυο και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα καλυτερα και τους δυο.

Stratos: Απο τα πιο ομορφα και περιποιημενα S!Η καινουρια κουκουλα ειναι ολα τα λεφτα! Στρατο τις ζαντες τις πουλας?!

Επισης ο φιλος του Religion με το ΕVO, πολυ καλο τιμονι και πολυ γελιο!Χαρηκα πολυ που τον γνωρισα!

Εγω απο την αλλη ημουν σαν κλαμμενο μ$%ι , ειδικα τις πρωτες πρωινες ωρες. Τα στροφιλικια ομως με ξυπνησαν λιγακι!
Reply
Old May 20, 2008 | 04:10 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Φωτογραφιες και video εχουν ανεβει στο παρακατω τοπικ...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=545692

Ακομα ανεβαζω κι αλλες... οποτε λιγο υπομονη.
Reply
Old May 20, 2008 | 01:32 PM
stratos's Avatar
20 Year Member

http://www.youtube.com/watch?v=w5N2pt5GcLU
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:16 PM.